Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MonikaLat25

poradzcie,kolezanka poprosila mniew o rade co ja mam jej powiedziec

Polecane posty

Gość MonikaLat25

hej, ona zyje w zwiazku juz chyba jekies 7 lat wiemz e od matury z nim jest, on byl jej pierwszym prawdziwym nawet jakiegos poprzedniegio dla niego zoastawila bardzo go kocha naprawde swiata pozanim nie widzi nawet od zanjomych sie odciela, ale zawsze z tego co wiem miala z nim jakies problemy, ciagle sie klocili, on jej nie szanowal ale ost spotkalmysmy sie na winko i powiedziala mi co sie stalo jak byli na weekendzie ostatnio: wszystko bylo idealnie przyjechali i w miejscowosci obok akutar byl jego brat z laska i znajomymi to pojechali tam na grila, ona prowadzila bo on cos tam wypil, na tym grilu tez cos wypil i sie poklocil z bratem, jakies szarpaniny niesety on nie mial racji wiec wziela hgo do auta a on ciagle ze ma wrocic ze nie bedzie mu gadac co ma robic no wiecie jak to pijany, wzial jej kierownice i kazal stanac, pociagnal ja za wlosy i wyszedl z auta rozwalil piescia szybe wyzwal ja od kurw szmat probowal zaatakowac druga szybe ale ona w szoku mu odjechala. on a jakis czas przybiegl na ta wies znalazl ja i poprostu pobil i wyzwal. na drugi dzien rano obudzil sie z wyrzutami, szyby nie umial poznac no nie wiedzial co i jak wogole.... a ona z nim dalej jest :( ja nie wiem co ja mam jej powiedziec wydukalam tylko zeby sie powaznie nad tym zastanowila a ona ze boi sie samotnosci ze nie ma nikogo i sobie nie poradzi .... jak ja mam jej pomoc

Gość boze jakie niektore baby
są głupie! Pewnie ! Lepiej być z takim co bije i traktuje jak szmatę niż być samemu:O Żal totalny...:O

Gość Amper+
Nie qmam czemu ludzie w necie piszą o swoich problemach pod przykrywka pomocy znajomym. Przecież tak czy inaczej panuje tu anonimowość... "Chcę pomóc koleżance" tiaaa 🖐️

No i koleżanka Ci opowiedziała historię i jakie zadała pytanie na końcu?