Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurwa co to ma byc

macie te swoje emancypacje prawa kobiet i ich przywileje. teraz baby rzadza

Polecane posty

Gość kurwa co to ma byc

Baba wybiera chlopa a nie chlop babe. Musisz kurwa być taki taki i sraki żeby jej się przypodobac. Faceci zamienili się w ulegle gowno kazdy tylko chcę się przypodobac dupom, totez chodza już do tych wszystkich kosmetyczek na silownie cackaja się i mlaszcza inaczej laska na nich nie spojrzy. Nie znam przykladu żeby to baba latala za chlopem teraz yte meskie cioty pelzaja i blagaja babe żeby go zaakceptowala. Ta mentalnosc czuc nawet na tym forum- kolesie jecza jestem za niski nie mam szans na kobiete, jestem za brzzydki za biedny itp.. Mozecie prychac stekac i pierdolic ale mowie wam że kiedys nikt nawet o czyms takim nie pomyslal. Nie było że facet ma kompleks wzrostu wygladu czy portfela. Chlop to byl chlop i jakby nie wygladal stal ponad baba. Spojrzcie na siebie i zapytajcie dlacz2go jestescie takimi ciotami, jeczycie i blagacie zamiast rzadzic i rozkazywac babie. Takie kurwa czasy pisemka tvny internet i "nowa wspaniala kultura" rozjebaly to co kiedys było dobre. Teraz nawet w chlebie masz estrogeny, nie ma już meskosci zdecydowania sa 2 plcie baby i baby

Gość loreal - jestem tego warta
zasada numer 1 nic nie musisz :P zasada numer 2 rządzić i rozkazywać możesz konikowi :P ale i on z czasem pojedzie tylko na viagrze :D

Gość Zuzanna Amelia & 9
Loreal -Jestes w bledzie. To kon rzadzi i rozkazuje jumu.

Gość Zuzanna Amelia & 9
jemu - mialo byc

ano i tak bywa zuzanno amelio :D jak wszystkie fałszywe prawdy... do czasu :P

Gość avp2
Kolo ma racje. To co sie tera dzieje to jedna wielka konska spierdolina.

Gość a na co chorujesz
po części autor ma rację świat damsko-męski stanął na głowie i nie podoba mi się to

Gość Zuzanna Amelia & 9
Swiat mesko damski ma sie swietnie. Tylko osobniki /konie/ nie nadajace sie do uzytku eliminuja sie automatycznie same.

Gość a na co chorujesz
nie to nie jest kurwa normalne jeśli kobieta nie umie być kobieca, nie umie być damą i zaczyna zachowywać się jak facet

Gość Elea23
nie wiem, wydaje mi sie ze troche autor przesadzil ze slownictwem ale to co pisze faktycznie ma miejsce. Tzn nie chcialabym żeby traktowano mnie jako kobiete czyli czlowieka drugiej kategorii ale nie podoba mi się że faceci stracili inicjatywe i zamieniaja się w kobitki. W moich oczach automatycznie traci facet ktory probuje się do mnie dostosowac, pociagaja mnie tacy niepokorni ktorzy, przepraszam za wyrazenie, maja mnie w dupie :P

Tylko osobniki /konie/ nie nadajace sie do uzytku eliminuja sie automatycznie same. Zuzanno amelio - dzięki :D własnie zrozumiałam czemu mi odeszła ochota na mojego ex-małzonka w pewnym momencie :P

Gość Zuzanna Amelia & 9
No widzisz jak to mozna poszerzyc swoja wiedze na kafe...

Gość Elea23
Sprawa 2. Nie podoba mi sie ze srodki masowego przekazu narzucaja mi jak ma wygladac ideal faceta, jaki powinien być jak wygladac żeby wg nich byl atrakcyjny. A teraz tak jest. To znaczy ze co nawet jak mi sie jakis mezczyzna podoba ale nie jest odzwierciedleniem wzorca to mam się go wstydzic albo odrzucic? Nawet jak mnie kreci? No sorry

Gość sylvia 007
Jak zniesiono niewolnictwo to tez sie niektorym nie podobalo. wiesz jaka jest najtrudniejsza opracja chirurgiczna? Odciac glowe swini od koryta. zafunduj sobie dobrego anestezjologa ,bo widze ze sie meczysz

Gość sylvia 007
ps. moja odpowiedz jest przeznaczona dla Pana ktory pisze "KU....WA:CO TO MA BYC.