Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dqwDX

jest cos w tym, ze zajety facet/dziewczyna wydaja sie atrakcyjniejsi, jak gdyby

Polecane posty

Gość dqwDX

byli sami. czlowiek, to jednak glupi jest.

Gość "_____){9i
to znaczy chemia to znaczy pociąg fizyczny byc może zauroczenie byc może choroba

Gość ,,,,,,,,,,,,,
No jest coś takiego, jak ktoś jest długo wolny to wszyscy myslą, że coś z nim nie tak, nawet jak jest atrakcyjny. To głupie, bo przecież to moze wynikać z tego, że czeka się na odpowiednią osobę a nie na kogokolwiek byleby nie byc samemu.

Gość królowa pieknych dam
oczywiście ze tak tylko nie mają odwagi wpaść sobie w ramiona :P

Gość dqwDX
dokladnie, zawsze sie jakos wstydzilam i nie chcialam by jakis chlopak z ktorym kreclam widzial, ze spotykam sie z kims nowym, bo czulam sie wtedy latwa:O i, ze ktory sie mna ni zainteresuje, to ja go biore, ale teraz pomyslalam, ze to wlasnie zupelnie odwrotnie jest. teraz, chyba na wiosne hormony mi buzuja, spodobal mi sie pewien facet i mam wrazenie, ze i on na mnie zerka. ogladam jego profil na portalu i mysle"no taki tam, nawet sympatyczny sie wydaje i z wygladu calkiem ok", zorintowalam sie po komenatrzach, ze chyba ma dziewczyne i do tego ladna, to od razu inaczej na niego popatrzylam:O

Gość putan
a czy 70 letnią dziewczyne można brac za pieknisię

Gość dqwDX
no, to glupie jest, ale tak sie mysli. moja pierwsza mysl, jak przystojny 27-letni facet nie ma dziewczyny i z zadna go nie widzialam, to to, ze jest pewnie dziwny, skoro z wygladu niczego mu nie brakuje, to powod samotnosci lezy gdzie indziej. ciekawe co o mnie sobie mysla:P