Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ulasia00

Czy zawsze chodzi o seks w relacjach miedzy kobietami i facetami???

Polecane posty

Gość Ave Cesar
Czytałem o jakiś badaniach z których wynikało że strefa tzw intymna jest uzależniona od miejsca gdzie się człowiek wychowywał. Po prostu na wsi jest mniej ludzi i więcej przestrzeni dlatego ta strefa jest tak duża. W dużych aglomeracjach ludzie żyją bardziej stłoczeni i muszą tę strefę zmniejszyć. Dobrym przykładem są tu Japończycy którzy żyją w dużych skupiskach i zawsze podchodzą do rozmówcy bardzo blisko. Na drugim biegunie są np amerykańscy farmerzy u których ta strefa może wynosić - uwaga - kilka metrów :)

Gość Ave Cesar
Jak tak nie lubisz facetów to poszukaj może kobiety? Czasy się zmieniły :)

Gość to forum jest lepsze
nie wiem co napisać dziś mam takiej kobiety wlasnie szukam:-)

Gość Ave Cesar
Ave

Jacuś J i jego gejowskie fantazje o poskramianiu libido :D Widać panny lecą na takie pierdolenie o Szopenie. Muszę sam spróbować zabrzmieć jak natchniony kaznodzieja co nie ma pojęcia o czym mówi :D

Gość jeszcze raz spotkac ciebie...
heh autorko pompek ma racje raz spotykalam sie z takim przez 2 mies, w ogole nie bylo seksu, nie wiem sama czy chcialam, on chcial chyba, ale za bardz nie dazyl do tego a mojego obecnego chlopaka poznałam na jakiejs domowce, gdzie poszlismy od razu do lozka, taka niesamowita chemia, nigdy w zyciu nie doswiadczylam wiekszej namietnosci, pozniej po tym seksie regularnie sie spotykalismy na seks oczywiscie, nie mowilismy nic o zwiazku, potem przyszla milosc... :)

Gość nie wiem co napisać dziś mam
lubie meżczyzn porozmawaic posmiac sie ale juz nawet taniec dla mnie to meczarnia te walesajace sie dlonie przejdzie mi :classic_cool: zawsze bylam otwarta i spontaniczna

Gość ciab
:D:D:D no no ....zwłaszcza ta odległość pół metra.... ;)

Gość cia ic se do njiun
a moje pol metra niech ci sie nie skraca 😠

@Darker Rozgryzłeś mnie do samego sedna mego jestestwa. Jestem sparaliżowany przenikliwością twego umysłu i jasnością inteligencji.

Gość królowa .l;k
tylko i wyłącznie :)

Gość Rolnik z Doliny Nidy
No kurcze !!!!! Ja tu pozdrawiam Cezara, a ktoś wyrzuca moje posty i cezar odpowiada "Ave " zupełnie w powietrze!!!!!

Gość moim zdaniem........
Oczywiście, że chodzi im o seks... i wbrew pozorom kobietom również, dobrze, jak pożądanie jest z obu stron, ale po pierwsze: tego się nie mówi, po drugie: czeka się z tym, żeby facet poznał nas również od innej strony, po trzecie: dla kobiety lepiej jest poczekać aż zaufa mężczyźnie i wyczuje, czego się można po nim spodziewać w łóżku (tak, można to wyczuć)... wtedy nawet jeżeli dążyłby tylko do seksu i chciał po nim zakończyć znajomość, to przynajmniej ma kobieta trochę przyjemności.. a panom, którzy mówią o zdejmowaniu majtek, żeby mieć seks życzę, żeby jak najmniej znajdowali takich "chętnych" kobiet... mówicie o "włóż wyjmij" i nazywacie to seksem? dobry żart.

Gość UIasia00
Kocham Janusza :O:(

Gość UIasia00
:O

Gość xyzż
Ave Cesar jesteś zaje***sty :D