Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudia123456789

przetłumaczy mi to ktoś? Proszę

Polecane posty

Gość Klaudia123456789

I love you. I am who I am because of you. You are every reason, every hope, and every dream I've ever had, and no matter what happens to us in the future, everyday we are together is the greatest day of my life. I will always be yours.

Gość aj tammmmmmmmmmmmmmmmmm
Kocham cię. Jestem kim jestem dzięki Tobie. Jesteś wszelkie powody, każda nadzieja, a każdy sen kiedykolwiek miałem, i bez względu na to, co dzieje się z nami w przyszłości, codziennie jesteśmy razem jest najwspanialszy dzień w moim życiu. Zawsze będę twoja.

Gość aj tammmmmmmmmmmmmmmmmm
może troch nieskładnie bo tłumaczone z google:)

Gość asdfghjmk
kocham cie ,wiem kim jestem dzieki tobie , jestes najlepszym powodem , nadzieja i najlepszym marzeniem jakie mialem , nie obchodzi mnie co sie z nami stanie w przyszlosci, kazdego dnia kiedy jestesmy razem jest to najlepszy dzien w miom zyciu, na zawsze bede twoj

Gość the cotlet shabovee
"I love you. I am who I am because of you. You are every reason, every hope, and every dream I've ever had, and no matter what happens to us in the future, everyday we are together is the greatest day of my life. I will always be yours" Kocham Cie. Jestem kim jestem dzięki Tobie. Jesteś każdym powodem, każdą nadzieją, i każdym marzeniem jakie kiedykolwiek miałam/em, i nie ważne co się z nami stanie w przyszłości, każdy dzień w którym jesteśmy razem jest najlepszym dniem mojego życia. Zawsze będę Twój/Twoja.

Gość Klaudia123456789
Dziękuję bardzo ;))