Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taki_Jeden_Ten_Normalny

Dziewice !! moim zdaniem wyjatkowy charakter

Polecane posty

nie to co kobiety co zaliczyly jednego drugiego faceta im juz wlasciwie nie zalezy cytuje" mam to gdzies czy mnie jakis facet przeleci czy nie " dziewicom zalezy --bylbym szczesliwy gdybym mogl poznac !! a co do innzch kobiet dlacyego wam nie zalezy ??

mentalnym? że co? ktoś lub coś o nieznanej płci cię zgwałciło w czasie kiedy nie byłeś przytomny?

Gość kaszpirowski
to sie nazywa hipokryzja kolego. Prawik z ciebie taki jak z koziej dupy traba a dziewicy mu sie zachcialo:/

bo nie rozumiem czemu w twoim mniemaniu kobiety które miały faceta są lekkich obyczajów z czego wynika twoje błędne myślenie zdradziła cię jakaś nie dziewica?

Słuchaj Taki Jeden - dobrze wiesz, że na świecie nic jest albo czarne albo białe. To czy kobieta jest dziewicą czy nie to chyba jej indywidualna sprawa, nie uważasz? A skoro już brniemy w ten temat to osobiście uważam, że ważniejsze od dziewictwa ważniejszy jest charakter drugiej osoby.

Gość zgadula kozula
Ja nie jestem dziewica a nie jest mi obojętne czy mnie ktoś przeleci czy nie od 2 lat nie spałam z facetem i wcale mi sie nie spieszy...vczekam na wyjątkowgo

Jak widać zdaniem autora każda nie-dziewica jest łatwa i chętna. Bardzo płytkie myślenie ;)