Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zielona wyspa.

PKP: Czekamy z najnowszymi pociągami na gości EURO 2012

Polecane posty

Gość PO zniszczylo polska kolej
:(

Gość dsffdfdfdfs
Pomylka, mialem napisac za 300 lat.

Ja akurat osobiście chciałbym aby przez kolejne 30 lat nie kupili żadnych nowych pociagów. Jak wsiadam w te stare wagony to od razu przypomina mi sie dzieciństwo. za choelere nie chce nowych europejskich cudaków. inna sprawa, ze ja jeżdze pociagiem raz na kilka lat i to dla zabawy. pewnie inaczej bym gadał gdybym korzystał na codzień

Gość a zniszczyło.....
szczególnie durną pseudoreforma o usamorzadowieniu PKP Przewozy regionalne z grudnia 2008roku 😠

Gość rubinkowaEla
zostają im pociągi, bo reszta w tym czasie będzie strajkować :)

Gość PO zniszczylo polska kolej
proces zniszczenia juz trwal wczeniej, poprzez ciagla likwidacje polaczen. Ale w 2008 zaczelo sie na dobre!

Gość a zniszczyło.....
w 2000 roku zniszczył kolej rzad Buzka , Balcerowicza i Krzaklewskiego poprzedz podzielenie PKP na kilkanascie firm. Balcerowicz wiadomo zwolennik PO Buzek członek PO Krzaklewski sympatyk i kandydat do parlamentu z PO - całe szczescie ludzie go nie wybrali :D

Gość dzieki tym wspanialym
reformom teraz przez Polse nie przejedzie sie na 1 bilecie jak kiedys tylko w kazdej spolce trzeba kupowac osobny bilet. Trzeba wiedziec do pociagu jakiej spolki sie wsiada. W dodatku konkurencja tych spolek polega na braku skomunikowania tych pociagow ze soba. W jednym kierunku odjezdzaja 2 przewoznicy o tej samej godzinie prawie!

Gość lllllllllllllllllllllliiiiiiii
Niedługo w Polszy wrócą do łask wozy drabiniaste , taka mam.przyszłość Pelo funduje .Cofamy się .