Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

444555

nowy filmik z Los Angeles!!!! hurra!! zapraszam :)

Polecane posty

Gość ulricht
sluchaj ja potrzebuje pare rzeczy z usa nie chcialabys wysylac za pieniadze ?

Gość ulricht
moj mejl jakbys chciala agd@spoko.pl

Gość dfghsfghjnb
Fajne filmiki

a czego bys chcial czego nie mozna kupic tam? bo tam wszytsko mozna dodaj mnie na faceboka jak chcesz lubie widziec z kim emailuje :)

Gość ale tam biednie
spękane chodniki, budy z drewna, płoty z tandetnej blachy i ten róż który dodałaś i ty...:o to sie nazywa surrealizm baba jaga i jej domek na koziej nóżce

Gość Nooo!
Za duzo nie pokazujesz....i raczej troszke "biednie " tam u Ciebie jest...wyglada wszystko ,jak, w najubozszej dzielnicy... ale ,Ty jestes bardzo sympatyczna..odwazna...i bardzo grzeczna... co jest rzadkoscia... w tych czasach.. Mysle ze jestes bardzo samotna....znam ten bol.... Ciesze sie, ze ,poprzez te filmiki i kontak z nami czujesz sie lepiej... To bardzo fajnie....Pozdrawiam serdecznie.

Santa Monica w tym filmiku to droga dzilenica dla milionerow do mieszkania ale los angeles tak wyglada jak napisalam w filmiku to takie ukryte miasto i domy tak zbudowane nisko z powodu trzesien ziemi - do tego jest to miasto tak rozne ze trudno poakazac z jednej ulicy dlatego krece duzo filmikow mozna kupic tu dom tylko za kilka milionow dolarow tanszych nie ma- a tak na ogol to nie ma czegos takiego jak taniocha w los angeles w ogole gdzie sie spojrzy sa duze pieniadze to widac ze ludzie tu maja a jak nie maja wracaja do domu bo to trudne miasto kalifornia to jakis dziwny inny swiat...dotad poznaje... to tyle na temat pieniedzy skoro widocznie wielu to interesuje dziekuje za ogladanie :)

polacy to wiecej gadaja o forsie niz rodowici amerykanie :) chcecie zobaczyc prawdziwy luksus od srodka tez wam nakrece :) ale wszystko po trochu bo nie wszystko zaczyna sie i konczy sie na pieniadzach

aha dodam jeszcze ze tu te pieniade na ulicy nie leza i ze jak ktos chce zarobic trzeba naprawde glowa ruszyc bo nikogo nie obchodzi ci sie stanie z kims kto glowa nie ruszy

Gość usa są brzydkie
brak ładnych domów, architektury jak w europie, to taka betonowa wieś, a tak poza to " Pepper mieszka na ulicach Los Angeles od 3 lat. Jest jednym z prawie 90 tysięcy bezdomnych w tym mieście. W USA około 37 milionów ludzi żyje na granicy ubóstwa i nędzy." http://polonia.wp.pl/gid,13291425,kat,1010899,title,Bieda-i-bezrobocie-w-USA,galeria.html 37 milionów to tyle ile liczy Polska :D

sporo ludzi zyje na granicy ubustwa sa to glownie ci ktorym sie nie chce za wiele robic

mysle ze niemal kazdy polak poradzilby sobie w usa - pod warunkiem ze sie nauczy jak sie nie da wykorzystac - ten kraj kocha ludzi co lubia pracowac

Gość usa są brzydkie
no to filmuj ja lubie filmy ze świata ale włąsnie takie pokazujące kraj bez makijażu, bez pozowania, bieda i bogactwo, albo szarzyzna w zaleznosci co tam jest, na yt są np. ciekawe filmiki kręcone z pociągów, ustawia się kamerę na końcu i filmuje jak leci od stacji do stacji, można sie przekonac jak w danym kraju np. japonii wygląda krajobraz, domy, ulice. W mainstreamowych mediach nigdy nie pokazują miast od takiej strony. Zawsze filtry, poprawności politycznej, wyobrażeń, kompleksów czy interesów osób które to krecą. a najciekawsza zawsze jest prawda i tego się trzymaj

ooooooo jeeeny...filmow sie naogladali i teraz trudno im uwierzyc,ze chodniki sa w USA "popekane":O

nie no usa wszedzie idealnie i wszedzie pieknie n i pieniadze sa na ulicy leza jak ktos chce podniesc ha ha ha

ty to myslisz jak typowy amerykanin ha ha co krok to okazja! :) no na takich jak ty zbudowali tu ten kraj :) Pozdrawiam!

nie mowie ze tutaj piekna architektura ale sfilmuje kilka domow i sami ocenicie :) sporo tu pieknych rzeczy jest :) mnie sie podobaja ale to kazdy i tak bedzie mial wlasne zdanie ja tylko moge to pokazac :)

dziekuje! w przyszlym tygodniu szykuje cos innego... niespodzianka filmik :)

to ja sobie poproszę oficjalne pozdrowienie dla dyrektore w flmiku ❤️ i mogę nawet dla CIebie zamordować za to :classic_cool: 🖐️