Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jessica-Anastazja

Gdzie zrobić sesję ślubną?

Polecane posty

Jakie macie pomysly na zrobienie sesji slubnej? Ja myslalam o plenerze a dokladnie to woda, jakies laki, zboza czy cos. Ale moze wy macie jakies ciekawsze pomysly? Z gory mowie ze zamki, dworki odpadaja. Nie znosze sztucznosci.

Gość Poradzimy 24h
Ostatnio modne stały się sesje organizowane na powierzchni księżyca:)

Gość Ona taka zrozpaczona
Pałac w Wilanowie. Łazienki Królewskie w Wawie

widziałam sesję na wydmach Maspalomas/ Gran Canaria super plenery i w pobliżu cudowna roślinność i ocean bierz kiecę do walizki i leć...

poszukaj w okolicy ruin, zamku, parku, ładnego ogrodu, jeziora.....może u Sanguszków wcześniej zrób wizję

Autorko wiele zalerzy od tego jaka pogode bedziecie miec w dniu slubu. Plener przy ladnwej pogodzie to dobre rozwiazanie. Ja wychodzilam w czerwcu za maz i planowalismy najpierw sesje na zamku ale byl akurat w remoncie i pojechalismy nad male jeziorko gdzie robilismy fotki-bylo wspaniale. Druga czesc fotek robil fotogram ok 16 gdy zaczeli sie schodzic goscie.

Wlasnie chyba nie bedzie tej sesji w dniu slubu bo przeciez nad jeziorem moze sie sukienka pobrudzic. Szkoda ryzykowac. A poza tym jak juz robic nad woda to i w wodzie. Dlaczego nie. Beda ciekawsze. *MINERWA* Co to jest ten Sanguszek i gdzie to jest?

Moze wasz fotograf zna jakies ciekawe miejsca? A w przypadku brzydkiej pogody zawsze mozecie wlasnie fotki zrobic pare dni pozniej.

W podroz poslubna planujemy jechac na Krym. Stamtad tez oczywiscie beda jakies zdj ale chodzi tez o takie profesjonalne z albumem jakie tylko fotograf potrafi zrobic.

No wlasnie zamek. A my nie chcemy zamkow. No bo to takie sztuczne. Wymyslone pozy przy np fortepianiejak gram- co ja w zyciu fortepianu na oczu nie widzialam.

znajomi płacili za sesję ślubna 5 tys. można samemu obrobić zdjęcia w picassa, wywołać w empiku może ktoś znajomy zajmuje się fotografią?

Gość czapson122
a tam gdzie robisz wesele nie ma żadnych inspiracji? Ja swoją sesję zdjęciową robiłam m.in w ogrodzie obok sali weselnej http://rytkowka.pl/ był tam mały wodospad a do tego wykorzystaliśmy architekturę. To jest praktyczne rozwiązanie

Gość gość
u nas nagrywaliśmy plener zamiast sesji i kamerzysta zasypał nas taka masą pomysłów, że żałowaliśmy,że mamy tylko jeden do dyspozycji :D dlatego może najlepszym wyjściem bedzie poszperać i poprzeglądać portfolia firm w tym zakresie Tego co nam nagrywał plener ślubny masz tutaj - http://www.jetmax.pl może cos wpadnie ci w oko, jakis pomysł, bo naprawdę z humorem robią.

Gość gość
hej, szukam fajnych pomysłów na sesję, ktoś coś?

Gość gość
Sesje w plenerze są bardzo fajne wg mnie. Mnie się bardzo podobają przy zamkach, jakichś innych klimatycznych budowlach. Zerknijcie sobie tutaj jak coś, wg mnie bardzo ciekawe fotki: http://www.grabowski-foto.pl/portfolio.php?category=fotografia_slubna⊂=4 Znalazłam tutaj na forum i właśnie się zastanawiam czy sobie nie zrobić takiej sesji w plenerze dodatkowo

Gość demoonka
Kup tani bilet lotniczy i zrób sesję gdzieś za granicą (teraz można kupić takie bilety do Norwegii, Włoch itp. poniżej 100zł) :) Teraz koszty takiej podróży są naprawdę niewielkie no i możecie to od razu połączyć z podróżą poślubną. Więcej na ten temat poczytacie tutaj - http://www.digitalgallery.pl/item/45-sesja-slubna-za-granica

Gość demoonka
Moim zdaniem sesja w studio jest lepsza od plenerowej, bo nie jesteście zależni od pogody, można wszystko ustawić (światło itp.) tak by zdjęcia wyszły idealnie no i w studiu też można stworzyć mnóstwo ciekawych pomysłów a nie tylko jednokolorowe, puste tło :) Tu więcej na ten temat http://fotoslub.info.pl/zdjecia-slubne-w-studio/

Gość gość
fajen pomysły, podoba mi się bardzo ta sesja przy zamku od grabowski foto. Właśnie w taki klimatyczny i elegancki sposób bym chciała mieć zrobioną moją sesje ale to wymaga wyjazdu do jakiegoś miasta z takim budynkiem, niestety u mnie w małym miasteczku takiego czego nie ma.