Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melkamelka

tytul magistra z finansow i rachunkowosci to dobra rzecz?:)

Polecane posty

Gość melkamelka

I co mozna robic po tym?

Gość njnvfk,vmds,zcs
ogolnie o.k jesli jest poparty praktyką. ,mozna pracowac wszedzie, w kazdej firmie w dziale ksiegowosci, kadr i plac, w biurze rachunkowym .

Gość naraya naraya
bardzo dobry! jeszcze język obcy i rynek korporacji otwarty dla ciebie

Gość njnvfk,vmds,zcs
tylko takie studia nie dla kazdego, trzeba miec raczej scisły umysł, jest troche matmy, duzo prawa, przedmiotów zwiazanych z ekonomia, rachunkooscia.

praca raczej gwarantowana, tylko jak a nuuudna ...................ale ktos musi to robic :)

Gość melkamelka
Mam skonczona filologie angielska:) i chcialabym jeszcze w dziedzinie rachunkowosci sie doksztalcic (zdobyc magistra)

Gość njnvfk,vmds,zcs
ja nie nazwałabym pracy po tym kierunku nudną, nie kazdy lubi adrenaline. ja akurat skonczylam finanse i rachunkowosc, wczesniej pracowalam m.in w hotelu, w agencji reklamowej, w biurze nieruchomosci- codzienne cisnienie w pracy, ciagłe "wyciskanie" soków z pracownikow, użeranie sie z klientamu, myslałam ze zwariuję!. teraz juz 3 rok pracuje sobie w biurze rachunkowym, roboty w huk, ale w cyferkach, papierach, nie mam prawie stycznosci z ludzmi (oprocz niezbyt przyjemnych tel do urzedu skarbowego czy zusu-ale cóż,...), dorabiam sobie jeszce praca w domu . nie zamieniałbym tej pracy na zadna inna, na mniej nudną hdzie dorobilam sie nerwicy.

Gość może masz jakieś kompleksy
niezbyt ciekawa praca, ale może się mylę. Za to wskaż mi działalność gospodarczą gdzie nie trzeba prowadzić rachunkowości. Księgowość jest nie zależna od tego jaką działalność prowadzi firma i to jest zajebiste

No, nie do końca jest niezależna. Każda firma ma swoja specyfikę i prawie zawsze znajduje to odbicie w księgowości.

Gość melkamelka
Tylko nie wiem czy poradze sobie po filologii angielskiej na magisterce z rachunkowosci... bede miala duze zaleglosci

Gość melkamelka
jak myslicie??

Gość adwerkala
taaa dobra rzecz, magistrow rachunkowosci jest jak psow ;/ u mnie na uczelni na licencjacie na dziennych bylo 600 osob, na zaocznych 400, do konca studiow dotrwalo moze 800 osob ... bezrobotnych przewaznie :P

Gość melkamelka
Kurde czyli nie polecasz:P? Buuu nie wiem na co isc na magisterke ;p chce miec prace w przyszlosci

Gość melkamelka
halo?? jest tu ktos??

Gość melkamelka
up

Gość melkamelka
no wezcie