Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taki_Jeden_Ten_Normalny

Zastanawiam sie czy któras z kobiet bedzie mnie w stanie zrozumiec ???

Polecane posty

dlatego pytam czy moze ktos ma mial podobne doswiadczenia jak ja ?? otóz mam 29 lat nie czuje sie super piekny ani brzydki czy malo przystojny fakt przyznam sie mialem wiele okazji zeby tak brzydko powiedziec "zamoczyc ogóra' ale nic z tego nic do tych kobiet nie czulem a uwazam ze sex bez milosci to swinstwo po 2 nie interesowaly mnie zadne przygody ani nie powazne zwiazki czy uklady typu sex za sex itp ... poprostu jestem sam !!!z wyboru !!

Gość Ammaretto
Też uważam, że uwazam ze sex bez milosci to świństwo..

Gość Lilly Ewelina*****
nie ma nic gorszego niz wpakowac sie w zwiazek, gdzie jedna ze stron nie odchorowała jeszcze rozstania z ex. Dlatego ja rozumiem, równiez w temacie sex+miłosc=piekne doznanie.

Gość fddfgdfghgh
podziwiam i szanuję ale inteligencją to nie grzeszysz sądzac po tym belkotliwym sposobie pisania bez kropek i jeszcze "poprostu" razem...

Taki Jeden - żałuję że nie spotkałam Ciebie :). Dlaczego życie jest tak skomplikowane - ja niepoprawna romantyczka musiałam spotkać człowieka który nie wierzy w miłość (po przejściach),nic nie obiecuje...i rani mnie...a ja oczywiście (idiotka) mam nadzieję że jednak mnie polubi :(

Gość fddfgdfghgh
ja tez jestem scisla a pisac umiem :O poza tym cos krecisz ...

debilu pojebany io widzisz co narobiles trzeba bylo ruchac przez ciebie kilka kobiet stracilo kilka chwil w niebie i nie mialo seksu dla mnie to swinstwo kobiotom sie nalezy seks jak psu kielbasa

Gość fddfgdfghgh
nie zwracaj na niego uwagi, to chory czlowiek. wkleja na forum zdjecia swojej sylwetki (waskie ramionka, szerokie dupsko, łysina na lbie mimo mlodego wieku) i co gorsza swojego penisa 11 cm :O

Gość fddfgdfghgh
wejdź w jego temat jaki ma w stopce i oglądnij fotki ;)

Gość fddfgdfghgh
posmiejesz sie na dobranoc z jego glupoty i wygladu :D i malego siurka

temat nie jest o mnie jestem brzydki i to moj krzyz ty uwazasz sie za ladnego spoko zazdroszcze ci tylko zobacz te dziewczyny o ktorych pisales stracily okazje do chwili szczescia przez ciebie i ty bys skorzystal i one by mialy troche wiecej przyjemnosci z zycia troche altruizmu by nie zaszkodzilo

Gość fanka yyughiuh
Mój ulubiony:):):)