Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość holidaysa

wakacje 2012 -gdzie jedziecie?

Polecane posty

Gość młoda mama 3letnich bliźniaków
u nas zawsze jest tak że zczynamy urlop 2 tyg w poniedzialek a w piątek wykupujemy wycieczkę - wiec ciężko strwierdzić gdzie tym razem wyskoczymy natomiast mieszkam w małopolsce więc - z pewnością conajmniej 1 weekend w miesiącu w górach na Słowacji i tu - kocham góry. Napewno udam się do teściów w Austrii - ale to weekendowe wycieczki - co do wakacji - ciężko stwierdzić W życiu nie byłam nad Bałtykiem więc może nad Bałtyk uda się wyjechać

Gość Radzinko
Prawdopodobnie pojadę do Bułgarii z Almaturem, aczkolwiek jeszcze nic potwierdzonego na 100%

Gość Kasia Tusk
Nie napiszę bo znowu wylejecie na mnie wiadro pomyj na blogasku :(

Gość sdxfgcbhjmkl
5 maja wylatuję na tydzień do Turcji :)

My się wybieramy na Słowację, lecimy eurolotem do Popradu (99 zł bilet) tam jest fajny wodny park termalny :D będziemy się moczyć, opalać i byczyć za wszystkie czasy :D a jak nam się zachce coś pozwiedzać , to w okolicy są stare zamki :)

Gość andymorhol
Wakacje to najchętniej do Egiptu, uwielbiam jeżdzić do tego kraju, mam tyle wspomnień z nim związanych, w tym roku to tez będzie Egipt.

ja jade do Czarnogory:D ogolnie jakos urzekl mnie ten kraj, ale nie mialam kasy (bo wbrew pozorom wyjazdy tam sa drogie), ale w koncu kolezanka mi powiedziala, ze widziala w funclubie tania oferte no i tym oto sposobem zawijam sie w sierpniu z rodzinka do Budvy :D:D

Gość walinn
Oo ja właśnie muszę się zdecydować czy wyjechać na mazury czy zwiedzić pojezierze brodnickie. Tam mnie ciekawe są te winne terapia jakie mają w Głęboczku. Taki relaks połączony z regeneracją sił i aktywnym wypoczynkiem w malowniczy miejsce jest niezwykle kuszący.

Gość Wiktoria!!
Ja mam w tym roku ochotę na jakąś wycieczkę objazdową. Nie mam wybranego jeszcze konkretnego rejonu, ale myślę np. o Bałkanach, w ofercie Almaturu znalazłam całkiem fajną wycieczkę:)

Gość ala7256
Ja z mężem od 3 lat spędzamy swoje wakacje na żaglach, a w lipcu zabieramy też z sobą na rejs dzieciaki. Pływamy z tą firma: http://rejsyjachtem.pl/ już 3 rok, więc mogę ich polecić. Super organizacja, solidni, pomogą wyszukać loty, wytłumaczą wszystko jak zrobić kupić zarezerwować, a co najważniejsze zawsze można do nich zadzwonić i szybko odpisują na maila no i na rejsie super atmosfera. Polecam - bo dla nas pierwszy rejs to niezapomniana przygoda na całe życie. Ala Markowska

w tym roku ruszamy do Egiptu. Musimy sie spieszyc z decyzja jakie biuro wybrac, bo i tak mysle, ze miejscami bedzie ciezko... z jakich biur podrozy korzystalicie, jakie mozecie polecic?

Gość Niniczka ninczka
Ja juz byłam. :((((((((((((((((((( Toskania, 1,5tygodnia. 7 tys.

A czemu smutna minka? Dlatego, że tyle kasy wydałaś czy dlatego że zła organizacja? Bo urlop w ciepłych krajach to moje marzenie. A z jakim biurem podróży byłaś? Ja mam już sprawdzone na własnej skórze (Triada) więc nie boję się jechać z nimi. Teraz trwa debata w domu - Hiszpania czy Kreta. Ale wycieczki w ciepłe kraje polecam, gdy u nas pogoda nie dopisuje, lub gdy sezon jeszcze w pełni nie rozwinięty (teraz to już tylko last minute - z tym trzeba uważać i nie brać kota w worku).

Gość sierpień tatry
ile wydam to nie wiem, chce się zmieścić w 2 tys dwie osoby, kocham góry, w lipcu córka jedzie na obóz konny 10 dni 1400, ja w tym czasie mam nadzieję że będę jeździła sobie na plażę (po pracy- jeśli dopisze pogoda, bo u nas to różnie bywa), a jak córa wróci to pewnie codziennie po pracy jakieś jeziorko lub morze, może mąż się jeszcze napatoczy w lipcu (bo nie wie kiedy ma urlop i kiedy przyjedzie) do wyciągnę go na weekend (może) do hayde parku, ale pewnie nikłe szanse

małaczarna , to ja nie daleko bo my do Albanii na 3 tyg:D kocham ten kraj, odkad urodzila sie moja coreczka, jezdzimy tylko tam;) w tym roku udalo nam sie kupic bilety za 360 f , plus kolo 1500 f na reszte (w tym krotka wycieczka do Grecji )

Szarlotka808 to zalezy czy chcesz ozwiedzac czy poleniuchowac, Kreta na leniuchowanie jest idealna:) Ja obstawiam Egipt w tym roku, bo marzy mi sie, zeby zobaczyc piramidy!:) Dzis zrobie maly maraton po biurach podrozy.

Do kafeterianinkaa: Maraton powiadasz? Życzę powodzenia :) My wybraliśmy już hotel na Krecie. Standardowo z Triadą - już się ze mnie wszyscy śmieją, że mam jakieś zboczenie na ich punkcie. Pozdrów ode mnie faraona jak go spotkasz gdzieś w piramidzie :D Do sierpień tatry: byłam już w tym roku w górach i chętnie bym pojechała jeszcze raz - zazdroszczę Ci, urlop tam to bajka :)

szarlotko,a czy Triada nie padła czasem? Miś as wcześniej wykupiony wyjazd czy planujesz? Swoją droga jak ktos moZe teraz jechać to w drogę,suuuuper ceny są,

Gość jakotakommmm
koniec czerwca Tunezja później polskie morze i góry

bylismy w kwietniu w Egipcie 2 tyg- 7000zl lipiec- Chiny 2 tyg- 25 000zl pazdziernik Meksyk 2 tyg- 20 000zl luty 2013 Indie 20 000zl to plany na najblizsze miesiace :)

Gość grubaska56363
Lece do CYpru dwie Osoby nie wiem jakie koszty na 3 tyg

Gość oczywiscie Kołobrzeg
:) jesli wszystko sie ułozy

Gość FreakyKiki
Tak czytałam wypowiedzi innych i w myślach miałam "No to ludzie fajnie mają." Ja niestety będę siedzieć na mazurach (mieszkam w tym województwie). Może jakiś biwak będzie, niestety, kryzys jest i lipa. Nigdy nie przekroczyłam granicy Polski, ech, chyba nigdy nie przekroczę. Co jedyne najwspanialsze w wakacjach 2012 będzie to, że przyjeżdża do mnie na 2 tygodnie chłopak i spędzę z nim piękne chwile, których nie da się kupić. Ale jeszcze 36 dni i 1lipca

Gość Aga***111***
właśnie. zgadzam się z FreakyKiki. niestety nie każdego na to stać... jedna pani pisała o wycieczkach do Chin, Indii... łał, tyle pieniędzy... a ja z mężem na kredycie hipotecznym. jak to fajnie, że się tak ludziom układa :) my wyszukujemy zawsze najtańsze oferty, wielu naszych znajomych robi podobnie, więc często szlaki mamy przetarte. w tym roku w planach mamy Zakopane (weekend czerwcowy, 200zł + dojazd), Bułgarię (wrzesień, 1800zł za dwie osoby AL autokar) i polskie morze (weekend sierpniowy, pod namiot). często jeździmy też na weekendy gdzieś blisko zamieszkania (np. Jura, jeziorka) pod namiot co pozwala ograniczyć koszty. najważniejsza jest dobra zabawa i miłość ;) pozdrawiam, Aga