Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaibezrobotnaiiiiiiiii

a oto kolejny wątek KULTURALNY

Polecane posty

Ale w tym szpitalu mogła być tylko z tego Giewontu i to było żle. A jak o mnie stała PO CO? to z Yellowstone do dziś by była - tak myślę. I to samo ale Yellowstone a tak sie zajechała. Choć do końca też to tak nie jest wszystko i tyle :(

W sumie widzicie przegrałam z kiblami w szkole. Faustyna była córką sprzątaczki a ja. Przez to chyba tak sprzątaja te banki żeby giełdy nie zajeżdżać. Chyba lepiej znać prawdę i wiecie ja w tym Piłsudskim się nie przedstawiłam. Nie wiem czemu.Nie pasowało. Ale oni też. Prawdy nikt nie powiedział. Jakie mialam szanse wiecie że coś dostanę w Katowicach to nie wiem, ale chciałam skonczyć doktorat. Na to jakie mialam szanse? Moze tak. A na swoje mieszkanie? I moja kasa bo leci wam wszystko a tak? Róbcie se co chcecie. Nie umieją sie z tym rozstać jak w banku bo to na stała pracę na wszystko. To się tak wydaje. Ile tam jest powieszeń, wszystkiego. A wyzej? I ze dobrze sie tym rządzi. Tym sie nie rządzi. To są pieniądze samobójców - oddawać to bo jak się ktoś powiesi to będzie na mnie. Na razie nic nie jest na mnie, a teraz będzie na mnie. A powiesić to raz - jeszcze pożar może być. A budowa to też nic wam ubudować nikt nie da bo to są pieniądze na rentę i na kredyt ale W 1 sposób. I Z RODZINY. No to co - to jest wasza rodzina? I z Afryki, Walis i Edward. Gilbert i Ania - ja to tam pisałam - systemy liczbowe - takie rzeczy to są. To już jest IDEALNE. A tak? Dochodzi wam Smoleńsk albo czarna skrzynka czy coś. Tyle :( Ja bym nawet słuchajcie palcem na to kiwnęła, ale niestety muszę kiwnąć. I wszystko z Afryki robię. Żeby nikt nie wmawiał mi że Londynem sobie jadę. Pieniądze NORMALNIE dawno są w USA, ja pass USA i dawno mnie nie ma. Co w tym USA? A bo ja wiem? Kiblowanie bez sensu ale nie w Polsce i tyle. No właśnie - co bym se wymyśliła? Doktorat z biologii. Na pewno :(

Amazon wam niszczę , cała Holandię , wszystko. Założycieli banków i tak z tego nie ma. To są W SUMIE Afrykańskie rośliny , którymi zajechali się dziadkowie - Kain i Lucyfer - to było ogrodnictwo krolewskie w Londynie - obecnie w Niemczech i tyle. I morderstwo i samobójstwo i jeszcze samobójstwo i morderstwo i masowe samobojstwo i moje życie - wszystko zajeżdżam jak mi nie oddawacie i se róbcie co chciecie. A szkoły gdzie uczyłam? A Holandia? A rodzina. Wszystko zajeżdżam i tyle. Zostaje mi 1 babcia bo 2 mnie nie chce. Ta też mnie nie chce. Zajechała się w Niemczech. No ale niemiecki se tam z nia poćwiczę. Śie już chyba ubierze i tyle. ALbo nie. To ja ją ubiorę. Coś trzeba robić w życiu, nie? Chocby i sie ubierac i rozbierać. Tyle mi zostało się dowiem. No właśnie. Ale jeszcze mogę coś zrobić. Choć czy o to chodzi? I tyle by mi ktoś powiedział i by nawet rację miał. A tak? No cóz... :(

W Szkocji ogrodnictwo królewskie. Sorry nie w Londynie w Szkocji. I tam miało wrócić ale PO CO? I tyle :( I kto to chciał kropnąć tego ogrodnika. No ale jaki on jest. IDeał... na pewno ideał... no cóz... gdzie moja paczka i koniec.

Gość Goebbels stanu wojennego
ależ poleciałaś... ŁOOOOOOOOOOOOO MATKOOOOOOOOOOOOO!

No niestety - życie jest STRASZNE i tyle. Kazdy chce dostać co mu sie należy i koniec. Ja chcę swoją paczkę - ktoś inny chce dostać coś innego. Niektórzy chcą dostać PAŁA W ŁEB. Tego nie chcę. Tylko swoją paczkę. TYLKO TYLE :(

Gość Goebbels stanu wojennego
no już Baśka, nie złość się tak ciągle, pamiętaj, że to wątek KULTURALNY :) jajka się gotują kiełbasa wędzi i zajączek nadciąga a TY chrzanisz :)

No wątpię. Ja nie mam takiego humoru świątecznego. Właśnie znów mnie skręciło w pewne miejsce w necie, gdzie mnie nie powinno być ale czułam WROGIE SIŁY, które osaczają mnie w pewien sposób i uniemozliwiają egzystencje. JAKIE? Nie wiem. WROGIE I TYLE. Bo nie wiem czemu tak się stało że ludzie polecieli sobie po mnie Z TEGO FORUM. I na innym myślę że dawno mnie mieli gdzieś, ale coś się stało, że po prostu nie mogę być. No to nie mogę, ale to ani moja wina, ani tamtego forum wiecie. Czy ja ich wykorzystałam? Bo ja wiem. Gdybym coś z tego miała wymiernie. PYTANIE - czy musiałam tam pisać? Odpowiedz - widocznie były wątki , w których można było coś napisać. Czy to wykorzystałam i to jeszcze zarobić pieniądze bo forum ma róznorakie wątki i wciągnęłam się w zło pewne ale ja tam szukałam interesujących historii do przetłumaczenia i to wszystko. Wiecie - gdybym miała gdzie to bym napisała - nawet tam , że Analiza Michael pisała wiecie pracę TAK MYŚLĘ - bo cicho i w ogóle z Tomasza Kempisa - poczytajcie sobie Tomasza Kempisa i się wciągnęła. No to może ja sie nie wciągnę i tyle. No cóz... taka prawda. I to tyle. Może ktoś stawiał na nią Tarota? To już nie bo to złe. Tamto też bo mi ograli to co robiłam ale to nawet nie uczestnicy forum - w końcu wątki są rózne tylko FANATYCY RELIGIJNI na Zachodzie w Niemczech. FANATYCZKI RELIGIJNE ale jakiej religii? A wiecie w Polsce - W JAKĄ JA RELIGIĘ WIERZĘ? Nie wiem - w taką jak brzmi nazwa tego forum. I tyle. No cóz... i tak sobie to forum ogrywam - jak się nazywa moja religia bo tak i już. Bo może przestałam tak liczyć wiecie swoje złe czyny ale wpadłam w inną potrzebę liczenia i tak się ogrywam wiecie. No ale trudno. idealna nie jestem to wiem. Ale taki koniec nie i się nie dam i tyle. No archeologiem nie muszę być stamtąd. Ja byłam archeologiem biblijnym - tam dziś cytat z Biblii dałam też i tyle. Taki pozytywny. Dlaczego nie? I to wszystko. A inne rzeczy. Bo nie współczuję ojcu. Nie współczuję mu bo to ojciec bez praw rodzicielskich i wiecie takim ojcem to kazdy może być, matce nikt nie współczuje do dziś i do widzenia. Wszystko się ogrywa szczotą się dowiem. I ze matka wiedziała jakie są. A czemu dla niej miałyby być takie. No wiecie... przy takich gadkach to koniec jest jaki jest. Tamtego forum mojego też. Sorry nie obraźcie się ale znowu ktoś miesza i tak dalej. A po co? A PO CO? I to kto :(

Wiecie wszyscy na mnie, ze nie identyfikuję się z rodzina, ale słuchajcie - co to kogo obchodzi co ja robię. Kilka ZIDIOCIAŁYCH WARIATEK z niemiec i tyle. Z 1 ogrodnictwa i tyle. Ja uważam,że dobrze robię. No cóz... wiecie - ja zawsze ceniłam sobie zdrowie I FIZYCZNE I PSYCHICZNE i napiszę wam szczerze NIE ZMIENIŁAM SIĘ. To że w szkole byłam dłużej to na psychę mi podziałało - widzicie jak przeklinam. Czy ja taka byłam? I żle. A co miałam wszystkich pozagryzać? Po co? I wiecie powiem wam - niech każdy sobie robi co chce, ja chcę swoją rentę. Ta LADY na amazon.de jakąs tam rację miała - powiesiłaby mnie tą racją, ale pod uwagę wzięłam, szkołe zakonczyłam NA ZAWSZE. i tyle. A co dalej? i tyle :( I koniec - jakim prawem się wtrącała? NIE MOJA SPRAWA. A dalej? też nie moja sprawa. Boleje nad tym ze to forum o którym pisze nie jest idealne. No ale coz... zaczelam tam pisac i cos napisalam. Czy cos skorzystałam? I tak i nie. Troszeczkę może - może 1 % dlatego tam zostanę nie życząc im żle choć spiskowcy i ogrywam. I wiecie po podstawówce mimo wszystko nie wiem - można mieć godność, a można nie mieć godności. Jak sie powinno siedzieć. To NA RAZIE? Nie jest mój problem - a czemu ktoś tak na mnie nalatuje? Po co się ktoś wtrącał? I tak miałam wyrok śmierci? I tak i nie. Nie wiem - w jakiś sposób taki jak ta LADY z amazon - bo wiecie nie chcę laski wyzywać ale w sumie lesba bo jak magazyn to miała być wydana i mieć dziecko i też lesba sie dowiem. Dobra - ale by miała rodzinę, a tak? I w takich warunkach ona na mnie ,bez rodowodu , bez sensu. Ludzi powiesiła - idżcie mi z tą DAMĄ i tyle :( Jakbym ją walnęła w łeb - ojca zabiła i na mnie. Mozecie sobie ją nazywac jak chcecie - nic mnie to nie obchodzi. Pewnego dnia życie jej odpłaci pięknym za nadobne - każdemu - ja chwilowo żyje, za granicę sie nie wybieram - wytarguję moją rente i koniec. Wiecie i zdrowia życze każdemu i dobrych lekarza - a im pały w łeb od psychiatry. Naprawdę

Wiecie oni mi udowodniają ze to forum to wariaci a oni są normalni? No - plus ten spid ich. Bo o co mi chodzi - a co ja mam biegać po taśmie? Jak wariatka czy jak kretynka i tyle. Tak sie zachowują tamci ludzie w pracy? No tego nie wiem. Bo czym ja się kierowałam. No tam sobie pisałam o archeologii, a kierowałam się tym, że musze sobie zmienić zawod bo nie wiadomo co zastane za granicą i tak dalej. I takim zawodem mogłam coś osiągnąć. I do dziś mogę ALE MAM DOSYĆ. A wy byście nie mieli? Bo o co mi chodzi? O to że nie będe latac jak wariatka na cudzym, bez mieszkania, bez stałej , Arab nade mną z batem. Ja tam wiecie wyslę rysunki z wojny bolszewickiej 1920. Jak się tak zachowują w życiu to wiecie ... no oni tacy byli dla mnie - rece rozwalone, jak wariatka miałam latać. Z batem - ty zapieprzaj przy wózku - tam są jakieś rysunki takie. Takie rzeczy tam pisze. A te na mnie. Np. kto to narysował? Zagadka. Tam są rózne wątki. Ale np. to będzie mój następny wątek i tyle. Czemu nie? I wiecie ta Śmieszka za mną łazi - wtraca sie w cały net. Czy ona jest normalna? Przestańcie i tyle :(

Wiecie ten KK na mnie a to nie ma sensu - ja mam swoje doświadczenia - myślenie. JA NIE JESTEM POLKĄ!!! ja nie umiem myśleć po polsku. Czy ja robię cos złego? WSZYSCY NA MNIE - a idżcie sie utopcie. No tak nie życzę ale w SUMIE żywcem zagrzebajcie sie w ziemi na codzien. Takie społeczeństwo. Ja taka nie jestem. To miałam wyjechać. to mieli mi przysłać pass USA. A ja nie miałam stałej pracy i nigdy nie będę normalna. Bo jakbym miała stała pracę to OK. Ale 7 lat mną pomiatają i jaka ja mam być. Ja sie mam otworzyć wiecie,żeby mnie okradli. Paczka jest moja i tyle. Jak będę się nudzić czy mieć potrzebę rozmowy to sie zgłoszę naprawdę. Choć do kogo? Do pana Boga. Bo w sumie o czym ta rozmowa? I tyle :(

Wiecie tam piszę na forum - żle, a tu dobrze? Tu dobrze. A teraz wezmę książki - powiedza - HARRY POTER. No ja tam myśle ARCHEOLOGICZNIE ale zaś nie mogę. A czemu? Po prostu czytam coś napiszę. NIE. Za dobrze mi W CZYM? Przecież to jest BEZ SENSU i tyle :( Bez sensu :(!!! Takie myślenie wiecie i tyle :( No ale jest i koniec. I jest :(

Wiecie tam jest jeszcze taki watek - umarł mój brat. On nie żyje jemu już nic nie pomoże i oni wszyscy są pijani wiecie i teraz co - czego chcą? To jest ich wina. Mieli go słuchać i koniec. Nie - no to go nie ma i koniec. Co wy sobie wszyscy nie myślicie. To jest moja rodzina. Mam ojca jego, jego - to jest moja rodzina. Wciągnął się, zrobił zle , nie umiał się wygrzebać, żałować. Taki koniec. Czy on sie zwierzał komus TAK NAPRAWDĘ? Że ma kał w oczach - takie ma łzy. No to nie żyje i koniec. I nie ma niczego. Tacy są Polacy w Holandii. A ja nie sie dowiem. No ja - jaka ja? I tyle. CO ZA JA? I tyle :(

Wiecie piszę na tym NIKOMU ŻLE NIE ŻYCZĘ - tak tam o byle czym - i koniec. I WSZYSCY NA MNIE. ZA CO? i tyle :( I to jest wymyślone od nich? No a wiecie to tak tu brygidki tu papież. Ale powiedz komuś że kurwa. No cóz... i tyle :(

Dla mnie to forum to jest NAUKA CZUJNOŚCI wiecie i tyle. Że trzeba uważać. Albo np. dzieją się rzeczy rózne i trzeba takich rzeczy sie spodziewać. Np. taka historii - ja takie coś zapamiętałam. TAKIE RZECZY SIE DZIEJĄ. babcia wracała z urodzin i szła w nocy przez rozstaje i słuchajcie babcia się modli przy krzyżu no i myślała, ze coś się stało czy coś wiecie... i podeszła i co zobaczyła? Ja takich rzeczy tam szukam. I wiecie to jest taka nauka - podejść nie podejść. I pełno tam takich historii jest - CO TO KOGO WSZYSTKO OBCHODZI? Babcia pod krzyżem się modli... no cóz... i tyle :(

Wiecie te lesby tym kierują Z BRYGIDKAMi żeby nie wyszło że brata chciały zabić. Taki tam brat. I wszystko tu mieszają żeby mnie spławiac. Najpierw jego pózniej mnie - że na mnie. No i miałam zginąć i wiecie takie forum, ale sen o babci mi sie przyśnił i uciekłam i żyje. I po co? A po co żyje 100 tys. ludzi na świecie albo 1/2 głupie pytanie. Przeciez mogę coś robić. I tak nie mam dzieci. A jakbym miała? To nie mam pieniędzy. Ty m bardziej renta i proszę przestać no cóz... no próbuję być kulturalna i tyle :(

To że mam pass USA zajebany to tego nie ma - że zostałam skazana na śmierc głodową w Polsce - olana moczem to nie. Ty sie rodziną zajmij. A te szmaty tam do domu na świeta. Ja im nie będe rządzić a one mi tez. One ZARABIAJĄ NA RODZINĘ - ja tez mogłam ale mnie wylały - tak zarabiają - tam do roboty - nie spać tylko robić. Tam jest taka gadka i koniec. I tyle :( I ciągle na mnie - gorszych szmat świat nie widział. Bez urazy. A ten amazon taki sam PIEKŁO i tyle :(

Wiecie tego że piszę na forach tam i siam żałuję, słownictwa i tak dalej, ale powiem wam JESZCZE BARDZIEJ ŻAŁUJĘ że pojechałam na zachod. No ale już zgłupiałam. Nie wiedziałam ilu ludzi się powiesiło. 1 uczeń wiecie. No i cicho o wszystkim. A tu to brak słow w ogole co się stało. No to się dokształciłam. Bo wiecie ja stoję o szkołe - ja jestem literka , cyferka - kształcenie ustawiczne. Może wy tego nie rozumiecie? Jestem i nie jestem ofiarą kalendarza tytulu nie mam, ale o szkołe sobie stoję, o kształcenie - tu coś przeczytam, tam znajdę = czemu nie? Tak sie żyje, nie? A tu wszyscy na mnie. A za co?

Wiecie ja myślałam że znajdę jakies zrozumienie wiecie - no jak można kogoś wykańczać JEGO WŁASNĄ MATKĄ która sie powiesiła, ale co? To wszystko? I tyle. W SUMIE taka pozytywna osoba a tak tu na nią. No ja tego nie rozumiałam i dlatego wyjechałam i tyle. No ale żałuję bo myślałam, że mi będa współczuć - na mnie wszyscy ruszyli. Wtedy CZUŁAM, że powinnam wyjechac, przemyśleć. A teraz ABSOLUTNIE!!! NIE ODWAŻYŁABYM SIĘ!!! A ta rodzina to myślicie , że co - oni mi pomogą? Co wy? I tyle. Moja paczka i koniec. Ja zawsze musiałam sobie sama radzić przez to taka zła jestem że nikt mi nie pomógł jak należy. No sorry - co więcej rzec. Bo sie nie chcę otworzyć? Ale na jaki temat? i tyle :(

Po tym bracie CHYBA zostało puste mieszkanie i na mnie że sie nie chcę wrócić i ktoś by mógł mieć. A kto? I tyle. I tam sobie z mieszkaniem poradzą wiecie - nie martwcie sie. Zobaczcie jak ja go wybraniałam. I o to im chodzi. Zostało mieszkanie po Holendrze. I tyle :( Mnie nic nie zostawił. Najbardziej myślał o tym zdechłym mieszkaniu. I tyle. Tam chyba jest pokój z kuchnią. Śmieszka pewnie już czatuje - kto wie. Bo nie jest głupia - dziecko odbierze i mieszkanie ma. No tam jest pokój z kuchnią. Powodzenia :(

Wiecie to są sępy polskie na zachodzie - stałej pracy nie mają ale już mieszkanie - już Śmieszka będzie rządzić. Ale wiecie on sie obracał w półświatku. Ja tylko ostrzegam na tym forum, ze tak mogą głowy pourywać za to mieszkanie z wielu powodów. Wiecie - ten miał towarzystwo. Jak i ja mi powie. No cóz... ja bym tam uważała na takie mieszkanie - ale nasi. Gdzie padlina tam i sępy i tyle. Jeszcze Śmieszka - wierząca skromna - WOJACZEK - Wojaczka z niego zrobiła. Daleko mu i tyle.

Wiecie ja go nie mogłam dać TAKIE MIAŁAM SUMIENIE. tego drugiego też bo wszystko na mnie, ale go kicham. Jak woli Śmieszkę niech se ją zeżre. Ma wartości się dowiem - większe ode mnie. No bez przesady - Wojaczek samobójca to takie coś jak on. No to co mu klaskać miałam? Z jakiego powodu? i tyle. Bez sensu. Przestańcie. I ten młodszy a on. I mieszkanie w SUMIE powinno zostać puste. Tam są rzeczy. I myślą że jak znajdą zapiski to na mnie - takich lasek. Ale nie znajdą. I wiecie z powodu tych zapisków powinni uważac na to mieszkanie bo te zapiski no i jedne i drugie cos znaczą, a on kradł. Rozwalał kobiety i okradał. Dlatego to powinno zostać puste, ale chyba tak listy matki są w brygidkach i to tam trafi. A CZEMU? Wiecie to jest bezprawne. A jakim prawem? Bo są filologami - to sa filologi satanistki i tyle. MAM NADZIEJĘ, ze to spalił albo schował, dał komuś. Te zapiski. A reszta to zeżryjcie se i tyle. Tak sie nim każdy przejął. Oni za życia go rozkradali z mieszkania , w Opolu studentki tarotem w niego i taki koniec se zrobił i tyle. Nie miał tak robić? Ale wiecie to jest bardzo skomplikowane i tyle :(

Was wszystkich szatan opętał w tym kompie na tym forum. Może się jeszcze poprawicie. A waszą królową jest JANINA S. i myśli że tak sie na mnie zemści, że zostało mieszkanie a ja? Ale ja nie jestem kurwą, a on z kurwami tam urzędował - z nią. to niech ona tam jedzie i klienci. Bo to dla kurwy i wręcz powiedzą że klienci mają przychodzić bo inaczej nie ma zmiłuj się i tyle. takze to dla śmieszki. Nie wiem o co wam chodzi i tyle :(