Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

na tym świecie nie ma mężczyzny dla mnie

Polecane posty

Gość 5634534532
też uwielbiam Lanę

Gość 5634534532
najbardziej lubię Born to die - także teledysk (chociaż facet w nim występujący jest obrzydliwy)

Gość dfsfsf
A co zaden cie nie chce? Nie martw sie: kazda potwora znajdzie swojego amatora; hahahahaha

Wow, fajne nie znałem, ale chyba prześledze jej piosenki. Przecież wiesz że miłość przychodzi niespodziewanie, wtedy gdy się tego najmniej spodziewamy, przestań na coś liczyć, znajdzie Cię Twój ksiażę i będziesz szczęśliwa tylko. Ale wiem że samotnośc jest okropna...

Gość dfsfsf
Czyli lepiej do ciebie pasuje: wyzej sra niz dupe ma; hahahaha

Gość jfcnnnm
to co takiego reprezentujesz sobą skoro każdy jest gorszy od Ciebie ? wymień kilka swoich zalet

Ehhh jak będziesz taka, mało kontaktowa to będziesz wiecznie sama... Całokształt, przecież Ty też nie jesteś idealna jako całokształt, nie ma takich ludzi... musisz poznać kogoś głębiej, a właściwie nauczyć sie poznawać ludzi...

Gość jfcnnnm
no i poszedł nasz ideał :classic_cool:

Gość jfcnnnm
a z jakiego powodu nie odpowiadasz na moje pytanie ? tak cięzko wymienić Ci swoich 5 zalet ? to może pora obniżyć poprzeczkę mierz siły na zamiary

nie chodiz o to że jest gorszy, nie sposób wartosciować ludzi, kto jest gorszy kto lepszy, wartosciuję "kto mi odpowiada" :) Ja jestem inteligentna, ciepła, serdeczna, wesoła i kochana :)

Gość jfcnnnm
"Ja jestem inteligentna, ciepła, serdeczna, wesoła i kochana" i jeszcze do tego orginalna:D 90 % ludzi rodzaju żeńskiego mogłoby o sobie coś takiego powiedzieć czym się interesujesz , co robisz w wolnym czasie, pracujesz ? masz jakieś osiągnięcia ? umiejętności ? czego wymagasz od faceta ?

Gość jfcnnnm
no i cisza ? po co zakladasz temat skoro nie odpowiadasz ?:D

Gość kohimkowy
bo problem tkwi w tym, że zanim tak naprawdę kogoś poznasz zapewne oceniasz go pod kątem własnych kategorii - nie myśl o kimś pod kątem tego czy będziecie razem - a zresztą, jaki sens ma rozmowa z kimś kto jest uzależniony od forum kafeterii? najpierw trzeba wyjść do ludzi jeśli chce się kogoś znaleźć, a najlepiej nie szukać...

Gość wyjedz na marsa
tam znajdziesz marsjanina i ty i my bedziemy szczesliwi peace out 🖐️

Gość czyli jednym slowem
"Ja jestem inteligentna, ciepła, serdeczna, wesoła i kochana " Nic nie wspominasz o urodzie, czyli mozna wnioskowac ze jestes brzydka badz ponizej przecietnej. A co za tym idzie te wszystkie pozyty sa nic nie znaczace bo i tak nikt tego nie dostrzeze 🖐️

Gość to nie tobie ma sie podobac
tylko facetowi lol :D w ogole po co ja dyskutuje z narcyzem powszechnie wiadomo ze tacy umieraja samotnie w swoim idealnym swiecie :D

Uważam tak poniewaz jak pisze MCKenna stwarzasz sobie obraz w głowie 2 człowieka i strasznie go wyolbrzymiasz wręcz do ogromnych rozmiarów co buduje barierę w kontakcie Musisz zdac sobie sprawe ze nie ma idealnych ludzi no chyba ze po makijażu i komputerowym retuszu zmniejsz sobie ten obraz nawet jak spotkasz mega przystojnego facet wyobraz sobie ze on jest taki malutki :D i skup problemy na nim a nie na sobie jak robisz to dotychczas