Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obiektywnepytanie

jak jest z tą wiernością?

Polecane posty

Gość obiektywnepytanie

powiedzcie mi, dlaczego mam obawy co do wierności dziewczyny, której jeszcze nie mam. mam 24 lata, kilka flirtów za sobą i nie wiem skąd, może naoglądałem się filmów, naczytałem forum, ale mam obawy, że większość dziewczyn w końcu zdradza, bo są niezdecydowane i szybko nudzą im się partnerzy. da się z tego wyleczyć jakoś?

Gość obiektywnepytanie
zadne z powyzszych. ale zastanawialem sie kiedys, czy mama nie przypadkiem..

Gość obiektywnepytanie
ostatnio jedna sytuacja mnie wyraznie do takich mysli sklonila, gdy podrywala mnie dziewczyna, ktora ma juz chlopaka.. to mnie wcale nie ucieszylo i olałem ja.

Gość takie sa juz
te laski

Gość cala prawda,naga prawda
Prawda jest taka,ze i kobiety i mezczyzni flirtuja na boku.Badania dowodza,ze mimo to,faceci sa bardziej sklonni do romansow i zdrad niz kobiety.

Gość obiektywnepytanie
nie wiem kim jest dla niej... ale juz samo to, ze nigdy bym nie pomyslal, bo dziewczyna wyglada na porządną... i ze majac niespelna 20 lat juz jej sie partner nudzi. ciekawe, co pozniej bedzie. chyba ze naprawde zle trafila. takie i kilka innych, podobnych sytuacji ksztaltuja mi takie wyobrazenie...

Gość obiektywnepytanie
nie wyobrazam sobie czegos takiego dziewczynie zrobic... nawet flirt na boku. juz chodzi chociazby o dotrzymanie slowa, gdyby uczucie wygaslo po czasie...

Gość obiektywnepytanie
przez nia teraz wydaje mi sie, ze kazda atrakcyjna dziewczyna myśli o innym i szybko się nudzi.

Gość obiektywnepytanie
no to przynajmniej na razie jest to nie do przyjecia dla mnie. : ) moze za szybko wnioski wyciagam, no ale to nie jest pierwsza taka sytuacja... bede podchodzil z dystansem do zwiazkow, ale najgorzej jak czlowiek sie wkreci na dobre juz.

Gość obiektywnepytanie
ok. dzięki za odzew w temacie.