Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgsdfgrwgs

Mam na niego taką ochotę !

Polecane posty

Gość dgsdfgrwgs

Jesteśmy już 2 miesiące razem jednak do niczego nie doszło. Opierać się jeszcze dłużej czy może sobie już odpuścić i iść na całość ? :P Fajny facet i chciałabym, żeby wynikło z tego coś poważniejszego.

Gość aspołecznyodludek
taa.. to na co czekasz, rozkracz nogi i dopuść świnie do koryta :P i jak kobiety mogą żądać od nas szacunku? 2 miesiące - wszak Ty go jeszcze nie znasz, no ale co to komu przeszkadza, no nie? i tak długo wytrzymałaś, bo inne to po 2 tygodniach, ba nawet po 2 dniach, a nawet i pierwszego... żal po prostu żal kiedyś podobno to było bardziej normalne i ludzie zwlekali dłużej, aż do momentu gdy znali siebie bardzo dobrze, a niejednokrotnie to dopiero po ślubie decydowali się na ten krok, a teraz? od razu do wyra i majtochy w dół, a co tam... no nie? a potem płaczą, że odszedł ode mnie, ze mnie wykorzystał, że została sama, a dziecko w drodze, że się zabawił moim kosztem... same sobie winne jesteście - to kobiety doprowadziły do takiego stanu, to wasza lekkomyślność i rozwiązłość, a te wszystkie zdrady? gdyby kobieta przed tym zanim wskoczy komuś do łóżka starała się go poznać, zwlekała by przynajmniej 2 lata to nie było by takich historii... ale nie.. po co... lepiej się świntuszyć na prawo i lewo, a potem udawać pokrzywdzoną, niewinną... itp. itd.

Gość dgsdfgrwgs
2 lata? :D Bez przesady. Chyba byśmy się rozstali. Z pierwszym chłopakiem byłam 2 lata, do niczego nie doszło., Z drugim już tak ale po zaręczynach, przed ślubem. Teraz już nie chce mi się w coś takiego bawić. Z byłym w życiu nie pomyślałabym, żeby wskoczyć do łóżka po 2 msc ale tutaj jest inaczej. Czujemy do siebie takie przyciąganie .,,,

Gość ja przespalam sie z facetem
po miesiacu znajomosci dziwnie to zabrzmi , ale wiedzialam o nim wszystko... i tak juz 2 lata jestesmy ze soba

Gość aspołecznyodludek
ja przespalam sie z facetem a zaręczyliście się, czy tylko jesteście, bo jesli związek trwa ponad dwa lata i nic się nie dzieje to raczej nie zwiastuje to zbyt dobrze, bo ile można zwlekać z podjęciem decyzji czy to ta jedyna właściwa osoba? autorko widzisz jak kolejne związki deprawują Twoja psychikę? dlatego im więcej partnerek czy też partnerów życiowych tym gorzej - przynajmniej z mojego punktu widzenia - za 4 razem to podczas drugiego spotkania będziesz skłonna to uczynić... eh... zycie

Dziecko :) Jak masz ochotę to nad czym się zastanawiasz? Z życia trzeba brać to co najprzyjemniejsze, bo pewne są tylko śmierć i podatki. Jeśli Cię kręci to korzystaj :D

Gość dgsdfgrwgs
Nie poszłabym z chłopakiem do łóżka na pierwszej albo drugiej randce ale od czasu poznania widzimy się dość często. 2-3 razy w tygodniu przynajmniej. Tak się tylko zastanawiam czy dla chłopaka ma znaczenie jak szybko będzie seks. Dla mnie nie ma, ale mężczyźni to przecież inny gatunek.

Daj mu, na co czekasz przecież sex to rozrywka, najlepsza dla dwojga. Byle szybko bo "życia trzeba brać to co najprzyjemniejsze"

Ja z moim przespalam sie po niecalych dwoch miesiacach - jestesmy razem prawie 10 lat (malzenstwo).

Gość dgsdfgrwgs
dodam, że nie jesteśmy już takimi dziećmi. Oboje już ćwierć wieku l ;). Ehh myślałam do tej pory, że królowa śniegu ze mnie, Miałam 10 chłopaków, do łóżka poszłam zaledwie z jednym a i tak nie odczuwałam zbytniej przyjemności ani chęci. A do niego tak mnie ciągnie, że aż sama się sobie dziwię.

Gość aspołecznyodludek
hahaha... a ja mam 30 lat i czyste konto... dorosła się znalazła :P

Gość pixi co pierze w ixi
ja srednio po 10-14 dniach wskakuję do łóżka

Gość dgsdfgrwgs
Skoro jesteś odludkiem to nie dziwne, że w wieku 30 lat masz czyste konto ;) Ja jednak szybciej ulegam namiętnościom.

Gość srrrrrrrrrr
wedlug mnie zbyt wczesnie. Poczekaj przynajmniej 3 albo 4 msc