Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedni ludzi

Chyba nikt ich nie lubią! Nie mają ani naszej klasy, ani facebooka, dziwne osoby

Polecane posty

Gość biedni ludzi

Dziwią mnie ludzie od 18-30stki wzwyż którzy nie założyli sobie dwóch portalów społecznościowych. Chyba nikt ich nie lubi i nie lubiał że nie chcą się spotkac ponownie z osobami ze szkolnych lat.

Gość Trojanełe
Kretyńskie prowo

Gość biedni ludzi
To nie prowo, tych portali społecznościowych nie mają ludzie którzy po prostu nie mają znajomych. Po prostu wstydzą się tego że ich nie mają i tak potem czasami jest.

Gość Biniaa
Niektórzy nie mogą ze względu na prace media,policja,więźiennictwo sądownictwo,komornik nie pomyślałaś o tym?

Gość hahahahahaha ale
ha ale brednie ;P ja nie mam ani fejsa i nk :P a znajomych mam mnóstwo, natomiast przyjaciół już mniej. mnie śmieszą ci ludzie co tam zakładają konto i mają po 100 fotek i jeden przez drugiego :P hahaahha

Gość biedni ludzi
no jakoś nie pomyslałam o tym bo takie coś może się bardzo przydac w przyszłości :)

Gość ergerh
dobrze, że dodałaś chyba ja nie oglądam tv oprócz piłki nożnej, nie mam fakjubooka, twistera i żyję w miarę dobrze; nie ograniczaj swoich horyzontów myślowych do kretyńskich teorii; ja nie mam, bo uważam to za idiotyzm spotkać się raz z osobą i dodawać ją do "znajomych", nie mam potrzeby uczestnictwa w tym żydowskim wymyśle, który zbiera o nas informacje nie dając się usunąć, nie lubię wirtualnych znajomych, jak chcę gdzieś iść to dzwonię, ruchać to idę, pić to piję, a nie takie pierdolenie na scenie

Gość andrzej przedsiębiorca z łodzi
ja zlikwidowalem po tym jak moje pozenione kolezanki zaczely jedna przez druga dodawac zdjecia swych dzieci i zadac komentowania zżygać się można bylo

Gość ide spac2
zadac komentarzy? Andrzej co ty masz za kolezanki :D jakbym takie miala to tez bym usunela fb poza tym slaby jestes skoro kolezanki dopowadzily cie do zamkniecia fb na szczescie mam fajnych znajomych, rozrzuconych w roznych zakatkach, cenie sobie fb (abstrah ujac od kontrowersji zwiazanej z prywatnoscia, ale mozna ustawic odp opcje)

Gość też nie mam fb i nk
a jakby tak jeszcze usunąć ze swojego życia telefon... ależ czułabym wolność :) ps. kontakt ze szkoły mam z tymi, których lubiłam, w nosie mam całą resztę :)

Gość ide spac2
Andrzej, to te same co maja po 155-160 cm?

ide spac2 tak żądały komentarzy i się obrażały, jak nie chwaliłem tych zdjęć tych dzieci, a z kumplami i tak się przez to nie kontaktowałem i tylko miałem na głowie te dzieciate koleżanki :O i dałem sobie spokój,

nie tylko takie, różne. Dzieciate :O i 150 cm i 170 cm

Gość ptasiek nastroszony
nie mam i nigdy nie mialem , bo po kiego mi "przyjaciele" wirtualni, a takze ogladac tych starych tlenionych rozpaslych bab , ktore byly moimi atrakcyjnymi kolezankami w szkole czy na st

Gość prawdaaaaa a
też nie mam fejsa, po prostu jakos nawet nie chce mi się zakładac. Nie interesuje mnie życie osob, ktorych nie znam. Teraz moda na fejsa i wszyscy muszą miec, bo inaczej są dziwni? Hahahxhz

Gość ide spac2
tak żądały komentarzy i się obrażały, jak nie chwaliłem tych zdjęć tych dzieci, buahaha, serio? zalosne

no wiem że to żałosne dlatego wolałem mieć spokój

Ja mam nk i fb. Postanowiłem zalożyc sobie po tym jak zgubiłem książeczke wojskową bo liczyłem odzew potem się znalazła i skasowałem ale potem zgubiłem i z powrotem założyłem

Autorka jest idiotka! Przyjaciela ma sie jednego prawdziwego! Są osoby które mają 900znajomych zapytane ile z tych osób utrzymują kontakt powiedzą z 20osobami! Dalej idiotyczne wstawianie zdjęć z lewej z prawej z góry z dołu to samo z nowo narodzonym dzieckiem Kacperek stoi Kacperek siedzi obraca sie ubrany w to, patrzy tam patrzy tu patrzy w tamtą, LUDZIE to jest żałosne i śmieszne! Prawda jest że ludzie tak swoje kompleksy leczą! Liczba zdjęć liczba pseudo znajomych i ich opiniami sweetasnie HAHAHA

Gość ergerh
powiem wam, że fb obniża inteligencję wnioskuję tak po moich koleżankach

Gość ptasiek nastroszony
ee nk jako ze to szkola to podwyzsza

Gość ergerh
haha zajebiste

hmmm... ale co to znaczy "Chyba nikt ich nie lubią"?? albo:"18-30stki wzwyż"-wzwyż od czego? od 18 czy 30tki? albo "i nie lubiał "? mnie dziwią ludzie którzy chcą się wymądrzać a wysłowić się poprawnie nie potrafią. ps. mam nk,mam tam tylko tych znajomych,ktorzy sa faktycznie moimi znajomymi, z którymi mam kontakt tez i w realu,takich co mnie zapraszają a ja ich pierwszy raz na oczy widzę,albo takich co mialam słaby kontakt X lat temu, wogóle nie przyjmuję,fotek mam mnóstwo,lbo lubię :) ale nigdy od nikogo nie żądałam zeby mi komentowali; fb nie mam ale tylko z tego wzgledu ze musialabym wymyśleć i zapamiętać następny login i hasło a nie chcę już tym głowy zaprzątać. jednym słowem ci co nie mają nk i fb to ich sprawa, poprostu nie chcą tego mieć i nie znacyz ze sa to osoby dziwne i nieszczęśliwe,dziwną osobą jest taka,która nie ma własnych spraw i zyje zyciem innych.

Gość o o o o o o o o o o o o o o o
Haha właśnie ci co nie mają tych kont mają znajomych w realu. Ja na początku jak powstała NK założyłam profil właśnie dlatego "że wszyscy mają" Zaproszenie przysłała mi koleżanka z podstawówki z którą na ulicy ani cześć ani nic. Nigdy się nie lubiłyśmy. Przyjęłam zaproszenie ale napisałam jej że to trochę dziwne w realu nic a znajome na klasie, i że możemy to zmienić. Potem patrzę a ona usunęła mnie ze znajomych. :) Po czasie stwierdziłam, że posiadanie NK nic nie wnosi w moje życie. Zaczęły się dobijać jakieś dziwne konta fikcyjne i usunęłam profil.

Gość ptasiek nastroszony
sens posiadania konta tylko gdy maja je artysty, wtedy mozna sprawdzic ranking populatnosci danego artysty