Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kszonek

Jak dotrzeć do kobiety po traumatycznym związku

Polecane posty

Gość kszonek

Witam, mam pyanie i szukam porady . Poznałem Kobiete , ktora byla bita i ponizana przez meza . Od rozwodu i separacji upłynęło już ponad 4 lata jedak dalej widze ze caly czas to tkwi glęboko w niej . Ostanio przyznała sie ze że chciałaby spróbować z kims ( ze mna) na nowo jednak bardzo sie obawia i mimo glebokich checi cos gleboko ja trzyma . ten uklad trwa juz ponad dwa miesiące , ja cierpliwie czekam jednak widzę , ze z dnia na dzien jest coraz gorzej a zdawało sie ze bedzie coraz lepiej ... Trzy tygodnie temu , przed naszym wyjazdem do Madrytu bylo jak w bajce . Sam wyjazd tez byl szczytem moich marzeń ( jej ponoć też , sama to oświadczynowa nastepnego dnia po powrocie ) jednak dzien pozniej sytuacja ulegla calkowitej zmianie . Ponoc jest bardzo zapracowana, jednak nie chce mi sie w to wierzyć . Jak ja przekonać że ja naprawde mam dobe zamiary i nie jestem damskim bokserem ? zapomnialem dodać ze A... ma 11 letnia corke ktora zna mnie juz od dwoch miesiecy i tak jak twierdzi A ... bardzo mnie lubi . Dalo sie to odczuc w Madrycie . Nie wiem co mam robić , bardzo mi na niej zależy- to wspaniała Kobieta . Widze ze z dnia na dzien jej zapal maleje i urywa sie nasz kontakt . MAM MILCZEC I UDAWAC ZE TAK JEST OK CZY PODJAĆ WALKE .......???????? POMOCY , P.

walcz..sama mam taka przeszlosc...moj partner slugo, o mnie walczyl...rok czasu go ottracalam (ze strachu) przede wszystkim musisz jej uswiadomic ze potrzebuje TERAPII, grupy wsparcia...poszperaj po necie, idz do niej z konkretnymi propozycjami ona potrzebuje pomocy

Witaj! Walcz,ale nie bądź nachalny i męczący dla niej. Dwa miesiące to za mało czasu żeby podejmować decyzje bycia razem . Może na wyjeździe stało się coś o czym nie wiesz? Ale dwa miesiące i już wspólny wypad do Madrytu? Odważna ta twoja ukochana:) Porozmawiaj z nią szczerze, może jednak nie jest przeznaczone wam być razem?

Witam cie Szafa_gra , dając tutaj mojego posta mialem nadzieję że natknę sie na osobę o podobnych doświadczeniach jak ja tzn A... Mam wielką prośbę , czy mogłabyś wysłać na mojego mala ( piotr16081@gmail.com) jakieś swoje dane ( maila ) bo mam pare pytań ??? Z gory bardzo dziekuje , Piotr

Gość musisz byc blisko Niej, ale
bez nachalnosci, powoli ja zdobedziesz i przekonasz - nie spiesz sie i badz przy Niej:)