Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie idiota

Ojciec powiedział ze już nie jestem jego synem...

Polecane posty

Gość Nie idiota

Witam. Miałem kłótnie z miesiąc temu z ojcem . Wtedy wygarnełem mu wszystko a ten dumny paw powiedział że nie jestem już jego synem i że się do mnie nie przyznaje. I w sumie huj mu w dupe. A wiadomo że jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze. To taka sknera że szok. Dusi każdy grosz. A poszło o to że powiedział że jak nie bd chodził do kościoła to nie mogę siedzieć na kompie haha . Nosz kurwa mam 21 lat i to ja decyduje gdzie będę chodził a gdzie nie. No i kiedyś chciałem mu się dorzucić na ten prąd . Dawałem chyba 50 zł. No to chyba nie jest źle . A ten wraz swoje o tym kościele . No to mowie po co mam dawać na ten prąd jak nic nie robię . To ten się wkurwił i rzucił mi te pieniądze no to ja do niego po huj rzucasz ja Ci kurwa nie rzucam. A ten wysapał i mu nawrzucałem. Zwyzywał od darmozjadów . No kurwa szkoda bardzo on to kasę wkłada tylko w dom a jedzenie za rodzinne jest w sumie na mnie nie ma ale jest tego chyba 600 zł ja i tak sam robię jedzenie kupuje tylko chleb jadłem. To się wkurwiłem nie siedzę przy tym komputerze wgl. A temu cymbałowi daje 100 zł na miesiąc. I tylko mowie masz i tyle. Idą święta i nie chce mi się na niego patrzeć. Najchętniej bym gdzieś wyjechał na ten czas ale nie mam gdzie i z kim heh ja mam już go w dupie..

Gość sratytaty na raty
no lipa...

Gość sratytaty na raty
no lipa... A nie masz babci, dziadka, żeby do nich pojechac?

Jakby tak mniej było tych "h..." i "k...", to może by się coś z tego zrozumiało i może byś się i z ojcem dogadał, a tak to klapa.

Gość tralalalalalal
może za dużo gwiazdek w ty wypowiedziach i staruszek nie może zrozumieć co to za gwiazdki

Gość ile razy moje dzieci to słysza
A tylko z ojcem mieszkasz? Pewnie poszło ojcu o całokształt. Tak jest. Wyprowadź się, zarobisz na siebie a on niech ma te swoje pieniądze.

Gość kvkndfvfv
ewakuacja jedyne wyjście

Gość niewolniicaa.
Autorze uczysz sie? Pracujesz? Jesli pracujesz to oprocz tych 100 zl robisz jakies zakupy do domu typu mieso na obiad, chleb itp?