Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem czy to ma sens

co myśli facet głaszcząc dziewczynę po włosach?

Polecane posty

Znam go od kilku miesięcy. Od kilku tygodni spędzamy z sobą coraz więcej czasu. Mieszkamy na jednej klatce, często razem palimy na balkonie. Od tygodnia widywaliśmy się codziennie - gadaliśmy, oglądaliśmy filmy, śmialiśmy się. On pogłaskał mnie po głowie, powiedziałam, że to lubię i głaskał mnie tak po głowie i szyi przez dobrą godzinę. Myślałam, że to tak raz i potem o tym zapomni. Kilka dni temu też oglądaliśmy filmy, a potem nie umieliśmy się rozstać, on głaskał moje włosy, zmieniał piosenki, rozmawialiśmy i tak nastało rano. Kiedy wychodził życzył wesołych świąt i przytulił się do mnie. Bardzo dobrze mi się z nim rozmawia, on potrafi mnie rozbawić, a ja jego, lubimy tą samą muzykę. Tylko co dalej z tą znajomością? On ma dziewczynę.

Gość egoon36
odpowiedź będzie brutalna, ale mysli...,,no weź go, proszę weź go teraz do ust,,

On już zna na nie odpowiedz.Pogłaszcze,posłuchacie muzyki,obejrzycie film i ścieżka wydeptana. Ręce i cycki opadają.

Gość miej w dup... co ci
wszyscy tutaj gadają życie jest jedno a ty nie młodniejesz więc bierz go całą ręką

Gość jshdkjsahdjsa
misiu przytuli...misiu rozbierze z koszuli...a ty się za niego zabieraj stara bo emerytura cie zastanie :D

Mój świat ostatnio kręci się wokół niego:)

Ile macie latek , ze sie tak głaskacie po głoweczkach tylko/?;D tyle czasu?

nastolatkami byliśmy 10 lat temu:)

Gość kjdbfg
tzn. będzie seks

Gość gość
Boże, co za żałosne odpowiedzi... Z tego, jak się zachowuje wynika, że mu się podobasz. Gdyby zależało mu tylko na jednym, to nie spędzałby z tobą tyle czasu, więc nie słuchaj tych popaprańców, bo pieprzą tak, jakby ci tego zazdrościli. Nie wiem skąd w ludziach tyle jadu. Masakra. Decyzja należy do ciebie, co dalej zrobisz z tą znajomością. Wygląda na to, że zależy mu na tobie, skoro jest dla ciebie taki czuły i w ogóle. Może właśnie uczucie między nim a jego dziewczyną wygasło, skoro zainteresował się kimś innym. Nie słuchaj tylko tych idiotów, ich odpowiedzi są tylko pełne jadu i niczego więcej.