Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość isa_beel

Jak oduczyć psa siusiania w domu ??

Polecane posty

Gość isa_beel

Mam psa rasy buldog francuski jest kochany tylko ze czasami załatwia swoje potrzeby w domu :( Mam dosyć tego gdyż próbowałam nawet środków odstraszających ale nie działają zawsze jest wypuszczany rano przed 7 tak gdy wstaje oraz przed pójściem spać ale zdarza się że gdy idę go rano wypościć to znajduje kałużę jego siuśków w kuchni już tracę cierpliwość może macie jakiś sposób ?? Dodam że mam także psa podwórkowego i ten buldog się z nim nie lubi zbytnio oraz ze gdy chce wyjść na dwór prosi panią szczekaniem :)

Gość isa_beel
Pomocy :(

Gość ehhhcojamamzrobic
wyprowadzaj go 3 razy dziennie o tych samych porach

Gość porrta
Jesli to buldog francuski to sobie daruj...Ja swojego przez 8 lat nie oduczylam.Wyjatkowo tepe psy.

Gość isa_beel
Wychodzi nawet częściej wtedy kiedy chce wtedy prosi, mam duże podwórko więc pobiega sobie i wraca :)

Gość isa_beel
No ale to jest dziwne nauczyłam go: daj łapę, przybij piątkę, leżeć, obrót, stójka, pocałuj panią hahah a nie da się go nauczyć wypróżniania na dworze !!!

mam ten sam problem, mimo, że wychodzę czasem z psem po 22 a potem przed 6 raną, w kuchni prawie codziennie jest nalane, najgorsze jest to że on leje na róg lodówki i w tym miejscu zaczyna sie pojawiać rdza. Nie wiem już co mam robić.

Gość czerwony komuch
u mnie pomogło konkretne wpierdolicho.... co prawda łaził kulawy 2 tyg ale w domu sie nie załatwiał.

Gość porrta
Moj leje na wszystko na lodowke na glosniki na lampe stojaca na wszystko a zeby bylo malo pol godziny temu wrocil ze spaceru 45 minutowego i wslasnie sie zesral.

żenada, weź spadaj, nie będę lała psa a juz na pewno nie tak żeby łaził kulawy. idiota z Ciebie

Gość lilu 39
musisz na poczatku wychodzic z nim bardzo czesto nawet co dwie godziny. Po jakims czasie powinien zatrybic. jak widzisz ze się kręci to zaraz na rece i na podwórko.

Gość isa_beel
Tylko że nieraz muszę go wypychać bo mu się nie chce wychodzić ;/A jak jest zimno na dworze to już w ogóle się tak zapiera że trzeb z nim wyjść i pochodzić bo tak to podleje pieszy krzaczek najbliżej wejścia i wraca ;/