Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gal anonimowo anonimowy 123

Pomocy dziewczyny to nie prowo

Polecane posty

Jestem uzależniony od starych kobiet :( Już w podstawówce marzyłem o pani z matmy. W technikum zgwałciłem niemal nauczycielkę z biologii. Chciałem stworzyć z nią związek. Kochałem ją. Kocham do dziś. No i jak mnie zostawiła to był taki sex...Na poczatku się opierała. Potem z poznaną w necie 43 latką. A jeszcze wcześniej z 60 latką. A moze i więcej miała... Tez nauczycielka na emeryturze. Potem z 40 latką. A i sąsiadka jeszcze :( Tez koło 40 tki tez nauczycielka. Kurwa muszę się leczyć po prostu muszę. Ale nie podobają mi się dziewczyny w moim wieku. Tęsknię za tą z biologii. Ten sex i te kobiety to dlatego że mnie porzuciła. Bo nie bo nie będę z nią bo odejdę do młodszej. Że ona wie jak ludzie będą patrzeć itd. Przemówi mi ktoś do rozumu :( A zapomniałem na studiach bardzo podobała mi się jedna pani dr... masturbowałem sie do niej po x razy dziennie. Do dziś o niej myślę. Jak tak dalej pójdzie to naprawdę zaczne gwałcić.

Gość The Co-nesser
Bez przesady.43 lata to nie jest "stara"kobieta:classic_cool: A tak w ogóle to nie bardzo rozumiem na czym polega twój problem??Chcesz tego czy nie chcesz??

43 lata i ja miałem wtedy 23 ?? 60 i 21 ?? Niby ok lubie to. Ale tak naprawdę robie to przez nią :( Minęło już 6 lat a ja dzień w dzień o niej myśle.

Gość PKBogdan
"Do dziś o niej myślę. Jak tak dalej pójdzie to naprawdę zaczne gwałcić." To już i te starsze nie chcą młodym dawać??:O Co za czasy:O

Gość The Co-nesser
Ale mimo wszystko nie jest dla mnie jasne to co napisałeś. Np w drugim twoim poście stoi taki tekst: "Niby ok lubie to. Ale tak naprawdę robie to przez nią" Chodzi Ci o to iż Twoja pierwsza relacja ze starszą[nie starą!]kobieta nadała jakby impuls do takich następnych czy chodzi Ci może o to iż Ona nadal w jakiś sposób "zmusza"Cie do seksu z Nią??

Przecież napisałem że ona mnie rzuciła Dokładnie to przez swoją siostrę i szwagierkę. Bo odejdę. Bo to nie ma sensu itd. No wiec na zakończenie wkurzyłem sie i mieliśmy sex. Dlatego mówię że to taki gwałt. trochę.... I że tęsknie za nią do dziś.... I że zawsze podobały mi się dojrzałe kobiety. Tylko zę one mają mnie w dupie i nie chcą związku :(

Gość aaq2q2
to o czym piszesz to sie nazywa GERANTOFILIA,poczytaj sobie o tym co nie co :)

Chyba do roboty pojutrze... Od dziś koniec z starszymi. Od dziś max 35 lat. Nie ważne pa

Ona miała 27 lat czy 8 ja kończyłem technikum czyli miałem 19 20 Co jej szkodziło być ze mną??????????

Gość Axamazon
A ja napisze Ci autorze,ze co człowiek to opinia.Jedni Ci napiszą z finezją,ze "wiesz do dobre",inni będą pisać o prawdziwej miłości,która musi Cie łączyć z pierwsza partnerka,jeszcze inni będę konstruowac misterne choć nie pozbawione czasem sensu teorie o narcyzmie albo dewiacjach a jeszcze inni będą głaskać tu pod włos albo z włosem Freudowskie koncepcje. Ja Ci napisze tylko,ze powinieneś porozmawiać o tym z psychologiem.Dobrym fachowcem a nie jakim "obszczymurkiem"z piątkami w indeksie na studiach i rocznym stażem. Musisz wiedzieć czego chcesz.Co daje Ci pełną satysfakcję seksualna i spełnienie.Czy Twoja dotychczasowa aktywność nie stanowiła ucieczki od czegoś innego a jest naturalnie skonstruowaną twoja preferencją.Musisz to wiedzieć by nie pisać potem i nie prosić o wybijanie ci czegoś z głowy szczególnie jeśli to wcale nie jest jakąś patologią.I jeszcze jedna kwestia.Może nawet zasadnicza.To odpowiedź na pytanie co towarzyszy Twoim kontaktom z kobietami.Czy to tylko libido.To popęd seksualny-własny i popęd do tych osób czy też może takim kontaktom towarzyszyć również jakaś głębsza uczuciowo-emocjonalna więź.Na te i inne pytania postaraj się jednak znaleść w rozmowie ze specjalistą od takich spraw.Tu na forum można jedynie w dyskusji pewne rzeczy zasygnalizować.Pozdrawiam!

Gość idz do ps ych i a t ry
nic lepszego nikt ci tu nie poradzi

Gość jolalojalna
mam kolegę, chodzi ze swoją bylą babą od matmy. trochę dziwne, bo on towarzyski, wyluzowany imprezowicz, ciachowaty, ona takie pulchniutkie dziewczę baaardzo rozdąsne. 6 lat jest od niego starsza. niedużo

No i nie mogło by tak być?? Potem jakiś mały słodki dzidziuś :( Pojebany świat.