Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wikaaaaaa1

MAM NAJKOCHANSZEGO FACETA NA SWIECIE!

Polecane posty

Gość wikaaaaaa1

Gotuje mi obiadki i zabiera na nie rowniez, codziennie sciela lozko, robi sniadanka, zabiera mnie gdzie tylko mam ochote pojechac i jest najlepszy na swiecie! KAZDEJ ZYCZE.

Gość zmyw_arek
pewnie gej

Mój też jest wspaniałym mężczyzną ale nie traktuje mnie jakbym była niepełnosprawna. Nie uważa że jestem kaleką której niedługo będzie trzeba dupę podcierać. Gratuluję służby, nie partnera:p

Gość frcver
kiedyś też takiego będę mieć :) P.S. Takie moje marzenie :D a autorce gratuluje :)

silvergold - tu nie o niepelnosprawnosc chodzi, tylko o starania by sprawic przyjemnosc drugiej osobie :) ja tez mu gotuje jego ulubione potrawy i takie tam :)

Gość anika28047
GRATULUJE TEZ TAK ZACZYNALAM .....

Calluna79 błagam przeczytaj jeszcze raz co pisze autorka. Przecież mdło się robi jak się czyta takie teksty. Związek polega na sprawianiu sobie przyjemności i uzupełnianiu się nawzajem. Ona nic nie pisze coś dla niego robi tylko on stara się być jej podnóżkiem. Taki układ nie przetrwa długo, w końcu się znudzi bo ile można nadskakiwać partnerowi ? Potem zaczyna się wymagać.

Hm, ona pisze o nim, a nie o nich obojgu :) wiec to, ze go docenia, nie znaczy, ze sama nic nie robi :) mam nadzieje, ze go rownie dobrze traktuje. Mojemu po 5 latach sie nie znudzilo ;)

Ja też o swojego dbam jak mogę najlepiej a on mi się odwdzięcza tym samym. Mieszkamy ze sobą 7 lat. Dałam mu przeczytać post autorki a potem swoją odpowiedź. I co usłyszałam?---"Właśnie za to cię kocham"