Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pechowa_szczęściara1989

Czy moge miec nadzieje na ciaze?

Polecane posty

Dzis mam 35 dzien, piersi mi rozrywa, brzuch mnie od 26 dnia cyklu momentami ciagnie na @ ale narazie krwawienia nie ma. Nie chce sie nakrecac i czekam, jednoczesnie mam nadzieje ze w koncu sie uda... po roku staran. Czy moga to byc objawy wczesnej ciazy czy zblizającego sie @?

Gość zla kobieta jestem
zrób test

Gość to moze byc i jedno i drugie
jesli okres ci sie spoznia to zrob test i tyle, bez sensu sie tak zastanawiac. Kazda ma inne objawy, ja akurat nic z tego co podalas na poczatku ciazy nie mialam

Gość zla kobieta jestem
ja miałam bóle jak na okres

Gość bez zbędnych komentarzy
esli okres ci sie spoznia to zrob test i tyle, bez sensu sie tak zastanawiac. Kazda ma inne objawy, ja akurat nic z tego co podalas na poczatku ciazy nie mialam juz ci ktos napisal kazdy organzim jest inny moze ciaza moze nie gdybanie nic nie da trzeba czekac do @ a rok to jeszcze nie jest az tak dlugo ja staram sie kilka lat

Gość O_o 2525
Ja pierdziele! Ja nie wiem w ogóle po co takie tematy są zakładane! Chcesz się pochwalić czy co? Tu nikt Ci nie odp na to pytanie, nie jesteśmy Duchem Świętym, ani lekarzem... Jeju...zrób test, idź do lekarza i wtedy się chwal.

Gość O_o 2525
A ktoś Ci każe zakładać taki temat?

Gość O_o 2525
Właśnie po to, żeby Ci uświadomić (skoro sama tego nie wiesz), że lekarzami nie jesteśmy, nie zrobimy Ci USG ani w żaden inny sposób nie stwierdzimy czy jesteś w ciąży...

Ja miałam takie bóle (jestem w ciąży) i okazało się, że mam cystę i to pewnie ta cholera jak rosła to bolała.

Moje drogie czepiacie się niepotrzebnie. Jeśli nie jesteście zainteresowane tematem to go omijajcie.

Gość O_o 2525
Ja się nie czepiam. Każdy może wyrazić swoje zdanie, prawda? Uważam po prostu za bezsensowne zakładanie takiego tematu. Już nie będę pisała dlaczego, bo wielu argumentów użyłam w poprzednich postach. Po prostu won jutro do ginekologa, albo po test do apteki i trzeba sprawdzić. Każdy organizm jest inny, każda kobieta odczuwa inaczej itd. Nie ma co gdybać i się zastanawiać. Ot i tyle.

właśnie spojrzałam w kalendarz, też robiłam test 35 dnia cyklu ;D wówczas nawet nie zawracałam sobie głowy, że @ mi się spóźnia bo miałam tyle na głowie i zwaliłam brak @ na stres ;) ;) jeszcze raz życzę szczęścia ;)

Gość Chienoglobina
Autorko,dlaczego ignorujesz kiedy pisza Ci bys ZROBILA TEST????????????

Gość Chienoglobina
Poza tym nie za mloda do macierzynstwa??

Gość klsmd
ja miałam identyczne objawy i wyszły mi dwie grube kreski na dwa dni przed okresem. Teraz syn ma już 2 lata. Zrób test...

Gość O_o 2525
23 lata to nie tak źle. Właśnie też się zastanawiam dlaczego autorka ignoruje posty o testach i ginekologach. Ona chyba myśli, że my jej powiemy "TAK jestes na 100% w ciąży" albo "NIE na 100% nie jestes w ciąży" :D :D

23 lata - za mloda? tak wiem wiem, teraz to najlepiej miec dziecko okolo 30stki. Jestem od 7 miesiecy mezatka i wcale za mloda sie nie czuje na dziecko, czuje ze jestem gotowa na to by je miec, a ze je chce bardzo i co miesiac dostaje @ to boje sie znowu zawiesc i zobaczyc dwie kreski... tym bardziej ze moj ostatni cykl byl 37dniowy... jestem na bromergonie od 4 miesiecy.

Gość mąż też się stara?
Hoho aż rok się stara, a maturkę masz?

Gość O_o 2525
.... Już nic innego Ci nie poradzimy... Ja ma 25 i nie czuję się gotowa na dziecko. Widzisz, każda jest inna. Tak samo z objawami. Proszę więc nie jojcz już więcej i idź do lekarza albo po test.

Gość O_o 2525
Ja nie wiem, czemu ludzie się czepiają akurat wieku. 23 lata to ok jeśli czujesz się gotowa. Kiedyś kobiety rodziły dużo wcześniej i jakoś nikt się nie krzywił.

Gość co to jest rokk
autorko:O

Gość dvfdsv
Taki temat jest bez sensu. Ja mialam bole jak na okres a okazalo sie, ze jestem w ciazy, ale kazdy ma inaczej. Trzeba zrobic test i sie okaze. A co do wieku, to autorki sprawa, jesli chce juz dzieci. Ja sie zdecydowalam 4 lata po slubie wlasnie kolo 30dziestki i tez nie zaluje. Kazdy jest inny i ma inne marzenia.

jest mężatką ? jest i dobrze, ja wychodziłam za mąż mając 21 lat a teraz mam 26 i po 5 latach doczekaliśmy się 2 kresek i jesteśmy szczęśliwi, poza tym co ma piernik do wiatraka..hm..niekiedy starsze mamusie okazują się być psycholami, zabijają swoje dzieci a potem ściemniają przed całą Polską, że je porwano a na koniec stają się celebrytami chcącymi świętego spokoju, ech...