Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co tu robić 890089

Jestem przerażona sytuacją w Polsce !

Polecane posty

Gość co tu robić 890089

Jestem studentką , dostaję 1600zł na mieszkanie , 1000zł na życie i mogę powiedzieć że żyję bardzo skromnie... żeby żyć faktycznie wygodnie czyli jeździć na wczasy, mieć fajne ciuchy, większe mieszkanie trzeba mieć co najmniej 5 tyś i będzie i tak bez szału :O

Gość nudzicie mnie
Za późno na prowo :classic_cool:

Gość co tu robić 890089
dlaczego prowo ?? poważnie, wiem że nie mam na co narzekać i nie narzekam bo mam dzięki rodzicom naprawdę życie ułatwione ale później kiedy zacznę naprawdę sama zarabiać chciałabym mieszkać na więcej niż 20pare m2 i używać tego życia

Gość to sie ciesz ze tyle masz
Tylko nie marudz jak w przyszłosci zarobisz 1200 zł :classic_cool: no chyba ze tatus i mamusia jakies dobry stołek załatwia :D

Licz na siebie a nie na rodziców. Nigdy nie wiadomo jak będzie. Życie w Polsce jest drogie, a pensje gówniane. Na zachodzie za pracę na taśmie stać cię na wczasy, w PL za tą samą pracę stać cię na opłacenie połowy czynszu i zakupy jedzeniowe oczywiście wybrane produkty

Gość co tu robić 890089
stołka nie załatwią bo nie ta branża... jestem na stomatologii ,ale nie wszyscy dentyści zbijają nie wiadomo jakie kokosy.. co do zagranicy to prawda ..szkoda że w polsce tak nie jest bo to jednak bardzo ładny kraj i nie chciałabym wyjeżdżać

Gość Aldona_30
No ładny, ładny... taki skansen... :)

Gość bella_atropa
ja pierdole każdy by tak chciał :O