Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łukasz_88

Współczuję kobietom.

Polecane posty

Gość asdes
kobieta musi wygladac pięknie , facet nie . Jesli kobieta nie wyglada pieknie to wszyscy jej wspołczują http://www.plotkara.pl/images/5344/right/normal/bar-rafaeli.jpg Jasne facet powinien miec kase , ale kobieta powinna miec urode . Jesli nie wyglada jak modelka to ma cięzko . Kobiety musza godzinami siedziec przed lustrem kobiety maja znacznie wieksze kompleksy na punkcie swojego wygladu . Dlatego musza sie malować i robia sobie operacje plastyczne.

Gość gjgjjjgjggjgj
tzn,dobrze by było gdyby miała rację że faceci mają gorzej bo ja jestem dziewczyną więc wole mieć lepiej :classic_cool:

asdes nie zgodzę sie, brzyda kobieta (jeśli chodzi TYLKO o sex) może miec super kolesia ładnego, a brzydki facet ma zerowe szane na jakąś wystrzałową laskę (na sex). A że musi golić miejsca intymne? Wiesz, nie wszyscy faceci są pedofilami :) poza tym tego ludzie nie widzą, a jak facet nieogolony to od razu jakby jakiś żul ;) no i 40tka może mieć bez problemu młodego chłopaczka na sex, a 40latek żeby mieć 18tkę to raczej tylko sponsoring...:classic_cool:

Gość gjgjjjgjggjgj
40stka może mieć bez problemu 18letniego chłopaczka?? no,syna faktycznie moze mieć bez problemu..ale chłopaczka na sex??

"Jesli nie wyglada jak modelka to ma cięzko ." 95% kobiet nie wygląda jak modelki, więc mają wg Ciebie ciężko? :D "Kobiety musza godzinami siedziec przed lustrem " Twoja dziewczyna tak robi? Nie znam żadnej kobiety, która siedzi godzinami przed lustrem :) w jakim celu? a jak laska jest już taka super piękna to ma wymagania że ho ho a co do bogatych brzydkich kolesi, to fakt nie ma problemu, by laska poleciała na ich kase, ale zazwyczaj są niemiłosienie zdradzani :) tacy podstarzalim wyłysiali z brzuchem :D

Zgadzam sie w calej rozciaglosci. Kobieta musi co miesiac krwawic, wysrac w mekach bachora i koniecznie zachowac urode i figure. Facet wystarczy jak jest zaradny w miare. A w tych czasach kobiety tez musza harowac, wiec dzieki pieprznietym feministka kobieta to kobieta plus namiastka mezczyzny, bo przeciez "rownouprawnienie", dlatego ja to wszystko pierdole 🖐️

Gość asdes
nie zgodzę sie, brzyda kobieta (jeśli chodzi TYLKO o sex) może miec super kolesia ładnego, a brzydki facet ma zerowe szane na jakąś wystrzałową bzdury .. Najczesciej sa zwiazki gdzie facet jest brzydki a kobieta ladna . PRzyklad J. Lopez i Mark Anthony oczywisccie czasem jest inaczej ale rzadko .

18latkowie, jako że bez przerwy są nabuzowani i myślą o sexie, są niezmiernie zaszczyceni, gdy JAKAKOLWIEK kobieta cih pożąda i chce uprawiać z nimi sex.

asdes heheh nie podawaj tu przykładów gwiazd :) zresztą ja nie piszę o związkach a o samym sexie.

Jak kobieta jest brzydka i gruba to moze jedynie na jekiegos lenia, nieudacznika liczyc. A na dodatek wiekszosc kobiet zwraca uwage na brzydkich, bo wnetrze jest wazne. Szkoda, ze na odwrot juz tego nie ma.

Gość Łukasz_88
Schodzimy trochę z tematu.

Gość asdes
przystojni faceci rzadko sie umawiaja z brzydkimi kobietami .

wampir mylisz się, właśnie jeśli facet szuka już na poważnie, do ślubu, to woli brzydszą dziewczynę, ale dobrą i sympatyczną, niż super laskę, ale obrażalską królewnę czy paniusię.

Dokladnie, niebawem kobiety beda w ramach rownouprawnienia harowac na budowie i to najlepiej jeszcze przez cala ciaze haha. Feministki to istne gowno, ale kobiety same sie pchaja w paszcze lwa wiec niech robia.

Gość gjgjjjgjggjgj
NO TAK MARTKA,TYLKO WEŹ POD UWAGE ŻE CI FACECI ROBIĄ TO Z ROZSĄDKU A ZDRADZAJĄ TĄ KOBIETE Z SEKSOWNYMI LOLITKAMI

Gość asdes
dlaczego 90 % operacji plastycznych robia kobiety a nie faceci ? Widocznie kobiety czuja wieksza presje na to by wygladac dobrze .

asdes ja nie mówię o umawianiu się, randkach czy coś ale o przygodnym sexie, rozumiesz mnie? Np. w barze jest brzydka ale chętna dziewczyna i ładny, umięśniony pachnący facet. Ona się uśmiecha do niego, pokażę kawałek cycuszka, zakręci dupką i facet już ma na nią ochotę. Sytuacja: Napalony brzydki chudy koleś w barze ma ochotę na sex z super laską. Ona nawet nie pozwoli mu się zbliżyć do niej i go wyśmieje, a nawet jeśli nie - to nie ma szans na sex z nią.

Gość gjgjjjgjggjgj
no dobra,ale ile facetów chce przygodnego seksu a ile kobiet?? bo ja nie chce przygodnego seksu tylko z miłości a poza tym koleś na brzydką dziewczynę prędzej narzyga a nie będzie miał ochotę chyba że totalny desperat albo nawalony jak stodoła :O

gjjjj mylisz się, faceci często zdradzają piękne kobietym z brzydszymi, grubymi babami, tylko dla tego, że ta druga prawi mu komplementy, podziwia go itp. i nieraz ludzie się dziwią "taką piękną żonę miał" asdes a za to nie odpowiadam, bo operacje plastyczne to głupota. znam np. 23 latka, który sam osobiście mi się podoba, czarne oczy, wysoki, zbudowany , sexowny głos, fajny młodziak taki :) a spotyka się z 30paroletnią mężatką, taka niska chuda babka ruda i on przychodzi do niej jak jest sama, a po cichu się wszyscy śmieją z niego, choć on się tym chwali jak nie wiem co :)

Gość gjgjjjgjggjgj
i ja osobiście gardze takimi facetami,którzy przeruchają wszystko co tylko ma dziurę...jeśli tak by było faktycznie że facet wystarczy że zobaczy kawałek cycka brzydkiej laski to już bedzie miał ochotę to raczej współczucie dla nas kobiet że tyle kretynów chodzi po świecie i że będzie nam cięzko znaleźć kogoś normalnego i zdolnego do wierności,a nawet takiego który też chce seksu z miłości a nie byle jakiego byleby był

Gość gjgjjjgjggjgj
/mylisz się, faceci często zdradzają piękne kobietym z brzydszymi, grubymi babami, tylko dla tego, że ta druga prawi mu komplementy, podziwia go itp. i nieraz ludzie się dziwią "taką piękną żonę miał"/ no widzisz to nie współczujesz tego nam kobietom?? dla mnie to właśnie masakra współczuje tym zdradzanym zonom bardzo że trafiły na takich dupków..

Gość Spryciarz)))))))))))))))))))))
Tacy o jakich piszecie wyznają jedną zasadę ! Potwór nie potwór Byle miał otwór ! :D

Gość Spryciarz)))))))))))))))))))))
A kolejną prawdą jest to, że na wyznających tą zasadę baby lecą jak ćmy do świecy ! I TO JEST FAKT !!!

Gość gjgjjjgjggjgj
kolejne sprawy do współczucia: ja osobiście czuje sie zagrożona gdy ide sama wieczorem...nie czuje sie bezpiecznie,boje sie gwałtów...zazdroszcze facetom ze mogą iść gdzie chcą i czuć sie pewni siebie i silni z drugiej strony współczuje tym którzy nie umieją i nie chcą się bić,że są postrzegani jako cioty z takiego powodu..

Gość gjgjjjgjggjgj
kretynki to owszem,lecą na takich :D albo niczego nieświadome naiwne bidulki..

Gość kobiety maja przewalone
jesli sa brzydkie , faceci jesli sa biedni slabi psychicznie i niezaradni bo ladna kobieta ma bardzo duzy wybór wsród -partnerów i albo zapewni sobie tego najlepszego czyli najbogatszeg o najprzystojniejszego ale wtedy na starosc moze liczyc sie ze zdrada, albo znajdzie mniej lepszego brzydkeigo ( i gdzie bedfzie miejsze ryzykow zdrady w przyszlosci) który bedzie tak nia zafascynowany ze z nia zostanie do usranej smierci brzydkich kobiet nikt nie chce ani ruchacze, ani bogaci ani brzydcy i nieczego nieoferujacy kolesie biednym brzykim niezaradnym facetom zadna nie chce dac przez co to budje ich frustracje i jesszcze mniejsze poczucie wlasnej wartosci co dziala jak zakelty krag i zostaja sfrustrowanymi prawiczkami, gwalcicielami badz innymi psycholami a bogaci zaradni i przystojni faceci maja najlepiej bo spedzaja zycie praktycznmie bezstresowa , ruchajac co jakis czas modki i zmieniajac je jak rekawiczki ...