Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poetycko o portalach

mako24 strona o poezji co sądzicie

Polecane posty

witam jakiś czas temu byłam jedną z zalogowanych na forum mako24 ale są tam wiersze o bardzo niskim poziomie, a założycielka zbiera od wszystkich kasę (dobrowolnie niby) ale używa jej do promowania siebie i swojej poezji, obraża ona inne portale twierdząc że jej jest najlepszy co jest nieprawdą, nie ma tam bowiem ani jednej normalnie piszacej osoby, chcę poznać opinie innych na ten temat

wiesz jesteś dziwny napewno nie masz co robić że odpisujesz

Gość Xavier Bułka
Skąd wiesz???:classic_cool: Fakt kogo może obchodzić jakaś idiotka która wali na kasę jeszcze-najwidoczniej głupszych od siebie. Podziękuj że odpisałem:classic_cool:

Gość Joseph K
Abym się mógł wypowiadać w tym temacie muszę zapoznac się z próbka twej tworczosci autorze

bardzo śmieszne ale właśnie o to chodzi że jest tam mnóstwo osób zapisanych widziałam i wpłacają jej ta kasę, i ją wielbią jak jakąs guru

oto mój wiersz: szedłem ulicą i się rozglądałem szepty, słowa ludzi wewnątrz przetwarzałem aż się posrałem

tak się składa że po pierwsze mam wyróżnienie na konkursie ogólnopolskim, trzecie miejsce w konkursie literackim na uczelni, i zauważył mnie poeta w internecie i jeżdzę na spotkania literackie, ale nieważna jest moja poezja ja się poetką nie nazywam po prostu zbieram info o portalu i tyle

nie podkładaj się pode mnie

"...zauważył mnie poeta w internecie..." szacuneczek :D :D :D

Gość Iny XpovnuG
To faktycznie troszkę dziwne.Właściwie to za co ta osoba rząda pieniędzy?Chodzi o dostęp do jej poezji??

Gość słajzerek
tak ona kasę zbiera zeby strona istniała jak mówi jak nie będzie miała dużo kasy to stronę zamknie i ciągle tak robi zamyka albo otwiera i prosi o pieniądze zarejestrowanych,jak jej się zapłaci to wielbi tą osobę, nawet za kopiowanie wierszy nie zwraca uwagi wtedy

Gość Ullises
...taka nasza już mentalność polska że z zazdrości utniem nawet wasalowi wąsa że z zawiści walniem plotek tłusty stek narcyzm nasz rozsławim choć nijaki jest ...a to wszystko tylko po to by się chełpić własną niewybrednie polską wrodzoną głupotą Pozdrawiam pierwszą poetkę "rzeczy-pospolitej"