Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdeprawowana osoba

Wlasnie sie pocielam pierwszy raz w zyciu

Polecane posty

Gość Zdeprawowana osoba

Pocielam sobie udo,bylam tak silnie zestresowana i zaryczana ze nie wiedzialam co sie wogole dzieje.jak tylko poczulam bol w nodze to poczulam sie tak...lekko,potem czulam sie szczesliwa i wolna od bolu,a teraz taka spokojna.boze,ale to pomaga....wprawdzie boli jak chodze,ale to tylko noga....i oto moj depresja weszla na poziom wyzej.

Gość twoja mmmm
chcesz się zabić? Czym się stresujesz, dlaczego płaczesz?

Gość Zdeprawowana osoba
Nawet sie smieje teraz.czuje sie szczesliwa teraz :) bol sie ulotnił,czuje sie wolna

Gość Zdeprawowana osoba
Chce ale nie dzis ani w przeciagu najblizszych kilku miesiecy.czym?moim zyciem,wszystkim,samotnoscia.jestem calkiem sama,jak palec,a moje zycie to dno.czuje sie uszkodzona.ale teraz czuje sie tak lepiej...bez stresu

Gość twoja mmmm
masz jakieś problemy ?

Gość twoja mmmm
pamiętaj że nóz i krew nie załatwią twojego problemu którym jest - brak kontaktu z ludżmi

Szybko przestanie boleć (udo) :) Fajna jest ta ciemna, gęsta krew na początku - wszystkie problemy z nią uciekają...

Gość yjjjjjjj
Lomu to karzeł z odstającymi uszami! Trzeba sobie było Lomu uszy uciąć a nie ciąć się po rękach i nogach :(

Gość Zdeprawowana osoba
Lomu ...:) identyczne odczucie mialam.....niedawno dusilam sie z nerwow i nie moglam oddychac,a jak tylko poczulam ten bol to jakby wszystko ucieklo....czuje sie taka lekka....a niech boli!im dluzej bedzie bolalo tym na dluzej zapomne.to mnie odstresowalo zauważyłam..... a skad ja wezme ludzi?ciekawe bardzo.nikt nie umie mnie kochac,i w sumie ja tez nie umiem.kocham jedna osobe i tylko dlatego nadal zyje.i nie,nie jestem emo :O

Gość rtrtrttyty
Też myślałam czy by się nie pociąć czasem ale stwierdziłam, że to niepraktyczne i zostają blizny :D Niestety nawet w chwilach wielkiej frustracji nie potrafię dać się ponieść emocjom :P Za to w mojej głowie już wielokrotnie przerobiłam samą siebie na kotlety

Gość yhgyu
to przynosi ulge bo fizyczny bol przycmiewa ten psychiczny

Nawet sam ból przecinanej skóry sprawia jakąś perwersyjną przyjemność... Dla mnie ten ból był pewnego rodzaju arą, którą sobie wymierzałem za bycie tym, kim byłem. A później przychodziła ulga i wszystko, co złe znikało :)

A potrafisz powiedziec Dlaczego ? Ja tez Kiedys mialam taka faze...mam parenascie blizn i prob samobojczych...

Gość stara i dojrzała
moze lepiej isc do psychologa? albo pogadac z kims dojrzałym i zaufanym? samookaleczanie pomaga tylko na chwile - nie rozwiazuje rzeczywistych problemow. rozmowa, rozmowa, rozmowa. nikt nie iwe co czujesz jesli tego nie komunikujesz

Gość Zdeprawowana osoba
Dlaczego?z bolu.z ogromnego bolu psychicznego ktory trwa juz 4 lata.z nerwow,z ktorych mdli mnie od srodka bez powodu.z bolu.z samotnosci.z tego ze jestem wybrakowana a moja przyszlosc zapowiada sie wybitnie hujowo.z tego ze nie mam sily.hmm :( rana piecze a bol psychiczny powraca.chyba pojde spac...:(

Gość Zdeprawowana osoba
Czy psycholog zmieni moje zycie?czy psycholog da sprowadzi mi obok osobe ktora kocham?czy psycholog stworzy osobe ktora by mnie kochala?czy psycholog da mi wsparcie,cieplo,zrozumienie? nie.weznie kase,postawi diagnoze,wysle do psychiatry po leki.pewnie powie kilka formulek psychologicznych...ale ja nie potrzebuje slow....ja potrzebuje milosci

Gość dididid
Cześć Noxelia, jesteśmy z tobą. :classic_cool:

Gość Zdeprawowana osoba
Nie jestem noxelia :D a ona ma tez jakies takie odpaly?

Gość SzErA pRaWdA
Wiecie co czytam o cieciu sie od jakis 2h zaczelam czytac do chcialam poznac historie cm inni ludzie to robia ... przeczytalam ze jakas guwniara tnie sie bo chce ze by ktos ja zauwazyl ja sie tne moja kol zauwazyla to odrazu krzyknela co ci sie stalo odpowiedzialam nic... a potem prosilam ze by nikomu nie mowila . Nie chce ze by ktos zauwazyl duzo pytan jest cm to robimy do jestesmy psichiczne nie sadze ja to rb bo nie mam sil do sb i mojego zycia codziennie mysle a co by to dylo gdyby mnie nie bylo czasami placze ale tak cichutko ze by nikt nie nie uslyszal a wy mi piszecie ze to robicie ze by ktos was zauwazyl sry ale jezeli tego chcesz to cm odeazu nie pujdziesz na ulice i nie krzykniesz ludzie tne sie . Ciecue sue to jest nalug . Ja nie mam wielu powodow oprucz tego ze mama mnie zastawila mjeszkam z tata, tata ma mnie w d***e j zajmuje sie jego dziewczyna j***e mnie to mozecoe sie zgadzac albo nie mam 3 przyjaciul ktuzy sie tna i mnie to meczy... sry za bledy ale nie mieszkam w pl i nie zadobrze pisze po pl ♥ robcie to chcecie tnicie sie jezeli chcecie tylko pamietajcie ze to nalug

niom. to daje trochę ulgi ale kiedyś miałam koszmar, że rozp'ier'doliłam rękę na całej długości i musieli mi ją amputować.

Gość gość
tnij dalej! nie poddawaj się. jak odetniesz całkiem nogę ból minie!

Gość gość
najlepiej potnij sobie twarz to będziesz jeszcze bardziej modna.