Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tonaprawdezalosne

Zauwazyłem, że facet zaimponuje kobiecie tylko wtedy kiedy

Polecane posty

Gość tonaprawdezalosne

dużo zarabia... w innym wypadku jest to niemożliwe aby atrakcyjna kobieta się związała z facetem je najbardziej podnieca, imponuje i jara to, jak facet dużo zarabia... jebane kurwy i tyle

Gość to naprawdę żałosne
że nie kumasz prostej rzeczy ona jemu daje swoją atrakcyjność , a on jej wygodne życie. a ty co masz za jej atrakcyjność ?

Gość tonaprawdezalosne
ona daje mu swoja atrakcyjnosc? hahahah jaja sobie robisz?? :D daje mu dupy zeby ukuł.. no zajebiscie.. to jest w stanie dac KAZDY człowiek... to tak jakbym powiedzial, ze ja w zamian daje swoje duchowe ciepło buahahah

Gość to naprawdę żałosne
ona ma to na czym najbardziej zależy facetom zależy wielu, ona wybiera najkorzystniejszą ofertę.

Gość kraul..
można to zrozumiec gdy kobieta chce mieć dzieci, przecież matka chce żeby dzieciom niczego nie brakowało, a nie żeby głodowały? kapujesz łosiu?

Gość aderererererffffff
tylko pustaki patrza na ryj i kase. chujowa milosc ktorej fundamentem jest sraka, pizda i mamona. tylko puste kurwy i skurwiele buduja w ten sposob swoje zycie. zycie bez zadnego sensu, bez glebszych uczuc, bez jakich kolwiek idei. jak kasa sie skonczy, ryj zeszpetnieje przez chorobe, wypadek badz starosc a dupa z wiekiem sie rozejdzie i oklapnie, to jebana milosc i chory zwiazek idzie w zapomnienie bo umarly jedyne fundamenty tej pseudo milosci. smieszni jestescie bo nigdy nie zaznacie prawdziwego ciepla, troski i przyjaciela za partnera ktory pojdzie za wami w ogien. tylko pusta szmate/szmaciarza, gowno warta jednostke. powodzenia

Jesli kobieta ma do wyboru fajnego mezczyzne z deficytem pomyslow na siebie i zycie oraz fajnego mezczyzne ,ktory w dodatku jest zaradny....zgadnij kogo wybierze?W sumie sama natura bedzie ja pchala do tego,ktory potrafi sobie poradzic i w razie czego zapewni byt potomstwu.To chyba proste?Mezczyzna tez nie szuka najohydniejszej partnerki,tylko takiej z blyszczacymi wlosami,zdrowymi zebami i skora,z wszelkimi oznakami plodnosci.Matko.

Gość aderererererffffff
atrakcyjnosc jak i kasa sie konczy, ZAWSZE. to ja bym pierdolila taka milosc gdzie jak ta kasa czy ryjec sie skonczy to mi partner mowi "do widzenia" i idzie do innej kurwy/skurwiela. ale sa tacy ktorzy lubuja sie w takim pojebanym zyciu bez niczego :D

Gość to naprawdę żałosne
w całej historii świata, ludzie nigdy nie wiązali sie z miłości ale dla wzajemnych korzyści romantyczna miłość to pomysł około 200letni i najczęściej okazuje sie niewypałem.

Gość to naprawdę żałosne
hiszpańska- wszystko na temat. end of story

Gość tonaprawdezalosne
nie zasłaniaj sie dzieciami jebana szmato kraul

Gość kraul..
Przecież to normalne, że dzieci muszą coś jeść, za co sie wyykształcić.. to takie trudne do pojęcia?

Gość to naprawdę żałosne
"dzieciami" hehehehehe idź gimgówno, bo naskarżę twojej pani!

Gość tonaprawdezalosne
hahah a wy ciagle o tje plodnosci itp zal mi was :D to jest najsmieszniejsze szmaty sie zasłaniają potomstem, dziecmi itp kiedy leca na kase i na wyglad (ze niby geny lepsze) hahaha !!! kurwa obłuda taka jak to, jakbym powiedzial, ze wole jeździć tramwajem niz bmw

Gość kraul..
głupi łosiu, nie pisze o sobie, bo ja akurat dzieci nie planuję i nie szukam pieniedzy tylko uczuć ,ale podpowiadam ci możliwe przyczyny pustogowy pajacu

Gość to naprawdę żałosne
to jest trudne do pojęcia jak sie ma tak jak autor 12lat, albo umysł 12latka.

Gość to naprawdę żałosne
co za łoś, analogia jest taka: kobieta woli jeżdzić bmw niż tramwajem, z uporem maniaka nie chcesz tego pojąć czy nie potrafisz?

Gość tonaprawdezalosne
zacznijjmy od tego ze mam lat 27 pizdo :O znam zycie dlatego zalozylem ten temat zbyt wiele się naogladalem... faceci brzydscy zjebani, ktorze po prostu mają kase- zawsze mieli kobiety i nigdy ich samotnosc nie ogarniala a faceci bardzo fajni, rozrywkowki, sympatyczni ale z chujową mamoną i np mieszkajac u rodzicow bo ich nie stac na swoje mieszkanie, zaazwyczaj byli samotni dziekuje, koniec dobranoc pizdy jebane a wy dalej szerzcie obłude i pierdolcie ze to wszystko dla dzieci hahahaha

Gość tonaprawdezalosne
/// analogia jest taka: kobieta woli jeżdzić bmw niż tramwajem, /// ale co ty porównujesz szmato? szkoto chce jeździć bmw to niech szmata wypierdala do pracy a nie szuka faceta z takim autem !!!! faceci jakos kurwa nie szukają bogatej laski z zajebistym samochodem i domem... a juz kobiety tak czaisz roznice pizdo ?

Gość a ja bym ją schowala i tyle
no to sobie znajdz mniej atrakcyjną w zyciu jest sprawiedliwosc - kobieta jest piekna, to sie zwiaze z kims, kto tez cos soba reprezentuje

Gość to naprawdę żałosne
łosiu, a dlaczego ty nie chcesz brzydkiej ale jakże sympatycznej, rozrywkowej poukładanej dziewczyny?

Gość kraul..
przemawia przez ciebie włsne nieudane życie, no cóż tylko współczuć, poużywaj sobie w internecie bo tylko to ci pozostało masz odrażającą osobowość, i to jest w tobie odpychające

Zauwazylam taka prawidlowosc,ktora w Twoim przypadku sie pewnie sprawdza.Brzydal,patyczak bez ambicji i perspektyw pluje jadem na tych,ktorzy wedlug niego stoi mu na drodze do tego,czym niby gardzi.Rozumiem,ze sie nieszczesliwie zakochales.Gdybys chociaz potrafil sie wypowiedziec,nie gadal do siebie i przestal sie gotowac to bym Ci nawet wspolczula.A tak...wal glowa w mur dalej.

Gość to naprawdę żałosne
faceci jakos k**wa nie szukają bogatej laski z zaj**istym samochodem i domem... a juz kobiety tak kobiety jakoś nie szukają megaślicznych posągowo pięknych modeli z idealnymi wymiarami... a już faceci tak czaisz różnicę chu.ju?

Gość łoj i kunia batym!
ameryki nie odkryłeś i tego zjawiska też nie! to od pradziejów tak wyglada - kbieta daje temu, który ma siłe, władze, pieniadze! proste

Gość to naprawdę żałosne
ale łoś by chciał żeby atrakcyjna kobieta dawała temu kto nie ma siły władzy i pieniędzy wtedy miałby szansę. heheehehehehehehe

Gość tonaprawdezalosne
// kobiety jakoś nie szukają megaślicznych posągowo pięknych modeli z idealnymi wymiarami... a już faceci tak //// faceci tez nie idiotko jebana...

Gość xyzż
Analogicznie można by się czepiać facetów dlaczego wolą ładniejsze od brzydkich. Dla kobiety liczy się stabilizacja dla niej i dla dzieci, które będzie mieć a mężczyzna patrzy się na wygląd. Chyba tak było jest i będzie

Gość Smoky eyes
Nie zgadzam się z tym.Ja związałam się z facetem który nie miał kasy i mieszkał z rodzicami. Urodą też nie grzeszył. Miał za to w sobie to coś. Przy nim czułam się wyjątkowo. Minęło 8 lat - nadal jesteśmy razem. On wziął się w garśc - ma pracę i pomału się dorabiamy. Moje koleżanki też wybierając partnera nie kierowały się jego pozycją zawodową a uczuciami. Jedna z nich była dobrze ustawiona - własne mieszkanie i świetna praca.Związała się z chłopakiem z nieciekawą przeszłością (dragi itp) i bez grosza przy duszy.Stworzyli fajny związek. Tak sobie myślę że w zasadzie nie znam dziewczyny która poleciałaby na kasę. Może obracasz się w jakimś patologicznym towarzystwie gdzie status społeczny i finansowy jest priorytetem? Większośc par zaczyna od zera i razem się dorabiają.