Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oleczke

Czy ja jestem normalna że się tak przejmuję wszystkim?

Polecane posty

Byle czym, z ostatniej chwili pisze z kolesiem kilka dni, niby gada sie fajnie i w ogóle, po czym on stwierdza że ma laskę ale szuka romansu, no to powiedziałam że ja na to sie nie pisze,a ten bez niczego ' no to milo bylo poznac, siema' Raz ze dziewczynie robi swinstwo,a dwa ze kurde wydawalo mi sie ze mnie polubil, ze mu sie spodobałam no to chyba i tak mozna dalej sie kumplowac,nie rozumiem kolesi... i teraz pytanie czy powiedziec o tym dziewczynie :]

Gość kisiel102
po co i tak jej facet co innego wciśnie olej dupka kiedyś znajdziesz odpowiedniego ruchacza

No wlasnie tak mysle ze moglby ja omotać a mi nie uwierzy bo niby dlaczego by miala.Tylko ze z drugiej strony ja bym chciala zeby mi ktos powiedzial gdyby facet mnie w chooya robil.

Gość zawiedziony1410
jak masz taką możliwość to jej powiedz

Nie mow jego dziewczynie bo po co predzej czy pozniej sama sie dowie ze jej facet to swinia.tez mialam ostatnio taka akcje ze pisalam z kolesiem ktory postanowil krecic na dwa fronty bo mial juz dziewczyne.ja o tym nie wiedzialam a ona jak sie o tym dowiedziala to w szkole zrobila mi awanture bo jak sie okazalo chodzimy do tej samej szkoly..

ja nie chce jemu robic na zlosc tylko jak już to laske uswiadomic ze ma faceta chuja... tylko ze ona moze prawdy znac nie chce,nie wiem :) i jestem swiadoma tego ze sobie przez niego moge opinie z****c...

niebiesko zielona - Tobie awanture? a za co skoro to on do Ciebie sie zalecal?

Gość anonimka.
oho wykrochmal go

bo my takie jestesmy jestesmy z facetem, on podrywa inna, a my z japa do niej, a nie do niego.. tak to u nas niestety dziala ja mimo wszystko twierdze, skoro facet jest nienormalny ze ma panne a do drugiej uderza, to czemu chcesz go jeszcze "chronic"?

Wiem ze nie moj... Tylko ze stawiam sie na jej miejscu,gdybym była jego laską a ona by z nim pisała jak ja teraz to raczej wolalabym znac prawde. Nie znam jej w ogole

No wlasnie nie wiem za co.jeszcze w histerie wpadla zaczela plakac i mowic ze jestem szmata.nie docieralo do niej to ze ja nie wiedzialam nic o tym ze on kogos ma.do niego powinna miec ale niee.kurde faceci to swinie

no faktycznie laski dziwnie mysla..zamiast do faceta to do baby sie dopierdalaja:P nie wiem pomysle jeszcze co zrobic.. poobserwuje ten ich "związek" ..