Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam 26 lat

rozumiem opinie o prawiczkach

Polecane posty

( o takich co mają powyżej 21-22 lat). Sam do nich należę i pamiętam jak reagowałem na wiadomości na ich temat, gdy miałem 15-16 lat. Myślałem, że taki prawiczek 20 lat to jeszcze ok, ale 23-25 to była ostatnia ofiara losu. Teraz sam taki jestem i rozumiem zdanie wielu osób na ten temat.

Gość nomenklatura
bzykniemy sie? mam 55 lat

ale z drugiej strony był cały okres szkoły potem studiów, gdy to nie było przecież takie ważne.

1. Nigdy nie miałeś kobiety, bo: a. Żadna Cię nie chciała, bo I. Jesteś niewyjściowy II. Jesteś mało interesujący III. Jesteś biedny IV. Jesteś tępy V. Inne (jakie?) b. Masz wymagania, jakim nikt nie może sprostać 2. Miałeś kobietę, ale: a. Bałeś się zbliżenia, bo I. To niereligijne II. To niehigieniczne III. Możesz się okazać kiepski IV. Nie wiedziałeś, od czego zacząć V. Inne (jakie?) b. Ona się bała zbliżenia 3. Inne (jakie?)

Gość a ja nie rozumiem tej opinii
sama mam faceta, który nim był póki mnie nie poznał i miał więcej niż 22 lata i jakoś wcale nie uważałam go za skończonego przegrańca bo nim nie jest a że ktoś sie nie bzyka z każdą napotkaną istotą to chyba lepiej niż miał by walić co popradnie:O

Gość Samotnik3546677777
Mają mają... tyle, że udają kogoś innego. Może łysiejesz, zakola?

Gość Samotnik3546677777
No sam jestem prawiczkiem, bo jestem samotnikiem xD z wyboru od dziecka. Żadnej dziewczyny nie poznałem od dziecka.

samotnik: samotnikiem jak samotnikiem, ale czasem chciałoby się mieć dziewczynę, jeżeli nie na stałe, to chociaż jakiś przelotny romans.

O ile biedny może udawać nadzianego, o tyle tępy nie uda bystrzaka. No nieważne... Skoro Twoje prawictwo wpędza Cię w desperację, to poderwij 16-latkę. Będzie megazachwycona, że starszy chłopak zwrócił na nią uwagę i wkrótce będziesz miał ten upragniony seks. Jeśli jednak potrafisz dostrzec pozytywne strony bycia prawiczkiem, to szanuj siebie i kobiety i poczekaj na tę, dla której nie będzie problemem, że nie masz doświadczenia.

Gość Samotnik3546677777
Jak w szkole byłem to chciałem mieć, a teraz już nie chce jakoś. Czasami jakieś myśli mam, że chciałbym mieć, ale co mi po takich myślach.

Nie jestem Pindza: 16-latkę hehe! Nie wiem ile masz lat, ale ładne rzeczy mi proponujesz. Pewnie, że 16- latki są fajne, ale one to raczej zupełnie nie chciałyby przecież 26-letniego prawiczka. Nie byłyby megazachwycone, jak napisałaś.

samotnik: no widzisz, bo przyzwyczaiłeś się do bycia sam, ja trochę też, ale czasem ta moja samotność mocno mi doskwiera. Zwłaszcza jak jest jakiś ładny dzień ( czyli raczej nie teraz).

Gość do Nie jestem Pindzia
nie ma pozytywnych stron

może jest taka, że nie ma się wtedy zobowiązań. To można uznać za pozytywną stronę, ale tylko do pewnego momentu.

problemem jest brak wiary we wlasne sily niski samocena i przez to nie podejmowanie prob podrywu do tego niesmialosc przejmowanie sie zdaniem innych oczywiscie poczucie niskiej wartosci nei bierze sie z niczego np. zjebany wyglad brak pracy mala inteligencja ofiara przesladowan w szkole ogolnie najlepszym spodobem zeby stac sie atrakcyjnym to stac sie szczesliwym dazyc do tego czego sie chce i odnosic sukcesy

A mnie się wydaje, że tak. Takie dziewczynki się jarają, że starsi faceci na nie patrzą. Obserwuję trochę :) Nie musisz od razu mówić: cześć, jestem Piotrek, mam 26 lat i błonę prawiczą;] A jak 16 Cie przeraża, to może jakaś osiemnastka?

Gość Samotnik3546677777
Tyle, że ja młodszy jestem, ale jak będę miał tyle co Ty to i tak się nic nie zmieni.

nie, że mnie przeraża, po prostu jakoś tak uważam, że takie dziewczyny szukają doświadczonych. A poza tym to ja nie bardzo mam kontakt z dziewczynami w tym wieku. Nie chodzę przecież do szkoły.

Gość Samotnik3546677777
A próbowałeś portale randkowe?

Gość Samotnik3546677777
Dziewczyny to szukają jakiś modelów z nie wiadomo skąd.