Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Drobiazg sie nie liczyyy

Moj niemowlak ma odstajace uszka

Polecane posty

Gość Drobiazg sie nie liczyyy

Ale sie tego nie wstydze i nie uwazam by byl gorszy od innych dzieci. Taka jego uroda. Jest podobny do Taty,ktorego kocham Nie mieszkam w polsce i tu nie ma wysmiewania dzieci z powodu wygladu Nie rozumiem matek ktore na sile chca to zmieniac u swoich dzieci..przeciez to wasze dzieci z waszej krwi i kosci!nie umiecie ich pokochac takimi jakimi sa???

Gość ale jestes......
glupia, po co taki temat, zreszta teraz jak ma sie pieniadze mozna juz u 4 latka zrobic operacje

Gość DonnnnaaaaMoooonnnnaaa
To znowu Ty glupoty wypisujesz? Wiesz o kim mowie, i nawet nie masz dziecka z odstajacymi uszkami, chcesz komus zrobic przykrosc. Nie udalo Ci sie, nie dziala to na mnie :) Zajmij sie lepiej dzieckiem albo w koncu naucz gotowac!

Gość Czyto jest prawda czy falsz
Operacje?po co?kocham dziecko takim jakie jest. Skazywanie go na ciecie i stres tylko dlatego ze mi sie cos rodzicowi podoba to skrajny egoizm!!!t

Gość ja mam 14 tc + 1dz.
jakby to bylo dla ciebie takie oczywiste to bys nie wpadla na pomysl zeby zakladac taki temat, widac cie to jednak boli w głębi duszy :)

Gość DorotaMaKota1997344
no tak, mieszka daleko, w sumie to troche dziwne, mogl chociaz jakis drobny prezent wyslac, no chyba ze u Was w rodzinie nie ma takich zwyczajow. U mnie w rodzinie sa zawsze prezenty i zyczenia, nawet jak rodzice czy rodzenstwo nas odwiedzaja to sa drobne upominki i odwrotnie. Taki mamy zwyczaj. U meza w rodzinie zas tego nie ma, jego rodzice mieszkaja bardzo daleko od nas, rzadko sa u nas, a jak juz przyjezdzaja nic nie przywoza. Po slubie ja zawsze cos kupowala, wozilam, ale to przechodzilo obojetnie, wiec sie przystosowalam. I jest dobrze! Nikt nie narzeka

Gość Samotnik3546677777
Może teraz ładnie z takimi uszkami, ale jak dorośnie...