Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest wiele kobiet

Czy ktos z Was mial do czynienia z facetami z Indii?

Polecane posty

Gość jest wiele kobiet

Poznalam go na internecie 4 meisiace temu, widzialam zdjecia, rozmawialismy przez telefon godzinami, kilka razy mielismy sie spotkac jednak sie nie pojawial. Ma dosc absorbujaca prace(co rozumiem) i tez mowil,ze ostatnie kilka meisiecy byly bardzo ciezkimi dla niego dlatego nie potrafil poswiecic sie jeszcze dla mnie- nawet zwykle spotkanie. Ja mu ,ze tak powiem wybaczalam ze nie przyjezdzal ze wzgledu na to,ze uwielbiam z nim rozmawiac i teraz czy za meisiac chce zobaczyc osobe z ktora przegadalam mnostwo rzeczy. Mamy sie spotkac dzis, ale ze wzgledu na wczesniejsze sytuacje , z gory zakladam,ze nie przyjedzie, ale wtedy mimo,ze tak go lubie , bede musiala urwac kontakt, i wiem jak ciezko mi bedzie .. Zastanawiam sie czy ktoras z Was miala podobna sytuacje...ze ktos po prostu obawial sie spotkania ?

Gość gklmhj
barwy szczescia ogladalas i spodobalo sie tobie? wymysl cos od siebie

Gość jest wiele kobiet
Wiem, ze 99% powiedzialoby ze to jakis oszust,ze nie chce sie spotkac itd.. Mimo wszystko ciagnie mnie do niego niesamowicie.. czy powinnam sobie odpuscic?

Gość jest wiele kobiet
nie mam polskiej telewizji- nie ogladam wiec 'barwy szczescia'

Gość jest wiele kobiet
Dziewczyny doradzcie cos.. ja patrze na to inaczej i Wy zapewne tez

Gość wuj
hindusi sa zaborczy, zachlanni, poczytac mozesz w necie o nich

Gość jest wiele kobiet
nie pytam jacy sa;) zastanawia mnie czy ta osoba nie prowadzi jakiejs gry..z drugiej strony po co z kims utrzymywac kontakt przez kilka miesiecy-dla zabawy> ja chcialabym sie abrdzo spotkac, ale przeciez nie mozna nikogo zmuszac