Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa kicha TVN

SUrowi rodzice

Polecane posty

Gość nowa kicha TVN

Co za głupi program. Chłopaka i dziewczynę z miasta zagoniono do "pomocy" w gospodarstwie rolnym, tzn. typowym polskim obejściu - brud, smród, rozwalająca się chałupa i budynki, przedpotopowy traktor i kury łażące po błotnistym podwórku. Bohaterowie odcinka łądowali widłami gnój na taczki. To na tym polegają metody wychowawcze, aby za darmo pracowali na rzecz zacofanych kmiotków? :(

Gość frcver
jakie love story :D

Gość koszałek
Tak naprawdę to faktyczni rodzice też powinni być wysyłani do takich domów, by zobaczyć jak można wypracować zgodny dom. Widać, że te dzieci są często zostawieni sami sobie, a rodzice mają swój własny świat. Niektórzy najchetniej by do domów nie wracali.

Gość kawalio
pic na wode i fotomontaz wyobraz sobie ze sam tam jestem ja bym uciekl juz pierwszego dnia z czegos takiego i jeszcze bym tych gosci wysmial tam

Gość praca może wychowuje
ale sensowna a nie zmuszanie do babrania się w gnoju u jakichś nieudaczników zyciowych

Gość a wg mnie
Ten progran jest kręcony pod show. Nie wierze w przemianę tych dzieci.Oni grają że niby sie poprawiaja srasznie. Bez sensu. A nawet w niektórych przypadkach dzieciaki są przekolorowane w druga strone że niby takie złe są. Sztuczny program i tyle.