Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna bez zobowiazan 48 lat

Postanowilam im to w koncu uswiadomic!!!! Na temat ich corki

Polecane posty

Postanowilam im to w koncu uswiadomic!!!! Na temat ich corki i reszty dzieci Moja siostrzenica to wykorzystywaczka egoistka myslaca tylko o sobie. W wieku 19 lat zaszla w ciaze a wnuka pod opieka dala rodzicom. Wczoraj swojej siostrze i jej mezowi powiedzialam ze ja na ich miejscu juz dawno bym swoja corke wystawila za drzwi z tym dzieckiem. Wiecie jaki to jest pasozyt? dziewczyna robi studia zaoczne, pracuje i do domu nic rodzicom nie daje, oczywiscie jeszcze oprocz swojej wyplaty 1500 zlotych dostaje jeszcze 800 zlotych alimentow i 1300 zlotych kieszonkowego od kochanego tatusia. Od razu zrobilo mi sie lepiej, na moje oko to ta dziewczyna wdala sie w swojego nieodpowiedzialnego ojca, jak jej braciszkowie. Wszystkie dzieci jakie maja sa nieodpowiedzialne. Moj siostrzeniec taki sam dzieciorob albo jeszcze gorszy jak jego tatus czy wy wiecie ze on sie ozenil i ma juz szoste dziecko. Jest zonaty od 8 lat i chyba sie wcale z ta swoje zonka nie zabezpieczaja, zwrocilam im raz na to uwage to wiecie co mi powiedzial ze fajnie miec tyle dzieci, ze ma trzech synkow i trzy coreczki i moze beda nastepne pociechy. A drugi to taki nieodpowiedzialny piotrus pan, ktory pracuje, jest najstarszy i nie ma zony, do tej pory mieszka z rodzicami. Ja powiedzialam to wszystko swojej siostrze i jej mezowi, od razu zrobilo mi sie lepiej. Powiedzialam swojemu szwagrowi ze skrzywdzil moja siostra bo zrobil jej trojke dzieci i zabronil pracowac. Ale mial mine, ale sie krzywil. Tutaj wydaje pieniadze na dzieci a gdy ja bylam w potrzebie splacic dlug 2000 zlotych to mi odmowili swinie, podle swinie.

Gość a co mi tam-napiszę
ja pierdole a ta znowu swoje.wypierdalaj z tymi durnymi prowokacjami na temat twojej popierdolonej rodziny.IDŹ SIĘ LECZYĆ BO NORMALNA NIE JESTEŚ,

Gość timetourist
skróć to do dwóch zdań

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
marne prowo

I taki 52letni pajac jak moj szwagier zmusza moja biedna siostre do seksu z nim. Ja jej zawsze mowilam ze mezczyzni zenia sie z kobietami tylko po to by je krzywdzic, ale ona tego nie rozumiala ze jak wyjdzie za maz to ten bedzie ja krzywdzil. Kiedys moja siostra mowila swojej przyjaciolce ze pomimo uplywu lat oni dalej to robia, naprawde wspolczuje jej, ja bym sie brzydzila jakby tak mezczyzna chcial ze mna takie obrzydliwosci robic.

Dlatego juz widze ze nie wychodzac za maz, nie zadajac sie z mezczyznami wygralam los na loterii. Jak sobie mysle ze bylabym zmuszona uprawiac seks z jakims otylym, brodatym i owlosiona klata mezczyzna.