Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość My girlfriend evil

Dziewczyna ateistka

Polecane posty

Gość My girlfriend evil

Moja dziewczyna jest ateistka. Mojej rodzinie to nie przeszkadzało-byli nia zachwyceni. Dopóki nie powiedziałem im, że Ilona jest ateistką. Babcia jest "katoliczką" słucha radia maryja i uważa się, ża mądrość świata i myśli, że miłosierdziem tryska. Babci podobała się najbardziej cały czas słyszałem, że jest bystra, ładna, miła. A nawet usłyszałem od babci, że dziwi się, że chce takiego mnie. Kiedy dowiedzieli się o ateizmie zmienili nastawienie o 360 stopni. Ona nie zasługuje na mnie, jest głupia bo w Boga nie wierzy... Babcia postawila ultimatum albo wybieram rodzine a raczej chodziło jej o swoją osobie albo tu cytuje bezbożniczke. I co mam zrobić? Ilona dla mnie dużo znaczy i pewnie wyśmiałbym babcie ale... ta z dnia na dzien jest coraz słabsza ma już 89lat i nie chciałbym rozstać się z nią w gniewie. Co byście zrobili na moim miejscu?

poświęć swoje szczęście dla umierającej w nieokreślonej przyszłości babci-mohera :) :) :) dzieciaki ...

Gość chyba zabraklo jewdnego
ozen sie z babcia w takim razie,.

Gość chyba zabraklo jewdnego
ozen sie z babcia w takim razie,.

Gość My girlfriend evil
To moze wydawac sie dziecinne ale już mam dosyć tel od ojca, że babcia płacze bo jaki ja niedobry jestem bo ona nie tak mnie wychowała.

"zmienili nastawienie o 360 stopni." e... czyli wrócili do punktu wyjścia co do niej? :P a co im do tego że ateistka? to twoja partnerka nie ich

Gość KOŃ****
Kiedy dowiedzieli się o ateizmie zmienili nastawienie o 360 stopni. a ty wiesz ile to jest 360 stopni? :D Babcia postawila ultimatum albo wybieram rodzine a raczej chodziło jej o swoją osobie albo tu cytuje bezbożniczke. ta rada: ozen sie z babcia w takim razie,. pasuje tu jak ulał :D

Gość kazimiera sztuka
jestem z ateistą, żałuję

Gość kazimiera sztuka
nakłamać? i tak wyjdzie przy ślubie

Gość katolik_
A ty uważasz się za wierzącego?

Gość lepiej sie z nią rozstan
tu nie chodzi o babcie ale takie roznice sa nie do pogodzenia w przyszlosci, ciagle klotnie, jak wychowac dzieci, czy beda chodzily na religie, jedno im bedzie czytalo biblie a drugie mowilo ze to sciema. rodzice powinni byc zgodni w takich pogladach. a co jak przyjda swieta, ty do rodziny swietowac a ona to w dupie i zamiast na wigilie piwko wypije przed tv. to sie nie uda

Gość Kasiakowa30***
a ja mam w druga stronę. Mam bardzo wierzacego chlopaka. Ciagle lata do kosciola. Jeszcze ksiedzem mi zostanie:( Mowie to w zartach, ale to nie do konca normalne dla mnie. Sama jestem wierzaca,ale nie leze plackiem w kosciele. On ostatnio mi powiedzial,.ze nic go nigdy od kosciola nie odgoni. Masakra...