Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mogę się nadziwić

Dlaczego PLAY jest taki tani? W porównaniu z innymi sieciami wypada świetnie.

Polecane posty

Gość nie mogę się nadziwić

Połączenia tanie, abonament zawsze mi starcza i pełno internetu. I nie myślcie że robie jakąś reklame, tylko jestem ździwiona, przecież takie sieci jak PLUS czy ORANGE niedługo zbankrutują przy PLAY ..

Gość ldkvdnv
orange ma dobrą ofertę dla firm, a plus mixa

Gość Chunh Tzong
play to złodzieje stawiki za polączenia - złodziejstwo, ktos powinien za to iśc do pierdla a najbardzie powala mnie debilizm tych co sa w play

Gość inzynier serwisowy
Gówno wiecie jak zwykle na kafeterii. Play to sieć oparta na internecie.Dlatego jakość rozmów jest ciut niższa niż np w orange. Coś jak voip. Dzięki temu mają niski koszt mimo że dzierżawią nadajniki za krocie. Podobnie jak netia. To voip na telefony domowe. Dlatego wprowadzili już kupę czasu temu rozmowy za free. Teraz powoli wprowadza też telekomuna za dopłatą. Najtańszą siecią komórkowa i najlepszą jest wciąż mbank mobile. 19gr za minutę 20mb gratis. Jeśli chodzi o doładowania i do wszystkich. A jak ktoś dzwoni do jednej sieci to wiadomo. Ament wyjaśnione ?? 10 lat doświadczenia serwisowego od rtg do sprzetu medycznego i rehabilitacjnego. W czasie wolnym profesjonalne doradztwo sprzetu. Jako jedyny powiem ci prawdę bo nie sprzedaje ci produktu. Znam wszystkie wady produktów. M.in wady konstrukcyjne. Dodatkowo podam najniższą cenę w necie i w promocji. Podam gdzie dostać BEZPŁATNY INTERNET MOBILNY koszt karty sim 27pln zasięg cała polska. BRAK INNYCH OPŁAT. 50pln/przedmiot gg4177491 Naprawa zdalna komputera 30pln/h

Gość Chunh Tzong
nie naprawisz mi kompa zdalnie baranie

Gość inzynier serwisowy
Czemu nie baranie ??

Gość Chunh Tzong
a jak mi go naprawisz, zawiesza się co 2 minuty, więc jak to zrobisz? co mam zainstalowac aby Ci udostepnic wjazd na mój komp i se pogrzebiesz nie naprawiajac nic i nic nie diagnozując

Gość inzynier serwisowy
Widze ze jesteś debilem. Wystarczy zwykły hard ware monitor, mem test, pc info. By zdiagnozować co jest nie tak bez rozbierania. Ale widzę po twojej kulturze i wypowiedzi o play że są lepsi że nie ma sensu z tobą dyskutować....

Gość inzynier serwisowyaaaaaaa
Debilem jesteś bo o playu nie wiedziałeś 90% zawieszeń będzie to przegrzewanie się proca lub grafy. 90% pc nie ma współdzielonego ramu. Co innego lapy 90% przypadków które ktoś zgłasza że mu komp sie zacina i muli = proces Jeszcze coś ?? I ktoś mi nik ukradł

Gość inzynier serwisowyaaaaaaa
A kto ci kaze przez telefon??? Mało wiesz duzo gadasz... Dziś steruje się kompem

Gość Chung. Tzong
heheh no to jak, pytam jak, mówie, mam cos do naprawy, co mam zrobic abyś mógł go zdalnie hmmm nie naprawić a pooglądac, bo naprawic ocziwiscie nie naprawisz, pierwszy restart i lezysz

Gość Play nie jest tani wcale
moze jak masz znajomych w tej sieci to tak, moze piszesz smsy to ok, ale jesli chodzi o ogolny kontakt z ludzmi z roznych sieci to play nawala:O

Gość yyughiuh pomarańczowy
przeciez Play miala takie cos ze zdzierala za poloczenia od innych sieci a za te pieniadze dawala tanie rozmowy wewnatrz i do innych sieci z wiki Komisja Europejska kilka razy wzywała Urząd Komunikacji Elektronicznej do obniżenia stawek za zakończenie połączenia w sieci komórkowej pobieranych przez Play, wyższych niż u innych operatorów. Żądała, aby Urząd szybko obniżył pobierane przez Play stawki za zakończenie połączenia (MTR) i uzależnił je od faktycznych kosztów ponoszonych przez operatora, głównie na opóźnione inwestycje infrastruktury. Na te żądanie UKE nie zmienił swojej decyzji, ale zobowiązał się na stopniowe obniżanie stawek dla Play, by 1 stycznia 2013 roku osiągnęły one ten sam poziom co w przypadku konkurencyjnych sieci telefonii komórkowej. W tym czasie Play prowadzi reklamę porównawczą z innymi sieciami, argumentując, że ich połączenia do innych sieci są tańsze. i stawki http://pl.wikipedia.org/wiki/Mobile_Termination_Rate

Gość Moniqueeeeeeeeeeee
to prawda ,że jest tańszy , jak bylam w orange to przychodziły 2 , 3 razy wieksze rachunki niz teraz ,a korzystalam tyle samo! Wada to to ,że za to inni maja drozej do mnie no i zasieg bardzo slaby poza miastem

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Jestem w PLAY od 5 lat.Wczesniej bylam w plusie i orange. W abonamencie za 85 zl.mam samsung galaxy 3, 750 minut do wszystkich sieci,nielimitowane do PLAY,internet 1GB.Jestem zadowolona i NIGDY ALE TO NIGDY NIE MIALAM PROBLEMU do kogos sie dodzwonic Wiadomo sa fani kazdej sieci ja tam zagorzałą fanka PLAY nie jestem jakby np.plus zaproponowal mi cos lepszego do bym zmienila siec.

Gość żegnaj, adios!
ponieważ play płaci minimalne stawki połaczeń pomiędzy operatorami

Gość musi płacić
ja po kilkanastu latach z ery przeszłam do Pley'a . Fakt dużo taniej płace etc .... ale warszawa- Ursynów i ... mam problem z zasięgiem tel nowy, dobry wiec ki czort ;) żeby musieć łapać pole ;) a w bunkrze nie mieszkam :D

Gość janekrys niezalogowany
Ja mam tn internet w playu 15 gb na miesiac do tego funkcja wifi n awiele urzadzen i place 49 zl. WWczesniej miialem w t mobile i to niebo a ziemia. Tam mi scinali transfer po gownianych 2 gb i placilem prawie 80 zl. Na dodatek wykupiona mialem usluge darmowe sciaganie w nocy za kolejne 15 zl z tym ze zlodzieje zmniejszaja predkosc transferu na ten czas> ogolnie jezeli chodzi o bezprzewodowy internet to z tym playem mam narazie najlepsze doswiadczenia. A co do stawek-byl kiedys o tym program w tv- 3 glowne sieci komorkowe sa w zmowie cenowej, play rzekomo w niej nie uczestniczy, swego czasu nawet probowali zniszczyc ta siec procesami sadowymi i innymi klodami. jestem w stanie w to uwierzyc

Gość inżynier serwisowy banna
Pierdolicie... Play = netia. To jest ta sama firma. Netia powstała dzięki dotacjom rządu dla utworzenia konkurencji dla tpsa. Obecnie posiada swoje centrale w większych miastach w pl. Potem postarali się o dotację na stworznie GSM. Dzierżawią nadajniki od wszystkich dostawców co ich wychodzi grosze. Kiedyś era wydała MLD!!! złotych by postawić nadajniki i miała największy zasięg. Co z tego wynika ? Tania dzierżawa nadajników połączona z nietypowym systemem tzn plus czy orange wysyła i tak dane do netii czyli de fakto do centralki netii. Więc koszt play to koszt utrzymania centralek za które płaci netia. Oraz koszt dzierżawy. Dlatego play jest taki tani. Tańszy mógłby być tylko orange. Ale nie jest. No bo jak mają dziadków z telefonem domowym i internetem to czemu mają brać mniej? Plus właśnie jest stworzony tylko dla firm. W plusie na dzień dobry dostajesz -30%. Ale nie dla jakichś jednoosobowych gówien. Są placówki plusa tylko dla firm np. Tmobile to pseudogówno które kupiło dobrą sieć 10 lat temu i zatrzymali się w czasie. Jedynie mają heyah krure cieszy się popularnością wśród młodzierzy.

Gość inżynier serwisowy banna
A i jeszcze to pierdolenie że pley pobiera opłaty! Nie to orange i plus nie chcieli konkurencji. I W TYM ROKU MIESIĄC TEMU ZOSTAŁO TO UKRUCONE. Plus wprowadził od stycznia takie same ceny. A orange jakoś 20.02 ? Bo dostali 5 MLD kary. I w końcu musieli. Jw plus ma nadajniki i nic więcej. Musieli się jakoś obronić. Orange ma wszystko i to jedyna sieć która może zrobić konkurencję. Ale nie zrobi bo na wsiach skąd dostaniesz neta? A no tylko z kabli tpsa. A jeśli weźmiesz w netii na lini tpsa to cena jest jeden pieron.