Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rygyufgygyug

kupilam dzis piwa o smakach

Polecane posty

Gość rygyufgygyug

grejfruta, jablka, limonki, jablkowe, trojslodowe trybunal. Dla babek polecam grejfrutowe cornelius. ktos pil? nie sa to zadne redse.

Gość HMS..SVSS..Petard
:Dheh

Gość rygyufgygyug
pije 3 piwko. jablkowe. Tez ma swietny smak. Dla odmiany mozna sprobowac. Ale ten grejfrut wymiata:)

Gość HMS..SVSS..Petard
prowo:D tak jak myślałem

Gość Piwo, idyjoto ma mieć posmak
gorycki, chmielu itp. A nie jakieś gówniane dziwadła. To co ty pijesz, to skisły sok z ww owoców ćwoku 🖐️

Gość rygyufgygyug
vodka od czasu do czasu mozna . Ja tez wole ogolnie smak gorzkiego piwa. I zawsze wybieram starannie. Zadnych tyskich i hainekenow nie pije. A tyle jest do wyboru... tyle piwek roznych co juz sprobowalam to glowa mala:)

Gość mmmmmammaa weronkkiiii
To co ona pije to mieszanka koncentratów, syf :classic_cool:

Gość rygyufgygyug
nie jest to prowo jablkowe-somersby, cornelius grejfrut, starovar czeskie limonka. trybunal-piotrkow trybunalski trojslodowe. :)

Gość rygyufgygyug
Bez przesady . Czasem mozna napic sie innego ''piwa''. Zawsze kupuje gorzkie. Dzis mnie naszlo na owocowe. Dlatego polecam dla kobiet ktore nie przepadaja , a czasem maja ochote sie napic innego piwka:)

Gość rygyufgygyug
Ogolnie to sama kupuje rozne piwa. I sa to z malych piwiarni. Badz zagraniczne np angielskie, niemieckie. Nie pije zazwyczaj tzw ''szczoch''

Gość Kavok
te smakowe piwa to nie są piwa to są słodkie siki dla mnie prawdziwe piwo to musi miec goryczke

Gość rygyufgygyug
a jak mam to nazwac ?stoi na polkach z piwami. Ja tez nie pije takich piw. Ale od czasu do czasu. Dla zmiany smaku. Zawsze jestescie tacy konserwatywni? Nie ma co sie spinac:) Piwo prawdziwe wiem jak smakuje. Nie raz za butelke krocie placilam. Ja poprostu lubie wszytskiego sprobowac. Po to zyjemy. Nie zamykajmy sie na jedno. Uwielbiam jedzenie swiata, i jestem w stanie wyprobowac cos ekstremalnego, tak samo z piwem. Probuje wiele. Dlaczego nie? Nie pisze tutaj po to zebyscie pili caly czas piwa owocowe. Prawdziwe piwo ma goryczke i ja o tym wiem. Ale wiem ze wiekszosc pije tyskie hainekena itd. To jest syf. albo reedsa. Ja sama takich nie pije. Juz pisalam.

Gość rygyufgygyug
i mialam na mysli kobietki ktore nie przepadaja za piwem ,a lubia wlasnie takie owocowe jak redsy. A sa takie. Przeciez nie proponowalam facetom tego piwa:)