Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ajkaa;);*

Czy pozwalacie placic facetowi np za kino?

Polecane posty

Gość Ajkaa;);*

Czy przyjmujecie od niego pieniadze? Przyznam szczerze ze nigdy nie wzielabym pieniedzy od chlopaka.

Gość unia37
nie

Gość unia37
jak chce za mnie zapłacić to wyciągam nóż i mówię że jak to zrobi to zrobi się lżejszy o jakieś 200gram

Gość lalalalalalal
Nigdy nie pozwlałam, a teraz muszę bo jak mu nie pozwlam zapłacić za kino, kawę itp. to focha strzela...

My juz teraz mamy w miare stabilny wspolny budzet, ale kiedys jak on startowal z kinem to nie protestowalam, ale w rekompensacje ja zapraszalam nastenym razem albo stawiam mcdonalda lub inna kolacje.

Gość pani Brzeska
Ja,nie mialam skrupulow gdy on chcial placic za kino,lub za restauracje.Bo wczesniej mialam takie doswiadczenia za jak mu za bardzo pokazalam ze ja taka niezalezna i samowystraczalna,to doznal szoku jak z dzickiem siedzialam i nie zarabialam i uciekl gdzie piperz roznie bo nie dal rady.Lepiej faceta nie przyzyczajac za bardzo do tego ze sie potrafi samemu.Bo potem on w niczym nie bedzie pomagal a juz jakby sie dziecko pojawilo to masakra jak bedzie mial wziasc wszystkie wydatki na swoja klate. Dzisiejsze feministki nie sa madre.Dawne kobiety mialy wiecej madrosci.Oczywiscie ze czasami mozna pokazac facetowi ze sie jest samodzielnym,lecz nie za bardzo.Wtedy bedzie wiedzial ze nie jestes tylko od wychowywania dzieci ale tez nauczy sie tego ze na jego barkach finansowych bedzie wiecej podczas gdy zalozycie rodzine i beda male dzieci.Ucz go tego od pierwszego dnia,bo potem jak to facet,moze doznac szoku.

Gość jak rozpoznac szpiega?
pozwalam a nawet go do tego namawiam :)

Gość no jak zaprasza
to niech placi, jakbym chciala za siebie placic to sama bym sobie poszla a nie z nim

Gość golden rose
przecież ten temat to prowo żałosnego prawika i w dodatku dusigrosza :classic_cool:

Justyna Stolarczyk "stawiam mcdonalda lub inna kolacje." Justyno. Właśnie dołączyłaś do grona plastikowych pustaków, nie odróżniających masowej, przemysłowej paszy od normalnych posiłków. Porównywanie kolacji z jadłodajnią pod szyldem MC Syfa uważam za profanację. Lepiej już żreć z koryta zespół w zespół ze świniami. Pozdrawiam cię pustostanie, i smacznego . . . . pa

HMS Petard Moge polecic lekcje czytania ze zrozuminiem.... Kiedys...... Nie dzis. Poza tym kina znajduja sie w wiekszych centrach handlowych, a w takich Złotych Tarasch np. nie ma porządnej restaurcji... Teraz kiedy wychodzimy do restauracji raczej nie spotykamy tam 19 latków..... Moze szczypta inteligencji nie zaszkodzila by w codziennym funkcjonowaniu....

Ach... co do Pustostanów mózgowych. Proszę przeczytaj jeszcze raz swoja wypowiedz, a jak dalej nie zrozumiesz co Ci sugeruje, to czytaj do skutku:) Pozdrawiam serdecznie:)