Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wepolkasa

oblano mnie woda, zglosic to na policje ?

Polecane posty

Gość wepolkasa

nosz kurwa, chyba zaraz zadzwonie !!! wracalam wlasnie od mamy ze swiat, wyszlam z samochodu i chlus na mnie woda jakas gownazeria ;/ normalnie bym sie nie wkurzyla ale bylam w drogiej garsonce, ktora teraz nadaje sie na smietnik bo wywalilam sie do blota (byla bezowa) no i w rekach trzymalam prezent dla chrzesniaka (aparat cyfrowy - totalnie zalany). kurw ... walic garnoske, ale aparat kosztowal ponad tysiac zloty ! mam swiadkow, bylam wlasnie u matek tych gowniazy i olaly sprawe, zarzucajac mi sztywnosci ze nie umiem sie dopasowac do tradycji ;/ co byscie zrobily w takiej sprawie ?

Gość Debborah Spenncer
Byśmy odpowiedziały - prowo 0/10 :-O

Gość zawiedziony1410
Jak ich rodzice Cię olali to oczywiście że zgłosić!

Gość jestem sobie..
jesli nie prowokacja to idz koniecznie na policje bo aparat drogi....

Gość Wet finger
trza było na goraco dzwonić! ale jak wiesz kto to i tak dzwoń obciązy się ich mkosztami ciuchów i aparatu a niech gówna wiedza!

Gość mich jest inny
ja bym zgłosiła na policję

Gość dzwon policja tego nie oleje
wlasnie zadzwonilam. No to czekam na policje.

Gość Wet finger
:classic_cool: napisz nam jak to się rozwiązało

Gość Karrrolinga
Poszłabym na policję. Śmieszne moim zdaniem jest psikanie na kogoś wodą z psikawki-jajeczka a nie z wiadra, a wcale nie jestem osobą bez poczucia humoru. i naprawdę na Twoim miejscu nawet pięć minut bym sie nie zastanawiała, zwłaszcza że poniosłaś duże straty materialne. A mamuśki tych głupich bachorów przynajmniej na drugi raz przypilnują żeby dzieci bawiły się jak przystało na dzieci a nie na wandali.

Gość dzwon policja tego nie oleje
przyjechali, kacapę mi włożyli do kibla, spuścili wodę i powiedz. że mi odbiło i że nie jestem prawdziwą katoliczką:( dzięki za rady!

skoro są świadkowie dzwoń! a rodziców też mają jakiś pierdolniętych:O nie dość, że nie nauczyli, że obcych się nie oblewa, to jeszcze teraz to olewają, no i co z takich dzieci wyrośnie, skoro na wszystko mają przyzwolenie rodziców? oczywiście zgłoś na policję , niech oddają za garsonkę i aparat, i jeszcze 5 tys grzywny im wlepią, skoro nie chcą po dobroci. ja raz widziałam śmieszną sytuację , babka stała i paliła papierosa, wystrojona , fryzura itp i dwóch gówniarzy podbiegło i ją oblało, a na to jakiś facet wyskoczył z auta i jednemu z nich wpierdolił :D hehe pewnie drugim razem się zastanowi, zanim obcą osobę obleje :)

Gość wepolkasa
zadzwoniłam na policje ale za to przyjechali i zaczeli obmacywać mnie w mojej mokrej garsonce oraz uprawiac seks w radiowozie

Gość stig
skąd mogli wiedzieć że masz aparat foto następnym razem przyklei se naklejkę na czoło nie polewać wodom mam aparat foto