Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania2132122

czy to już za pózno na bycie ,, modelką"?

Polecane posty

Gość Ania2132122

jesli dziewczyna ma 24 lata ,ale wyglada na jakieś 20 to jest za późno żeby probowac swoich sił w fotomodelingu? np pozować do katalogow wysyłkowych z ubraniami itd? jeśli jest wygląd by sie nadawał?

Gość To zależy od pasji
obciągnięcia komu trzeba 🖐️

Gość Ania2132122
i nie mówie tu o jakiejś karierze w fotomodelingu ,ale wlasnie takie zdjecia do katalogów, reklam itd?

Gość ha, ja mam 33 i mysle o
fotomodelingu:) ale nie wiem czy sie uda

Gość Ania2132122
Puszysta Śmietanka - ale mi nie chodzi o modelke typu kate moss na wybiegi

myślę, że stanowczo za późno, na modelki najchętniej bierze się nastolatki.Program Top Model wygrala nastolatka. I wiesz, wszystkim laskom się zdaje, że młodziej wyglądają :) jeszcze nie spotkałam się z wpisem tutaj, że któraś wygląda 5 lat , czy chociaż rok starzej :)

Gość Ania2132122
ja nigdy nie próbowałam ,ale uważam ,ze jestem ładna i fotogeniczna wiec co mi szkodzi spróbować w sumie najwyzej sie nie uda przegladałam katalogi wysyłkowe np bon prix i tam są kobiety nawet dojrzale co prezentują ubrania biurowe itd ,a inna kategoria to dziewczyny młode niektore wygladaja na 20-pare lat ale nie wiem ile maja tak naprawde

Gość Ania2132122
martka 1987- no ja wiem jak mnie ludzie oceniaja i na tej podstawie to mówie. nie wygladam juz na nastolatke , ale daja mi mniej wiecej 20 -22 lata

hehe no mi też mówią, że wyglądam na 20 lat, choć mam 25. Ale ja wiem, że to tak by było mi miło :) Jak stanę niepomalowana obok niepomalowanej 20 latki to ewidentnie widać różnicę, sorry :) a po drugie te 20 latki też mogą wyglądać młodziej, na 16 :) ja patrzę prawdzie w oczy. Twarz i ciało już nie to, co u 20 latki, niestety

Gość dziś na pomarańczowo
nie jesteś za stara na fotomodelkę. najlepiej poszukaj w sieci adresów fotografów, pochodź i popytaj, czy i gdzie miałabyś szansę sprzedać swoje zdjęcia. najlepiej zajrzyj na fora poświęcone modelingowi, tam jest mnóstwo osób związanych z branżą, można poczytać komentarze, opinie, znaleźć ogłoszenia. sporo osób się wzajemnie zna, więc mniejsze ryzyko, że trafisz na jakiegoś pseudo fotografa zboczeńca np. powodzenia :)