Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pechowa_szczęściara1989

test pozytywny - dwie grube krechy, brak @, co dalej?? tyle mam obaw!

Polecane posty

Dzis robilam test, 40 dzien, wyszly dwie grube krechy z porannego moczu. Wskazuje na to ze jestem w ciazy, ze sie udalo. Juz raz tak mialam w listopadzie ale kreski byly slabsze i po dwoch dniach dostalam krwawienia. Wizyte u lekarza mam na 18 kwietnia, ale boje sie, ze nic nie bedzie co dalej?

Gość gratuluję, spokojnie
będzie dobrze. Nie panikuj. A 18 kwietnia to dobra data, bo być może będzie już akcja serca. To zależy ilu dniowe masz cykle. Wszystko będzie dobrze, mówi Ci to mama dwójki szkrabów:) Acha, pewno zażywasz, ale jeśli nie to łykaj kwas foliowy, unikaj niemytych owoców i ważywa, surowego, badź grilowanego mięsa i serów pleśniowych. Pozdrawiam

Gość Joa-----nna
Nie martw się, objawy przychodzą i odchodzą. Mnie też jakiś tydzień nie bolały piersi, później znowu to wr ociło. Wszystko będzie dobrze. :)

Nie denerwuj się bo co ma być to będzie,jak masz dostać @ to nic tego nie zmieni. Będzie dobrze, 18 kwietnia lekarz potwierdzi twoją ciąże, i przestań sobie wkręcać, jeszcze będziesz miała dosyć objawów ciąży:)

bedzie dobrze, uwazaj na siebie, nie dzwigaj ciezarow, oszczedzaj sie na wszelki wypadek, jedz zdrowo, lykaj kwas foliowy, gdybys miala silne bole jak na okres to mozesz lykac nospe

Gość Joa-----nna
A wiesz, że nerwy są niewskazane? Zrelaksuj się. Tyle kobiet zachodzi w ciążę i nie wnika. Dbaj o siebie i tyle. Ja mam bardzo słaby organizm, a nie poroniłam. Nie warto się przejmować bez sensu..

Gość iwetkar
Wlasnie zrobilam test i wyszly dwie grube krechy ale dopiero po jakis 10 min.... na tescie bylo napisane zeby odczytac po 5 po i po tychy 5 min byly dwie ale jedna slabiutka... @ spóźnia mi się 5 dni.. i nie wiem czy wierzyc temu testowi.. bo byl zrobiony pod wieczor a nie rano... tak bardzo chcialabym dziecko ze nie potrafie uwierzyc ze jest pozytywny.....dodam ze kreska C jest jaśniejsza od T moze tak nie powinno byc?

Gość mloda mama 1985
zrob test z samego rana z pierwszego moczu

Gość mloda mama 1985
jasne, kreseczki mogą sie troszke roznic gratulacje

Gość iwetkar
zrobilam drugi wyszla super mocna a ta T taka jaśniutka nie trzeba patrzeć "pod światło" widac ja ale bardzo jasna, jak myslicie? bardzo sie denerwuje bo z męzem staramy sie juz pół roku i zaczynam sie zastanawiac czy wszystko z nami w porzadku a lekarz powiedzial ze badania zrobi nam dopiero jak przez rok nam sie nie uda;/

Gość o matko i córko!
gratuluję!jestes w ciazy!