Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilu39

Żeby dostać pracę trzeba ja załatwić . Tez tak myslicie ????

Polecane posty

Gość lilu39
haloo

Gość berza
8 lat temu matka mojej koleżanki zapłaciła 10 tys za etat w danej pracy dla córki nie powiem gdzie i co

Gość plummm
o kurde ale chyba w duzym miescie ?????

Gość berza
w normalnym miescie, praca urzędnik państwowy dała 10 tys łapówki żeby zatrudnili jej córke, wykształcenie ma dobre , stały etat, pracuje do dzis i chyba na zawsze, pełen pakiet socjalny, wczasy refundowane , kredyt dadzą jej w kazdym banku i to na każdą sumę, i jeszcze ma lapówki od petenteów

Gość dfgg
A córka o tym wie, że została opłacona?

Gość bxvvdsbbb
napewno znajomości się przydają

Gość lilu39
ja tez o tym myslę. wiem że tak nie powinno byc ale co u nas byc nie powinno :( Lepiej nawet wziążć kredyt i go spłacac i miec poczucie stabilizacji. Gorzej tylko ze w mniejszym miescie nawet za kase trzeba znależć etat wolny :(

Gość RaZR
Znam jednego posła. Nie rozpoznawalny ale u siebie w mieście etaty załatwia na prawo i lewo. Jego synuś i córuś też pracują na państwowym. Oczywiście tatuś załatwił.

Gość lilu39
Moja kuzynka tez sobie załatwiła w w administracji. Pracuje w kasie . Nie ma wyzszego tak jak ja ba! nawet matury nie ma. Ale jak widac liczy sie co innego.

Gość procooowo
gdzie ty żyjesz kążdy wie że znajomośći to podstawa sam mam dobrą robote po znjomośći i chciaż moje wykształcenie jest dalekie od zajmowanego stanowiska :D

Gość cooooorbbyyuuu611
gdzie ty żyjesz kążdy wie że znajomośći to podstawa sam mam dobrą robote po znjomośći i chciaż moje wykształcenie jest dalekie od zajmowanego stanowiska :D

Gość lilu39
pisac ludzie jak to jest u was ?

Gość juio i rene
obudzil\as sie? od zawsze tak jest mopja kol ma zalatwiona w panstwowce a na stronie oficialnie jest oferta , zeby nie bylo ze korupcja:)

Gość lilu39
no tak ogłoszenie mozna sobie wsadzic. A przyjety i tak bedzie koto ma byc.

Gość lilu39
załamałam sie

Gość lilu39
może dzis

Gość A ja pracowalam kiedys przy
rekrutacji i :( :o Musialam dac wiele ogloszen, choc juz wiadomo kto bedzie pracowal, fikcyjne przetargi. Kilkakrotnie bylam swiadkiem zwolnienia dobrego (tak!!!) pracownika by zrobic miejsce dla synka, kuzynki, kolegi. Dodam ze od poczatku dostawali wieksza pensje niz specjalisci.

Gość anna balerinnka
uczestniczyłam kiedys w rekrutacji na dobre stanowisko, może nie za wielką kase ale etat, stała pensja, pakiet socjalny, wszystko biurowa 8 godz dziennie mieli juz człowieka znajomego na to stanowisko a i tak suka przyjmowała ludzi na rekrutacje spełniałam warunki pod wzg wykształcenia , znam angielski , rosyjski, doświadczenie wzorowe itd to mi powiedziała że za słabo znam rosyjski paranoja ustawiona znajoma i tak zajęła to stanowisko , ale rekrutacja i ogłoszenia musiały być

Gość lilu39
no właśnie

Gość no ciekawe kiedy mają sprzatac
nieprawda, zalezy od stanowiska ja skonczylam studia i mnie od razu przyjeli (waska specjalizacja)

Gość lilu39
zalezy w jakim mieście

Gość adinnaaaa
w miastach gdzie nie ma pracy ustawki niestety sa. kiedys faktycznie dawalo sie lapowki kilka tysiecy by miec jakis panstwowy etat. nie wiem jak jest teraz. ale i tak osoby, ktore skonczyly kierunki, ktore sa poszukiwane przez pracodawcow raczej nie beda mialy problemow.

Gość hilllll
a niby gdzie w Polsce jest praca? Jeśli nawet w większych miastach jest dużo ofert to co to za praca? przedstawiciel handlowy, telemarketer czy kasjerka? Lepsze posadki sa po znajomości a w państwówce to już na pewno

Ja tak nie mysle i sie z tym nie spotkalam. Nigdy nie mialam problemu ze znalezieniem pracy ale moze dlatego, ze mam takie a nie inne wyksztalcenie, do panstwowki to chyba faktycznie tylko po znajomosci da sie dostac

Gość 423423432
ja mam 34 lata i na umowe jeszcze nie pracowałam, wysyłam cv, ale nikt nie odpowiada. Tylko jak uzbierac te 10 tys. jak nie starcza do pierwszego??

Gość lilu39
kredyt wziazc

Gość Lilu39
a teraz ?