Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem dziwka

Chce porozmawiac z kims o prostytucji

Polecane posty

Gość jestem dziwka

Potrzebuje z kims porozmawiac o tym, ale kulturalnie

Gość tesz w to nie wieże!
słucham.

nie rozmawiam z ludźmi, którzy mieli w ustach więcej chu jów niż ja frytek ! Znajdź normalną prace i nie mów mi, że życie Cię do tego zmusiło bo potrzebujesz kasy bo to żałosne, ma 21 lat ucze się dziennie i pracuje, więc nie ma rzeczy nie możliwych!

Gość pierdupierdu
A czy robisz komus krzywdę,jesli nie to dlaczego masz mieć wyrzuty>P

Gość inga 20
to jesteś tą prostytutką?

Gość Eiciueindf
Nie za bardzo Cię rozumiem. Chodzi Ci o to że jest Ci przykro że nie masz wyrzutw sumienia? Masz rację! Bo taki styl życia powoduje zgniliznę wewnętrzną, sponiewieranie człowieczeństwa i jego odruchw, nic z Ciebie nie zostaje, nawet wstydu i wyrzutw się nie czuje. Ale już zdanie sobie z tego sprawy to już wielki krok na przd.

Gość inga 20
to się zmień dziewczyno i troche szacunku do siebie

Gość Uroczy Roman
To się nadajesz do tej roboty. Trudno o wyzutą z uczuć wyższych kobietę.

Gość Uroczy Roman
dawanie dupy za kasę i szacunek do siebie samej ? Ten katalog zachowań negatywnych nie oznacza szacunku.

Gość inga 20
nie wolisz własnego faceta i wgl normalnego życia? tak się teraz nazywa szacunek do siebie?

Gość nie masieczym podniecac
znałem jedna ruska co by sumienie zagłuszyć piła alkohol i teraz jest alkoholiczka prostytutki maja rozum krótki

Gość inga 20
i on z Tobą jest mimo ze tak postępujesz???

Gość inga 20
poprostu mi się nie mieści w głowie ze mozna tak robic i wgl

Po prostu robisz to co lubisz. i to co musisz!!! Skoro ci to nie przeszkadza że uprawiasz sex za kasę. To już twoja sprawa i nikomu do tego. Każdy jest odpowiedzialny za swoje życie. I żyje tak jak mus się podoba.

Gość niewolniicaa.
Ja rowniez bylam prostytutka. Z prostytucja mialam do czynienia od 16 roku zycia. W wieku 20 lat wyladowalam na ulicy gdyz nie mialam na rachunki,wychowywalam sama dziecko. Postanowilam schowac dume w kieszen. Siostra mogla zostawac z mala na noc wiec ja wtedy moglam pracowac. Wtedy to bylo jedyne wyjscie. Po 2 latach dostalam zalamania nerwowego,zamknelam sie w domu,nie chcialam nigdzie wychodzic. Okna pokoju zaslanialam zeby nie widziec nikogo poza scianami. Nie moglam patrzec juz na siebie w lustro,nienawidzilam i do tej pory nienawidze mezczyzn. Przez cale zycie tylko bol i cierpienie...a ja jak szmata tylko do ruchania niczego wiecej. Swiadomosc ze jakies 90% moich klientow to zonaci faceci odpychala mnie od nich jeszcze bardziej. Prostytucja wraca jak bumerang. Chocbysmy nie wiem jak sie starali to pewne odruchy w nas zostaja. Nie potrafie z nikim stworzyc zwiazku. Jesli dochodzi do zblizenia mam migawki z tamtego zycia i czuje sie jak scierwo. Nie potrafie dac czulosci,nie potrafie nic juz zrobic. Czuje sie nikim

Czyli jak rozumię lubisz taki styl życie. Zazwyczaj jeśli kobiety decydują się na taki styl życia że zarabia seksem. To w przeszłości ktoś ją bardzo skrzywdził i kobieta taka straciła zufanie do facetów. A w zemście za to za przyjemności kaaże sobie płacić.

Niewolnico!! Bardzo przykre jest to co napisałaś. Ale niestety większość kobniet tak się czuje. Jednym to wogólne nie przeszkada nawet po latach a większoci bardzo to przeszkadza po latach Przeszkadza to czym się zajmowały!!

Czyli jednak masz jakieś tam wyrzuty sunienia!! Sex za kasę a z własnym facetem to nie to samo. Co prawda nigdy nie korzystałem z platnego seksu.ale można się domyśleć jak to jest. Twój facet i ty dawaliście sobie wzajemną przyjemność z seksu. Mogliście spełniać swoje rozmaite zachcianki. ty jemu a on tobie. A za platny sex to tylko ty musisz się starać by facet był zaspokojony.

Zrobisz jak zechcesz ale kiedyś przyjdzie taki dzień że urok twój minie I co wtedy?? Może trzeba teraz o tym pomyśleć.Czas biegnie szybko i nieubłanie a z wiekiem coraz bardziej będzie ci brakowło kogoś bliskiego. Pomyśl o tym!!

To ty się powinnaś zmienić Skończyć z dotychczasowym życiem. I najlepiej wyjechać w inny rejon Polski i zacząć życie od nowa/ Z treści twoich wypowiedzi wnioskuję że jesteś mądrą kobietą. Tylko brakuje ci czułości i zaufania!!

Każdy w życiu popełna błedy I każdy też ma prawo je naprawić. Tak więc wszystko przed tobą . Tylko trzeba tego chcieć i uwierzyć w siebie!

Gość 36-latka
jacek ty zepwene jestes madrym facetem ale autorka madra nie jest.:-O

kazdy powazny wybor zyciowy wywoluje strach, to normalne ja tez mam teraz ciezki wybor przed soba i tez sie boje ale podejme to nawet ze strachem bo wiem ze jest to sluszne. zrob sobie liste + i - to bedziesz tez miec jakies rozeznanie. pozdro 600 ;)

Gość Prawiczek26lat
mam 26 lat jestem prawiczkiem,chciałbym iść do prostytutki na pierwszy raz,czy jest możliwość spotkania takiej która będzie przed tym ze mną rozmawiała? co sądzisz o prawiczkach 25+ przychodzących do was,jak się zachowują.

Gość Prawiczek26lat
inaczej sobie to wyobrażałem:( myślałem ze porozmawiamy wpierw potem się będziemy całować przytulać itp a potem w to zrobimy:(.i że cały czas będzie życzliwa i uśmiechnięta szczerze.

To jak już się bedziesz z nia calowac to wyobraz sobie ostatniego kutasa jakiego miala w japie, ok? :D a może jeszcze świece byś chciał, co? ;) i romantyczna muzyke hehe

Gość Apasz24.,
Daje Ci 50 zł, więcej na szmatę Twojego pokroju nie wydam ...zgadzasz się ?

Gość a probowalas rozpoczac
wszystko od nowa, ale z pomoca terapeuty? Z La strady lub podobnej organizacji, takiego znajacego temat ?

Gość Apasz24.,
Fakt ...za dużo starych kutasów w niej trzymała tatuśku ...