Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Okno na świat

Facet wrobił mnie w dziecko

Polecane posty

Gość Okno na świat

Specjalnie spowodował wpadkę, chociaż dobrze wiedział, że nie w głowie mi macierzyństwo i że nie chcę dzieci. Powiedział, że to akceptuje, przez cały czas było dobrze, aż okres mi się zaczął spóźniać, zrobiłam test i SZOK dwie kreski, jestem w ciąży, no to ja w płacz, a on jak się dowiedział o ciąży to zaczął się cieszyć i mnie całować, zaraz mi wszystko wyśpiewał, że to zrobił specjalnie, ja się na niego wydarłam i zerwałam ten związek. Ciążę planuję usunąć. Powiedzcie mi jak można tak okłamać człowieka????? Tak igrać z jego uczuciami??? Może ktoś z was miał podobny przypadek?

Gość aska_aska
Faktycznie podle postąpił. Ale dziecko nie jest winne. Przemyśl to jeszcze.

Gość UważajNaMnieOn
spokojnie urodz to dziecko nie badz egoistka potem odkryjesz uroki bycia mama :D

Gość Migotanie przedsionków
urodź i oddaj mu jak nie chcesz proste

Gość wy bachory
macie coraz bardziej plytkie prowokacje

Gość Okno na świat
@aska_aska i UważajNaMnieOn Sprawa ciąży jest przesądzona i ani myślę rodzić i żyć w przeświadczeniu że ktoś to zrobił specjalnie, zniszczył moje plany i chciał mnie po prostu udupić przy sobie, potraktował mnie jak przedmiot. Ciążę usuwam, a faceta nie chce znać, chociaż go kocham, a właściwie kochałam, bo takiego świństwa się po nim nie spodziewałam

Gość ale z niego cham i prostak
zastanów sie jeszcze nad aborcją, może urodzisz i mu oddasz dzieciaka :) Jak on to niby zrobił? Podziurawił gumki? Zamienił pigułki na wit C?

Gość ale wy ułomni jestescie
jak można odpisywać na poważnie, kiedy widac gołym okiem, że to prowokacja zrobiona celowo by wzbudzic kontrowersje i gniew pasztetów z kafeteri.. ludzie ogarnijcie sie prowo jak sto kutasów!

Gość usuń wrzoda
skrobnij się

Gość Okno na świat
@ale z niego cham i prostak Podziurawił gumki...

Autorko rozumiem, że Ty nie wiedziałaś jak można zrobić dziecko a Twój chłopak zapewniał Cię, że owszem można ale na pewno nie poprzez kopulację?

Gość oiefnp3oeqin
dziecko z gwaltu tez urodzic ma:o debilki

Gość ciąży w ciąży nie ciąży
to taka sama prowokacja jak te tematy w których głupie kwoki wrabiają facetów w dziecko

Gość Okno na świat
@Aggie:) Koebieto o co ci chodzi? przecież to była CELOWA wpadka, nie rozumiesz? wiem, że z seksu są dzieci, ale on specjalnie doprowadził do ciąży, a to jest jednak różnica

prowo, nie prowo, ja wiem że takie rzeczy sie zdarzają :o Koleżance facet też podziurawił, naszczęscie nie skończyło sie ciążką. Jakim trzeba być chorym człowiekiem żeby cos takiego robić :o Psychopaci :o

Gość hgvjvmhjyk
Ja też bym usunęła! no co za skurwiel z niego! autorka nie daj się i usun te ciaze! Powodzenia!

Gość slodkilu
Bez komentarza:O

Gość oiefnp3oeqin
moj eks mial taki plan cudowny zebysmy byli razem na zawsze:o mimo ze chlał jak swinia ale wtedy chcialam go ratowac:o o ja mloda i naiwna, a on dziurawil gumki menda najlepsze ze nie wpadlam a on mnie szapnal raz!! jeden raz i odeszlam rozum wrocil

Gość wysyp durnych tematow
powiedz nam autorko, kogo to kurwa na kafe obchodzi co zrobil twoj palant, co zrobisz ty? twoja dupa, twoj problem dla nas mozesz isc i utopic sie, nikt tego nawet nie zauwazy w wiadomosciach tv tez tego nie podadza zaloby narodowej rowniez nie oglosza :D

Gość Okno na świat
@ale z niego cham i prostak dokładnie, przez tyle czasu nie zorientowałam się z kim żyję, w życiu bym się tego po nim nie spodziewała! Nie chcę mieć z tym człowiekiem nic wspólnego, dlatego ciąży też nie zatrzymam. Tu sprawa jest jasna. Tylko ja nie wiem jak mam żyć po tym co on mi zrobił, teraz straciłam zaufanie do ludzi

jak kobieta wkręca w cos takiego faceta to też masakra, ale jej ciało jej wybór, mam nadzieje że takie kretynki w końcu dostaną to na co zasłuzyły, tj samotne macierzyństwo. Dobrze że facet sie przyznał, gorzej wychowywać takie dziecko z wpadki z pojebanym tatusiem który smieje sie pod nosem :o

Gość Okno na świat
@ale z niego cham i prostak On się przyznał bo myślał, że będzie inaczej, że stworzymy RAZEM rodzinę, ale się przeliczył. Chcę już zamknąć ten rozdział, a to będzie trudne zwłaszcza że on cały czas do mnie wypisuje i wydzwania mówi jak bardzo żałuje i żebym do niego wróciła. Ale nic z tego, nigdy już by nie było jak dawniej, nie ufałabym mu