Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łukasz_88

Współczuję kobietom.

Polecane posty

Gość Spryciarz)))))))))))))))))))))
"gjgjjjgjggjgj kretynki to owszem,lecą na takich albo niczego nieświadome naiwne bidulki.." Oj jak bardzo byś się pewnie zdziwiła, gdybym mógł wyświetlić ci to, co zarejestrowały moje oczy i pamięć :)

Gość gjgjjjgjggjgj
kobiety maja przewalone - tak to by było gdyby liczyły sie tylko takie rzeczy jakie wymieniłeś ale jest i charakter a to oznacza że bogaty przystojny zaradny facet może być wierny a ten brzydszy i mniej zaradny będzie zdradzać poza tym najlepszy niekoniecznie jest ten najbogatszy...ze względu na charakter i poglądy ten mniej bogaty może być lepszy ;) pięknej kobiecie nieraz ciężko odpędzić się od takich pustych ruchaczy i dałyby wiele by poznać kogoś wartościowego.... a poza tym słąbe psychicznie kobiety też mają przewalone,depresje,samobójstwa...no a niezaradność to też może być nieumiejętność gotowania,zajmowania sie dziećmi..niezaradne kobiety tez mają przewalone no i biedne,bo zanim kogoś znajdą musza się użerać z biedą

Gość kobiety maja przewalone
przyklady do wczesniej podanych opisów : 1 . julia roberts ( do 35 r, zycia bawila sie wykorzystaywala facetów , wkoncu zalozyla rodzine i ma dzieci) 2 hanna śleszynska ( zdradzana , mimo wszytko wrócajaca do partnera byu nie zostac sama ) 3 prawiczki z kaff(wiadomo) 4 wojewódzki ( nie uznaje kobiet powyzej 25 r.z )

Gość gjgjjjgjggjgj
i szczerze>?? to byłoby nawet fajne gdyby można było poznać zdrajcę po tym jak jest bogaty i przystojny..wtedy mogłabym związać się z brzydkim i mieć pewność że mnie nie zdradzi. No ale cóż,nie jest tak prosto... co mnie obchodzi co zarejestrowały twoje oczy,to że babka jest piękna nie wyklucza ze jest kretynką nawet jak uważasz że nie jest. Jest z tego powodu,że kręci ją ruchacz. Bo albo jest głupia że ją taki kręci albo jest naiwną głupiutką bidulką która wierzy w jego świętość ;) tak czy siak - jest kretynką.

Że kretynką, to zgadzam się na 1000% Ale takie kretynki widziałem z każdej grupy społecznej, w tym szanowane na co dzień persony, matki, żony, teściowe, itd TAKIE SĄ FAKTY!!!

nie wierze w wiernosc naprawde bogatych przystojnych facetów którzy maja u boku np 50 letnia żone nie wierze ! ;)

Gość gjgjjjgjggjgj
no i co z tego,że szanowane na codzień. Mój ojciec też jest szanowany i gówno z tego wynika bo to tylko pozory.

a charakter a i owszem tez sie liczy ale czesto jest on wypracowywany na podstawie wygladu i tego jak nas odbieraja inni i jakie nas spotkaly w zwiazku z ty mdoswiadczenia przyjemne czy tez nie badaniia poazuja ze kobiety i osoby mniej urodziwe maja wiecej problemów psychicznych .. np osoby z tradzikiem 3 razy czesciej maja mysli samobójcze niz osoby które go nie mają i to tyczy sie obu plci ;)

Gość gjgjjjgjggjgj
bo może tym naprawde bogatym odwala z powodu nadmiaru dobrobytu ale też to świadczy dla mnie o tym że pieniądze to nie wszystko. Nie należy z tym przesadzać,ważne by w ogóle były ale już wybierać życie w luksusie jednak ze zdrajcą i pustakiem?? To ja wole mniej luksusów ale za to faceta na którym mozna polegać i który naprawde kocha. Ja mimo to sądze że ktoś na pewno jest wierny - bo nie każdy ma zwalony charakter i nie umie odmawiać sobie pokus ...

Gość gjgjjjgjggjgj
/a charakter a i owszem tez sie liczy ale czesto jest on wypracowywany na podstawie wygladu i tego jak nas odbieraja inni / no,czyli sie zgadza,odwala im z nadmiaru pieniędzy i są zepsuci,puści po prostu,liczą się dla nich materialne wartości takie jak kasa seks pozycja w połeczeństwie...dla mnie taki facet to marny partner i na pewno nie ustawie go na 1 miejscu tylko dlatego że ma BMW

odwala odwala wbrew blednemu przekonaniu ze" uroda przemija a charakter zostaje" charakter tez nie jest rzeczą stałą kobietom odbija gdy sie starzeja i zdaja sobie sprawe ze juz nie sa tak atrakcyjne dla otoczenia , zaczynaja byc zazdrosne ,zrzedliwe... itd. mezczyni gdy np nagle sie wzbogaca itd..

"gjgjjjgjggjgj no i co z tego,że szanowane na codzień. Mój ojciec też jest szanowany i gówno z tego wynika bo to tylko pozory. " Zgadzam się :) ALE TAKIE SĄ FAKTY !!! A wiernym ?, nie chwaląc się jestem JA Tyle że, jestem pewnie wieku Twojego ojca :)

gjgjjjgjggjgj no wlasnie ale kto na tym traci? kobieta bo on bedzie czerpal z tych materialnych wartosci i z tego jaka pieniadze mu daja wladze niestety

Gość sarawisla
a ja sie ciesze,ze jako kobieta moglam urodzic dzieci, uwazam to za jeden z najpiekniejszych aspektow bycia kobieta

/sarawisla a ja sie ciesze,ze jako kobieta moglam urodzic dzieci, uwazam to za jeden z najpiekniejszych aspektow bycia kobieta/ I TO JEST PIĘKNE :)

Gość gjgjjjgjggjgj
no dobrze,ale że ludzie są rózni to nie każdemu odwala tak samo. mój ojciec ma 55 lat..i niby taki miły uprzejmy a to co w domu odwala to sie w głowie nie mieści...jakby o tym inni wiedzieli to wątpie by go szanowali

i to tez kolejna prawda bardzo duza czesc naprawde pieknych kobiet marnuje sie u boku dupków , orientuja sie na stare lata gdy juz moze byc za póżno na zmiany :) gdybym ja posiadala urode wiedzialabym jak ja dla siebie najlepiej wykorzystac :D

jesli chodzi o okres to ja nie mam w ogole bólów brzucha ani zadnych innych dolegliwosci 3 dni i po problemie , nie mam tez jakis fochów tak jak niektore kobiety z tego powodu dla nikogo nie sprzątam ani nie piore a jak bede miec jakiegos faceta to niech sam za,pier,dala :) większosc kobiet sama sobie pozwala na zle traktowanie wiec maja to na co zapracowaly

Gość gjgjjjgjggjgj
no właśnie,kobieta straci dlatego z wielu powodów ja uwazam ze mamy gorzej jako płeć...no i niewola kobiet,dyskryminacja nadal obecna w krajach arabskich... a argumenty martki niestety łatwo dało sie obalić...

/miszekkkk jesli chodzi o okres to ja nie mam w ogole bólów brzucha ani zadnych innych dolegliwosci 3 dni i po problemie , nie mam tez jakis fochów tak jak niektore kobiety z tego powodu dla nikogo nie sprzątam ani nie piore a jak bede miec jakiegos faceta to niech sam za,pier,dala większosc kobiet sama sobie pozwala na zle traktowanie wiec maja to na co zapracowaly / No to witamy w lidze Liga Broni......... http://www.youtube.com/watch?v=-SlXM0dDg5c

Gość gjgjjjgjggjgj
a ja jak mam okres to jest mi słabo,boli mnie brzuch i nie pomagają tabletki,mam biegunke,mdłości..fochów nie stroje to fakt ale też nie mam na to wtedy siły... można jednak współczuć tym materialistom ubogiego wnętrza...

ale w sumie chcialabym byc facetem :) nie mialabym nic przeciwko ciekawe czy bym byla przystojnym facetem szkoda ze nie mam brata ciekawe jaki by byl :)

Gość Tak mamy przerąbane
bo od najmłodszych lat pod presją. Musimy byś piękne,szczupłe,sprawne,zdrowe,pracowite,ambitne,silne... Lista jest dłuższa ale tego co wymieniłam musimy miec więcej od mężczyzn w przeciwnym razie dyskwalifikuje nas każdy taki brak w oczach mężczyzny. My musimy się poświęcać żebyśmy były cacy w przeciwnym razie jesteśmy sukami. Mężczyźni mogą mieć psychikę dziecka a my musimy być dojrzałe i odpowiedzialne-w przeciwnym razie konsekwencje spadają na nasze bary.

tak mamy gorzej ale tez troche z własnej winy i ze nie potrafimy pewnych rzeczywykorzystac tzn nie mówie tu o sobie tylko o wiekszosci kobiet -które np za kilka komplementów sa w stanie zafazscynowac sie zonatym facetem wdajac sie z nim w romans czy liczac na zwiazek (swoja droga trzeba byc niezla kretynka liczac ze taki facet bedzie rowniez jej wierny ) - nie wychowuja swoich synów czy córki na dobrych ludzi ( o tym kiedys juz byl tez topik) wpajajac im pewne zasady ( np w krajach arabskich to jest raczej nie mozliwe bo wladze trzymaja dalej mezczyzni )ale np unas gdzie głowna opieke i wladze nad dziecmi sprawuja matki

/gjgjjjgjggjgj no dobrze,ale że ludzie są rózni to nie każdemu odwala tak samo. mój ojciec ma 55 lat..i niby taki miły uprzejmy a to co w domu odwala to sie w głowie nie mieści...jakby o tym inni wiedzieli to wątpie by go szanowali/ No trochę starszy ode mnie twój ojciec. Ale co takiego odwala ??? Czasem każdemu.... "odwala" :D

ja najbardziej cenie to ze jestem kobietą ze względu na ciuchy kosmetyki i inne pierd,oły :) jaka to jest dla mnie frajda jak sobie cos nowego kupie np dzis kupilam sobie torebke i ładnego storczyka he malowanie paznokci to jest fajne

Gość gjgjjjgjggjgj
ja tez bym chciala,mowie sobie ze gdybym nim byla to traktowalabym kobiety bardzo dobrze,bylabym wyjatkowym facetem...ale tak naprawde nie wiadomo tego,bo oni maja jakies porabane mozgi i jeszcze sama bylabym tak porabana :O

Gość poilkis
21:08 [zgłoś do usunięcia]sarawisla a ja sie ciesze,ze jako kobieta moglam urodzic dzieci, uwazam to za jeden z najpiekniejszych aspektow bycia kobieta żarty sobie z nas robisz? :o

Gość gjgjjjgjggjgj
Tak mamy przerąbane - jakby nie patrzeć lista dla facetów też jest długa.Po prostu ciężko nadążyć za utartymi schematycznymi ideałami. /tak mamy gorzej ale tez troche z własnej winy i ze nie potrafimy pewnych rzeczywykorzystac tzn nie mówie tu o sobie tylko o wiekszosci kobiet -które np za kilka komplementów sa w stanie zafazscynowac sie zonatym facetem wdajac sie z nim w romans czy liczac na zwiazek (swoja droga trzeba byc niezla kretynka liczac ze taki facet bedzie rowniez jej wierny ) - nie wychowuja swoich synów czy córki na dobrych ludzi ( o tym kiedys juz byl tez topik) wpajajac im pewne zasady ( np w krajach arabskich to jest raczej nie mozliwe bo wladze trzymaja dalej mezczyzni )ale np unas gdzie głowna opieke i wladze nad dziecmi sprawuja matki / zgadzam sie niestety. Faceci są bardziej solidarni. Ale to też gorzej dla nas boo..oni moga mieć prawdziwych przyjaciół a kobiety rzadko kiedy będą miały lojalną przyjaciółkę. Przyjaźń męska to świętość i tego im zazdroszcze... byłoby mniej zdrad gdyby kobiety były wobec siebie lojalniejsze / Ale co takiego odwala ??? Czasem każdemu.... "odwala" / no np. robi awantury,przypierdziela sie do byle czego,wyzywa,nie dba o higiene,bałagani,szarpie,krytykuje,poniża,a zdarzało sie że bił i nawet jeszcze coś gorszego zrobił.. / ja najbardziej cenie to ze jestem kobietą ze względu na ciuchy kosmetyki i inne pierdoły jaka to jest dla mnie frajda jak sobie cos nowego kupie np dzis kupilam sobie torebke i ładnego storczyka he malowanie paznokci to jest fajne/ oo tak tu sie zgodzę :classic_cool: jak mam doła to może mnie pocieszyć nowy kosmetyk :D

tak moda kosmetyki to wszystko stworzone jest dla kobiet dla facetow takie sladowe ilosci :)