Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elysa

Przestałam zadręczać się wyglądem,skupiłam na rozmowie i okazało się że jestem

Polecane posty

Gość elysa

całkiem inteligentna :D że też wcześniej na to nie wpadłam to bym nie miala zmarnowanych lat:o

Gość kisiel102
niech zgadnę gej cię pomylił z transem i wyruchał

Gość etetetett
elysa ile lat zmarnowałas? i w jakim wieku jestes? co ci pomogło sie przełamać?

Gość elysa
właściwie to od przedszkola aż do 2 liceum :o teraz zdaje maturę i od około roku jestem otwarta na ludzi. Szczerze mówiąc nie wiem co pomogło mi się przełamać,chyba w końcu pękłam bo ile można męczyć psychikę. Byłam na dnie, odbilam sie , automatycznie wrocily checi do zycia,choc nie powiem zdarzaja mi sie zle dni ale nie tak czesto jak wtedy.Masz ten sam problem? :(

Gość etetetett
tak mam to samo ile osób zyskałaś? zdobyłaś jakiegoś chłopaka?

Gość elysa
A ile masz lat? Ja chodzilam do psychologa,masowo radzilam sie innych.Nawet tu na kafe.W końcu jak za dotknieciem rozdzki może nie uwierzylam w siebie ale widzialam ile tym trace i zaczelam malymi kroczkami isc w strone ludzi.Teraz dla Ciebie pewnie to niewiarygodnie brzmi ale nie wiem, chyba podswiadomie ludzie odebrali mnie dobrze, bo sami zaczeli zagadywac itd. A chlopakow o dziwo, zebralo sie na prawde sporo. I to przez nastawienie a nie wygląd. Teraz dopiero widzę że bylam odpychająca, ludzie byc moze sie mnie bali przez moj stan psychiczny.Bo to sie da wyczuc