Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjrwh

ładne i tanie czółenka/szpilki gdzie najlepiej kupić w necie?

Polecane posty

Gość kjrwh

podajcie jakiś fajny sklep internetowy z ładnymi i niedrogimi butkami. allegro odpada. nie cierpię.

Gość traska 200
czasnabuty.pl mam kilka par, tanie i jakościowo ok

Osobiście polecam frica.pl duży wybór i tanio

Gość beata44
Mnie ostatnio pozytywnie zaskoczył serwis www.kokietki.com.pl skąd kupowałam czółenka na platformie z fantazyjnym wzorem. Zamówiłam buty we wtorek, opłaciłam, a w środę do mnie rano kurier dzwoni, że jest do mnie paczka. Na początku nie wiedziałam o co chodzi, dopiero po chwili do mnie doszło, że to te buty co je dzień wcześniej zamawiałam ;P

Gość gość
Beata nie kłam reklamiaro :P nie ładnie tak swoją firmę zachwalać

Gość gość
Hej Beata miałaś faktycznie racje z ta przesyłką u kokietki , ja też zmówiłam paczkę w zeszły czwartek po południu a juz w piatek rano kurier u mnie w pracy , buty szybciej przysły niż krzesło do biurka dla męża. Czekam na nie od zeszłego wtorku i nadal cisza , mam nadzieje że przyjedzie pod choinke bo ich inaczej obcasem ich strzele, a szpilek mężowi nie dam pod choinke :(

Szare ubrania zawsze są modne. To samo dotyczy butów. Proponuję rozważyć zakup modelu Sala 1081 w tym właśnie kolorze. Mają niski obcas i są bardzo eleganckie. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie.

Gość gość
Patrzcie tutaj - http://amoreshoes.pl/kolekcja/frontpage/czerwone-czolenka-eliane Ale te same macie w czarnym wydaniu. Super wyglądają, są estetyczne, ładne i konkretne. Podobają się? A ogólnie moim zdaniem kupując takie buty powinno się nastawiać na jakość i kupować raz na kilka lat. Jakościowe buciki na 100 proc. będą wystarczające.