Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacyyyyyyyyyyyyyy1234

Kobieta mowiaca o innych "fajnych" facetach

Polecane posty

Gość pytajacyyyyyyyyyyyyyy1234

Mam taki problem, od jakiegoś czasu kobieta ciągle mówi mi o innych, w sensie, że np. wraca z pracy i mówi jakiego to fajnego kolesia tam spotkała, albo idziemy na spacerze, mija nas nagle dwóch gości a ona od razu "ale oni fajni byli", tak samo na rowerze jedziemy, mijamy innego który obok nas przejeżdża i od razu to samo "ale on boski". Powiedźcie mi kobiety o co jej może chodzić? Czy to normalne?

Gość urabura
Pogadaj z nią... czy aby jej się nie znudziłeś.. jeśli tak to won i znajdź sbietaką, dla której będziesz Najważniejszy

A może chce sprawdzić jak zareagujesz ;p może ma kompleks niższości i chce się podbudować żebyś zaraz nie myślał że jesteś dla niej najważniejszy.. albo niedojrzała jakaś..

Gość taki duży jesteś
a jeszcze się nie nauczyłeś jak postępować z kobietami. Jakie "pogadaj", może jeszcze "zrozum"?? Zlej to co mówi, najprawdopodobniej o coś jej biega, ale sama nie wie o co, może żebyś był zazdrosny. Zlej to, jeżeli jej nie minie to się zajmij sobą badziej i zacznij obczajać inne laski i z premedytacją oznajmiać swojej kobiecie jakie to fajne dupcie i cycuszki dziś widziałeś :)

Gość morda jeża
ona nie mówi o fajnych facetach tylko oblizuje się jak kot na widok szperki :D trudno bowiem ocenic fajność na podstawie wyglądu... zachowanie analogiczne do zachowania pana który sobie łeb by ukręcił, aby tylko obejrzeć się za przechodzącą dwudziestką w krótkich spodenkach :classic_cool:

Gość Samotnik3546677777
Olej ją... Skoro dla niej liczą się pięknisie co przechodzą obok...