Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miska1989

Moj facet zachowuje sie jak dzieciak

Polecane posty

Gość miska1989

Jestem z mlodszym facetem od siebie mamy synka ktory ma 7 mies.jestesmy z soba od 3 lat ale irytuje mnie jego zachowanie gdyz znika na jakis czas bez upzedzenia pozucajac swoje obowiazki domowe ma mnie i dziecko w dupie jak sobie radzimy kocham go ale rozum mowi mi caly czas cos innego .Jesli chodzi o zdrade to przysiega mi ze nigdy nie zdradzil ze potrzebuje odskoczni od codziennosci itp.co wy na to

Gość 1233333
moim zdaniem ejst troche nieodpowiedzialny... ale napisalas rowniez ze jest od Ciebie mlodszy , czyli ma ile, 21 lat?? wiesz wydaje mi sie ze moze jeszcze do konca nie dorosl do tej codziennosci ktora ma, czyli dziecko i obowiazki i dlatego zachowuje sie jak malolat.. co nie znaczy ze Cie nie kocha, ale moze to tez wina lezy w jego charakterze, powiedz mu jasno i wprost ze Ci takie zachowanie sie nie podoba i nie tolerujesz tego, musi to zmienic, itd.. mysle ze taa rozmowa moze duzo zdzialac, jelsi mu na Tobie zalezy to wyciagnie wnioski

Gość miska1989
swiete slowa napisalas jesli chodzi o rozmowe to ja przestalam sie czaic i sprawe stawiam jasno albo my albo koledzy i wypady pomimo wszystko to potrafi cisnac tanie kity w ktore i tak wie ze ja nieuwieze ale i tak robi swoje jakby mial wyjebane z drugiej strony wiem bo sie przekonalam bo mielismy drastyczne rozejscie ze bardzo mnie kocha i dziecko tak samo ja juz niewiem co robic i o co chodziczy .Caly czas siedzimy w jednym miejscu gdzie jest dom i dziecko i z drugiej strony koledzy co mam robic ? Rodzice mowia zebym go zostawila ale mi niechce sie innego faceta zreszta go kocham w somie jest o.k tylko te wypady nierozumiem teraz tez go nie ma przyjedzie i bedzie sie plaszczyl a co teraz robi...

Gość miska1989
ja mam 28 lat on 23

Gość dupeczka z imprezy
a mleko już odstawił?

Gość miska1989
zalezy jakie mleko :) ale odstawil